Bila Gastritis bertandang.

            Sebenarnya dalam minggu ini 2 hari aku mc, kena gastritis. Tapi dalam cuti-cuti sakit nih, sempat jugak aku update blog. kakakakaka. Terima kasih pada korang yang sudi bertandang dan mengomen disini. Aku tak online sangat sehari dua ini, apatah lagi blogwalking. Maaf.... Nanti bila-bila aku ronda balik blog anda.


         Masa dok rumah biasalah aku habiskan masa tu dengan berehat dan berehat. Senang citer aku bantai tidur je. kakakakaka. Aku bukak tv langsung baring. 




        Tapi tu lah, bukan dapat tidur sangat pun, senak perut je. huhuhu. Dalam sedap-sedap baring, tetiba terasa senak gila-gila. Aku pun bangunlah, nak makan ubat. 


        Tapi aku tak boleh nak bangun macam biasa, kena ubah stail sikit. Ye lah nak kurangkan senak dia. Bangun ala-ala kena merangkak dulu. kakakakaka.




        Kononnyalah dapat kurangkan senak tu sikit, tapi tu lah. Tak sangka pulak benda jadi semakin teruk. Betullah kata orang-orang tua, malang tidak berbau.... ianya berbunyi sahaja.......








        Yep!! aku lupa anak buah aku ada. Boleh ditunggangnya aku. Ingat aku ni kuda ke hapa. huhuhuhu. Biasalah budak-budak. Tapi apapun dia tu tetap anak buah kesayangan aku. Maklumlah yang lain dah besar-besar panjang. Malas aku nak layan. kakakakakaka.




* tengah buat akaun fb *




nota kaki palsu: Terima kasih Cik Wan sebab promote blog ini. huhuhu. Jomlah kawan-kawan kita singgah blog Cik Wan di sini.




**** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

126 comments:

  1. hehehe , kerenah budak kecik harus dilayan . kalo tak nanges dia haa :)

    p/s : selamat pagi encik gorie

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... yep!! tapi seronok sbnrnya layan karenah mereka... huhuhu

      selamat pagi semutmerah....

      Delete
  2. Replies
    1. hahahahaha... bisolah bebudak bro....
      eleh.... ko masa kecik2 entah2 lagi nakai....
      kakakakakakakaka

      Delete
  3. hi adik,
    bagi akaun FB kamu tu... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.... mmg tak baginya aku dia main2 apa2 kat pc.....
      nanti 24 jam melangot kat port aku....

      tensen aku....
      kakakakakakka

      Delete
  4. aa'ah..anak buah kecil dan comel, mesti la jadi kesayangan uncle nya...
    haahahahhaha.. serius kelakar...gambar anak buah uncle naik 'uda', hahahahahhaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep!! kesayangan uncle dia... buat masa inilah... kalu dah beso sikit... malas aku nak layan.... kakakakaka....

      eh? ko seronok ah... aku yg kena tunggang neh?
      x seronok.... huhuhuhuhu

      Delete
  5. haha..ksian abg jonni..cpt2 sehatla ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... thanks.....
      moga2 cepat sihat ....
      moga2 segala dosa2 kecil aku diampunkan...

      huhuhuhuhu

      Delete
  6. pi nikah cepat... Insyallah terurus makan minum

    ReplyDelete
    Replies
    1. nikah? tengah cari2 la ni.... huhuhu....
      aku impikan gadis yg cantik, kulit putih jernih, manja, badan mcm botol koka kola, rambut ikal mayang dan pandai masak kailan ikan masin....

      kakakakakkakaka

      Delete
    2. Confirm lambat temu jodoh budak jonni ni... Hehehe

      Delete
    3. harharhar... hmmmmm....
      x reti aku nak jawab komen ko nih...
      (sambil garu2 kepala)

      kehkehkehkehkeh

      Delete
    4. tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

      kakakakakakakaka

      Delete
  7. comel lah wak anak buah ko tu...

    anyway, ko dh training lum bdk ni g mancing kat parit dpn umah???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... kalu aku ajar budak tu mancing... alamat dgn aku-aku kena celup dalam parit tu dgn mak dia....

      langsung takberupdate blog aku sebulan....
      kakakakakakaka

      Delete
  8. emm..mmg sakit gastrik nie..x leh wat keja lain...rase mau tdo je..alhmdullilah le skrg dh sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... ak ah... x selesa sgt.... rasa tanak bergerak memana pon.... huhuhu... yep!! dah tambah ok skrg neh...

      thanks....
      huhuhuhuhu

      Delete
    2. bagus le cam 2..moga2 cepat sembuh..hehe..

      Delete
    3. Thanks... huhuhu...
      masa aku menaip komen ni... hari sabtu pkl 2:14 ptg...
      Alhamdulillah... dah sihat... huhuhuhu....

      Delete
  9. haha. buat merangkak lagik memang dah mcm kuda la.padan dia naik belakang atok.kehkeh.

    comelnya budak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... manalah aku saspek dia nak tunggang... ko ni ah...
      kalau aku tau... sah2 aku tak buat camtu....

      huhuhuhu... yep!! comel....

      Delete
  10. budak2 memang cmtu..tp nk buat mcm mana dh budak..nasib lah comelkan..ptt tuhan jadikan budak comel2.x sampai hati di buatnya..XD..jg dri ye..jgn lupa mkn ubat pakcik....XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep!! betul.... budak2 mmg comel2 dan kiut...
      thanks ... mmg mkn obat ni hah... kalu tak tak bergerak aku... terbaring jeeee... huhuhuhuhu

      Delete
  11. erkkk ubat gastikkk tak sedapppp..sian uncle kena mkn ubt eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... mana ada obat yg sedap... kan best kalau obat tu rsa oren ke stoberi ke mcm obat demam budak2... kan? kan? kan?

      hahahahahha...

      Delete
  12. alahai siannya kat kau.....
    kata tak tido tapi apasal air liur basi tu meleleh je....

    budak2 mana lah dia tahu kau tu tengah sakit....

    psstt....jangan lupa suh budak cute tu add aku dalam fb ye.....
    nanti leh ajak main game....kihkihkih...

    harap cepat sembuh....

    aku tengah mod happy ni surat aku masuk dalam majalah apo?...hahahaha..
    kau ada?..takde kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaa... kantoi eh nampok air liur basi.... huhuhuhu...
      yep!! bebudak... biasak ah..... huhuhuhu..

      hahahaha... mana ada dia ada fesbuk... kalau ada mmg 24 jam dia sembang ngan sesapa kat fb tu... langsung aku x dpt main tenet.... kakakakaka...


      thanks......

      hahahaha... gila panjang surat kau tu... mcm karangan spm je... huhuhu.... seronok ah tu..... lambok baca surat dia... kehkehkehkeh

      Delete
    2. memang lah...
      kau ingat senang ke nak tengok nama aku kat Apo...
      kalau kat ujang aku dah biasa dah..citer aku selalu je kuar kat ujang..
      1st time kat apo...
      mau tak meroyan aku...
      hahahahahha

      Delete
    3. hahahaha... wah!! dahsyat kau ni....
      citer ko kuar kat ujang.....
      berbakat menulis upernya ko ni...
      patut ko suka baca novel....

      huhuhuhuhuhu

      Delete
    4. aku tak reti melukis macam kau..jadi aku adaptasi lah dalam tulisan je....
      jangan lupa tengok aku jadi monster....layan kat blog aku
      hahahahahahahaha...
      hebat tak aku...

      Delete
    5. wah!! tak sangka tulisan ko kuar kat ujang... respek... respek...
      (sabik tabik)

      huhuhu.. k.. jap lg aku singgah blog ko...

      Delete
    6. sakit dah ok ke?...
      kau suka makan pedas kan?...
      tu pasal lah kena gastrik...

      Delete
    7. Alhamdulillah... ok dah eita...
      huhuhu... thanks 4 asking...

      mmmmm... nak kata suka sgt tu takdelah... tapi mebi la kot...
      huhuhu... sarapan asyik bantai nasi lemak je... huhuhuhu

      Delete
  13. budak2 memang gituler... tapi sangat comel budak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... bebudak kan... biasolah... huhuhu...
      yep!! comel... tapi leceh... asyik mintak dukung je....
      letih ah.... huhuhuhu

      Delete
  14. Get well soon yer. Btw, comel anak dara yang tengah buat akaun fb tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... comel... tu yg aku tak bagi buat akaun fesbuk tu...
      kang tah laki mana2 anto post kat wall dia.... kakakakakaka

      Delete
  15. ohh.. uncle.. sy pun dh 2hari dok meratap sakit pompn :P


    nak bg tau la kan, nape ase xbest eh pggl uncle. abg Jonni la cool siket, miyahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... oh!! ye ke.... bersabar ishiko eh? huhuhuhu...

      wakakakaka... yes!! yes!! yes!! panggil aku abg eh!!!

      muahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha....
      (sambil cekak pinggang)

      kehkehkehkeh...

      Delete
  16. kesian....tapikan "apa celOp Gastritis"...kih...kih...kih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... siyut ah....
      sempat lagi kau selit apa celop....

      kakakakkakaka...
      siyut ah....
      huhuhuhu

      Delete
  17. uncle jonni, gastritis tu gastrik ae? hee
    btw comel anak buah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah kot... aku main bedal je... mcm pernah dgr je perkataan gastritis tu...
      kakakakakakka...

      yep!! comel... mcm pakcik dia jugakkkkk...

      kakakakakakakka...

      Ah!! dah tutup mulut.... nak muntah ah tu dgn statement aku tu....
      hampeh!!!!!

      kakakakakakakaka

      Delete
  18. Replies
    1. hahahahaha... yep!!...
      comel...

      bebudak kecik mmg comel@ kan? kan? kan?

      Delete
  19. dh stanby alasan xnk pose la 2.

    HUH!!!..
    APE PON X BOLEH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha.... kehkehkehkeh....
      hmmmmm... pose lambat lg tu bro.... kakakakakaka...

      bio ah!! sibuk ah lu ni...
      akakakakakkaaka

      Delete
  20. comelnya anak buah die (^_^)
    dah mcm org senggugut dah bang. heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhhhahaha... bebudak kecik.... mmg ah sume comel2 ngan kiut2.... huhuhu...
      siyut ah!!! senggugut pulak dkatanya....
      kakakakakakka

      Delete
  21. okay abg jonni (klasik benau namanya,hehe) ,thank you sebab bertandang ke blog mocik yg tak seberapa tu nahhh,hehe...kau rehat la nohhhh,katup pc sekali,haha... hati mesti mau keras, jangan buat lembik time sakit,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan klasik laaa... tapi veteran..... huhuhuhu...
      Wah!! blog tak seberapa hapa.... follower dah tahap beribu batu,.... huhuhu..

      biasak ah.... dah tua... camtu ah.... huhuhuhu

      Delete
    2. veteren = klasik = tua ..keh3 :p

      Delete
    3. kakakakaka....

      tua = cool = stylo = elegan.

      kakakakakkaka

      Delete
    4. komen atas aku ni duk syok sendiri buleh,hahaha.....

      Delete
    5. pengomen atas aku ni dok atas batu.. buleh, hahahahaha...

      biarrrr ah... kalau aku tak syok sendiri...
      sapa plak nanti yg nak syok sendiri... xpe... biar je aku yg buat..
      kakakakkakaka...

      Delete
    6. uncle cer try lukis uncle versi tua, versi cool, versi stylo pastu versi pakai bju kurung..ngeeeeee :p

      Delete
    7. yeeee, duk atas batu la, nak cakap setai la tu kan?lalalallala :P

      Delete
    8. itu.aku: hahaha... siyut ah... pastu tukar nama blog.... catatan auntie Jonni eh? huhuhuhu....


      onie: hahahaha... yep!! stail gila.... artistik dan fantastik.... huhuhu

      Delete
    9. hahahaha...permintaan ni uncle cer try lukis uncle brbaju kurung..wahahhaa...please3..(sila nyanyi lgu alif satar) :p musti comel..lalalala

      Delete
    10. hahahaha... banyak ko punya comel...
      kang ada pakcik memana ngorat kang... teruk aku nak melayan.... teruk...
      kakakakakakakka

      Delete
    11. huwaaaaa...uncle lukihh leee, nak nengok niii.... :p
      uihh musti comel pnye..kih3 kalo ade yg ngorat uncle tanggong sndri aaa.....klaka la uncle nih...wuwuwuw

      Delete
    12. kakakaka... ah!! ta nak ah,... buang tebiat apa... huhuhu..
      banyak cantik... suruh aku tanggung sendiri... cis!!

      kalau dia dtg umah aku... pinang aku...
      tak ke naya nanti...
      kehkehkehkeh....

      Delete
    13. wuwuwuwu...lukihh lee, permintaan peminat setia nih..kah3...
      yela takkn nk suruh den plak yg tanggung....

      hahaha, ape plak naya bagus la tu,nt uncle pesan kat dia bwk sireh skali...pinang+sireh = sireh pinang = makan pon sodap..hahaha

      Delete
    14. ah!! tanak ah!! ko ni.... huhuhu...

      wahahahaha... mkn sireh eh? kunyah2 pastu... cretttt!! tanak ah aku mkn sireh...huhuhu... ngeri ah!!

      Delete
    15. wuwuwuwu..sodih den..sob..sob...
      buleh la..kih3 (^_^)

      hehehhe...dok tngh imagine kalo mkn siireh gigi rosak...fuhhh ngeriii wohh.... :p

      Delete
    16. tak boleh!!! kakakaka...

      hahaha... sekali pandang mmg ah ngeri... 2 kali pandang comel kot....
      wakakakakakakaka

      Delete
    17. huwaaa...buleh laaa..kih3
      (^_^)<--- wat2 muke mntk pelempang....buleh la buleh la...hahaha


      2 kali pandang pengsan la...hahaha..nt mulut dh jd mcm hantu kak limah..wuwuwuwu...

      Delete
    18. tak bolehhhhhhhhhhhhh!!! kakakakaka....

      hantu kak limah? kiut tu... kehkehkeh...
      masa pandang tu bayangkan ah justin bieber yg tgh kunyah,,... baru best...
      kehkehkeh

      Delete
    19. bulehhhhh laaaaaaa..kihkikiki

      kiut lh husin ngan abihurairah tu..hahahah
      justin bieber....oh noooooo..sapekh justin bibir??x kenal lngsng...wohhohohoho

      Delete
    20. dah ckp tak boleh... tak bolehlaaaa... lepuk kang!! kakakakakakaka...

      justin bieber? tah ah... semua org tergila2kan dia.... aku tak.... kehkehkehkeh...

      Delete
    21. x kra..xkira bulehhh jugakkkk..wakakaka..lepuk ahh(smbil wat muke brlagak)wakakkaka


      eleh padahal uncle die hard fan justin biebir kannnnnnnnn....(sila baca gaya johan rja lawak) wakakkaka

      Delete
    22. kahkahkahkah... ooooooooo..... melawan eh?
      x baik ah lwn ckp org tua.... x elok...
      kehkehkehkeh...

      cis!! tak daya aku nak fan-fan justin tu.....
      bak aku tergilakan Nora Danish... kakakaaakaka

      Delete
    23. hehhehe....soliii aaa...gulau2 aje..wakakkaka..ngaku pn dah tua...

      die hard fan noradanishaa la uncle rupenye..wakaka

      Delete
    24. aish!! mana ada ngaku...
      sekadar peribahasa je tu... kakakakaka....

      hahaha... kiut apa nora danish... kehkehkehkeh

      Delete
    25. hehehe..eleh dan2 xmo ngaku....

      mmg noladanisha kiut...

      Delete
    26. hahahaha... mesti ah... gaya mutu keunggulan kenalah jaga... baru elegan... kakakakakaka...

      kiut kan? comel pulak tu.... manja.. matanya bersinar...
      waduh... waduh... tergoda I
      kehkehkehkeh

      Delete
    27. elegen la sangat..akkaka

      hahaha..pervert ;p

      Delete
    28. elegan laaaaaaaaa.... kehkehkehkeh..

      biasak ah...kan pertapa gatal.... kakakkakaka..

      Delete
  22. Hahaha.

    Jonni kuda.

    Comelnya budak tu. Bagi kat aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit!! juno.... jonni kuda?
      kakakakakaka....

      kalu aku bg kat kau... apa aku nak ckp nga mak dia...
      teruk aku kene terajang kang...
      hahahahahaha

      Delete
  23. nie mesti de wat jht kan,, tu yg leh sakit tuh,,
    hehehe... :p
    smoge cepat baik oke..
    rajin2 lah mkn ubt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... mana ada jahat.... nakal je...
      huhuhuhuhu...

      yep!! mkn obat dah.... kadang... kadang...
      kakakakakakaka

      Delete
  24. bukan classic bukan veteran tapi otai hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. otai... old timer....
      kakakakaka...

      Delete
  25. tak nampak macam page fb pon ,
    nampak chat box kat skrin pc tu ade la . HAHA

    gastritis tu ape ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... nampok pulak ko ni...
      huhuhuhu...

      yep!! mana ada page fb.... huhuhuhu...

      gastrik kot... aku balun je word tu...
      kakakakakaka

      Delete
    2. kita kena sentiasa peka ye , kihkihkih .

      ohh , gastrik ke ?
      get well soon ye . jage pemakanan tu . almaklumlah , takut perut tu susah nak digest , umur kan dah meningkat , ye dak ? hewhewhew . ^^

      Delete
    3. wah!! mata mu mmg mata yg peka... tahniah!!
      10 markah utk anda... kita jumpa di pusingan bonus...
      kakakakaka..

      yep!! camtu ah.. kat klinik pon ckp camtu... byk gak ah tak bley mkn...
      kakakakaka...

      oit!! mana ada tua.... maintain lg ni... maintain ni....
      wakakakakakaka

      Delete
    4. yeah , ade 4 la kate kan , hehe
      tak sabar nak masuk pusingan bonus nye . kahkahkah .

      kat klinik ? wahhh , kire ade gaye doktor la ni , yeah !!

      anda sudah tua , sila sedarkan diri .

      Delete
    5. ooo... pakai spek ya... huhuhu
      hahahah... pusingan bonus kena kensel nampaknya... banjir... kakakak

      hahahaha... yep!! anda boleh jd doktor.... kakakaka

      hahahaahaha... ye la ye la.... aku dah tua...
      dah. suka la tu...
      kakakakkaa

      Delete
    6. banjir ? mengapakah ?? hahaha . ngeces ~ eeeeeee

      doktor medic doktor medic doktor medic . tak ape lah . cancel lah nak jadi doktor , hehe

      hehe . suka sangat !!
      tapi kan , orang selalu kate "man's life begins at 40" .
      maksudnya apa ya ????

      Delete
    7. hahahaha... ngencesss!!! baru betul wakkkkkkkkkkkkkk.... ngeces pemende...
      kehkehkehkeh....

      hahahaha... doktor la baguss.... barulah datuk2 beratur ngorat nanti... kehkehkehkeh...

      siyut ah!! suka pulak dia...
      ak ah... life start at 40? 40 taun nak jln2 kat soping kompleks pun dah x larat.. kehkehkehkeh

      Delete
    8. oke fine . saya bukan orang jawa , tak geti nak eja ponnn :P

      datuk or dato' ? kalau dato' duit berkepuk-kepuk dalam bank tak apa . at least ade duit . hehehehehehehehehe

      aik , umur 40 tahun kire muda lagi , tak kan dah tak larat kot . nampak dah kat situ , nampak sangat dah bangka . kihkihkih

      Delete
    9. hahahahaha... buka jawan eh? hahahhaha...

      kakakakaka....nanti terpaksa ah aku panggil ko datin.... huhuhu..

      oit!! mana ada bangka.... hampir je lah...
      kehkehkehkeh

      Delete
  26. terjah uncle jonni jap =p

    hahahhaa.. padan muke kene jadik kuda ..
    comey anak buah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... terjah tape... jgn terajang...
      nanti pengsan aku.... huhuhuhu..

      oit!! huhuhu... yep!! bebudak mmg comel2 kan?
      huhuhuhu

      Delete
    2. xdenye nk trajang.. haha =p

      btw..donutttt da habis.. hehehe *saje je =p

      yup, bdak2 mmg comey.. uncle nye... emm.. x kot..
      haha *gurau jek =p

      Delete
    3. wahahaha... donat da abis... x bg aku pon... huhuhu..
      KEDEKUT!!!! kakakakakaka.....

      oit!!... unclenya comel laaaaaa..... tapi suatu waktu dahulu....
      dahulu.. dahulu.. dahulu.. dahulu.. dahulu.. dahulu.. dahulu kala..
      Wakakakakakaka

      Delete
  27. Replies
    1. yep!! bebudak kecil comel kan?
      huhuhuhuhu...

      gosok baju ke Encik Cool.....
      hahahahahha

      Delete
  28. Anon: Sakit itu menghapuskan dosa² kecil kita.. Wallahualam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... itu harapan aku bro...
      moga ada dosa2 aku yg diampunkan...

      :)

      Delete
  29. Hehehehe.. Paling kurang si kecik tu memecah kesunyian kau Uncle Jon!

    Bila dah besar sikit kau terus ajar dia buat blog ok. Nama blog tu boleh jadi "Blog Anak Buah Uncle Jonni".. (cadangan je ni)


    ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... betul... memecah kesunyian... jgn pecah harta benda udah...
      kakakakaka....

      kahkahkahkah... bagus tu....
      "catatan anak buah uncle jonni"

      hmmmmmmm..... biar aku bayangkan.... hmmmmmmm
      (sambil jari jemari membelai janggut)

      wakakakakakakaka...

      Delete
    2. menarik tu!!

      catatan anak buah gua..hahaha

      Delete
    3. menarik eh? hmmmm...
      mungkin kita boleh komersilkan lagi skopnya....

      catatan makcik abg jonni....
      catatan jiran abg jonni...
      catatan ketua kampung abg jonni..
      kehkehkehkeh

      Delete
    4. Catatan Kak Long Uncle Jonni yang lemah lembut..

      Catatan Botak si kawan Uncle Jonni..

      Catatan teman perempuan istimewa Uncle Jonni..


      Ok cukup²..

      Delete
    5. x cukup.... tambah lagi... tambah...
      jgn memalu.... kuikuikuikui

      Delete
  30. cuba telan jelly gamat bro.. aku mujarab..

    siap ada tin biskut tuh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. jelly gamat aku ada kat umah tu... tapi... lum pernah try telan ...
      huhuhu....
      hmmmm... (sambil belai2 janggut)

      tin biskut?... ooooo... hahahaha..
      ada kegunaan dia ah bro... ada fungsi dia...
      kehkehkehkeh..

      Delete
  31. comelnya anak buah uncle jonni. huhu, gastrik jangan ambil mudah. makan ubat tu penting ya uncle! heheeh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. yep!! bebudak mmglah comel... aku dulu masa bebudak lagilah comel...
      kakakakakaka..

      yep!! thanks... huhuhu

      Delete
  32. haha nak mc sampai dua hari ~ haha btw anak buah uncle comel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha.. sapa la yg tanak mc lama-lama...
      lagi lamalagi bagus.... gaji jalan...
      kkakakakkaka...

      yep!! bebudak kecik comel kan? kan? kan?

      Delete
  33. anak buah je ka??anak sendirik laaa plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... on da way...
      tgh ngora gadis korea neh...
      kehkehkeh....

      Delete
    2. nak gadis korea jugak...
      perghhhh

      Delete
    3. perghhhh!!!
      biasak gua citarasa international....
      kehkehkehkeh...

      sila muntah....
      sila... sila....
      jgn memalu... huhuhuhuhu

      Delete
  34. comel betul. kanak2 kecik memang periang dan aktif. semua benda leh jadi permainanya

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger