Entri edisi KANTOI!!!!

Pada suatu pagi.....


































Yep... aku datang lambat lagi.....



**** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

90 comments:

  1. hali hali datang lambat!

    lambat hali hali!

    waduh...ko bangn lambat ek??Mesti ko tak bleh tdo ek memalam..kesian ko..kesian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. mana ada hari2.. kadang... kadang.... sahaja. huhuhuhu..
      biasak ah.. org bujang.... kol 3 ah tido...
      kakakakakka

      Delete
  2. Sudahla latang keleja pakai selipa, hali-hali latang lambat. Apa mau jadi pun aduyai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dan selipar.... mmg tak dpt dipisahkan...
      lagi2 yg jenama Tat Sing..... kehkehkeh...

      biasalah... org muda... masuk keje mmglah lambat...
      wakakakakakakaka

      Delete
    2. Heheheh..
      Tat Sing selipar berat.. ;D
      Sekarang dah ada design yang cool.. (jumpa kat google je)



      Masuk kerja lambat tapi buat kerja sangat cepat.. kan? hahah

      Delete
    3. hahahaha... Tat sing tu best tu.... huhuhu...
      ye ke? design moden ka?

      hahahaha.... salah tu.... masuk keje lambat, keje tak buat-buat....
      kakakakakakakka

      Delete
    4. Ha'a.. Kalau jumpa aku nak beli jugak.. heheh


      Hahaha itu sendri mau ingat..

      Delete
    5. hahaha.. mcm menipu aku je ko nih...
      siyut ah.... huhuhuhuhu

      Delete
  3. tu lah asik tengok wonderpet je sampai santak pagi..macamana x lewat bagun keje....
    huhuhuhuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaahha... mana ada... aku dok mengira kambing sampai pagi laaaa...
      adalah 1257 ekor...

      kehkehkehkeh

      Delete
    2. kambing sapa plok kau curi ni...aduhhhh!!!...kau ni..
      renti lah tabiat tak elok tu...
      dah..dah...pegi atar balik kambing orang tu...
      hahahahahha

      Delete
    3. aku tak boleh lelap... aku kiralah kambing...
      aku pun tak tau sapa punya sbnrnya...
      wakakakakakkakaka

      Delete
    4. asal xleh lelap kira kambing....
      asal kira kambing mesti takleh lelap...
      berat sungguh kau ni....

      Delete
    5. hahahahaha.. entah ah... aku tak tau nak kira apa dah....
      kambing je yg aku teringat.... huhuhuhuhu...

      Delete
    6. malam ni aku serius....
      dan sah2 aku takan kutuk kau....
      ermmm..suka lah tu....

      Delete
    7. hahahaha... kau nak serius? huhuhuhu...
      hmmm.... tak caya aku... huhuhuhu...
      x retinya nak serius kau ni... huhuhuhu

      Delete
    8. aiyaakkk!!!,...
      kau orang yang ke 500...
      tak cayer aku leh serius...huhuhuh..
      aku pun heran lah nape aku takleh serius..dan nape orang tak cayer bile aku serius....
      huawawawawaw

      Delete
    9. kakakaka... tau ko bley serius...
      tapi tak yah ah serius sgt... huhuhu...
      serius sgt pun x best ah... huhuhhuhu..

      Delete
    10. hahahahaha....aku memang xleh serius....
      walaupun 5 minit....
      memang tak best pun..tertekan je rasa kan....
      ahahahha..

      Delete
    11. kehkehkeh... ko mmg... tgk cam aku... serius 24 jam....
      barulah nampak berkarisma...

      kehkekehkehkeh

      Delete
    12. ecececece...karisma sangat lah aku ni...
      karisma apa....selalu je kantoi keje...
      ke karisma kapoor...
      kihkihkih....

      Delete
    13. kakakaka... karisma kapoor? wah!!
      hebat tu... sila pegi pdg... joget2 sambil menyanyi... silakan...
      wakakakakakkaa

      Delete
    14. padang?..
      sempit sangat tu...
      tak syok nak guling2....
      kahkahkah

      Delete
    15. tak cukup luas ke?
      berapa jauh ko nak guling2 nih?...
      kakakakakaka

      Delete
  4. hahahahaahahhaha..nak kesian macam.....tapi kalau tak kesian.... nanti uncle merajuk...hahahhahah..knp lah masuk lambat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhhhh... nak gelakkan aku la tu.... hahahaha
      takpe je.... gelak je.... tak marah pon...
      kakakakakaka..

      saje je sbnrnya... bos asyik masuk lambat... apasal aku tak boleh?
      wakakakakakakka

      Delete
    2. aik...nama pun BOS... of koz lah suka ati dia nak masuk lmbat..

      Delete
    3. mana aci... aku pun nak jugak rasa masuk lambat2 neh...
      wakakakkaka...

      Delete
  5. bahahaha..kantoiiii..satu hari ok lagi..dua hari ok lagi..hari2 memang nak kena niii!!!XD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada hari2... bos aku tu emosi sgt....
      hari rabu aku awal apa....
      kakakakaka

      Delete
  6. Replies
    1. oit!!! cimotttttttttt!!!!
      kakakakakakka...

      Delete
  7. ko jgn amalkan selalu wak... kang tak berasap dapur nanti... silap2 telinga ko yg berasap kang.. kehkehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmmm... kalau harap aku... mmg dapur tak berasaplah... maklumlah... tgn bangku... mana tau masak... huhhuhu..

      tapi mulut dan hidungku selalu berasap... kakakkaka

      Delete
  8. haha lawak lhaa. kuri kuri kuri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahaha... mengarut-ngarut je ah... seronok2 je...
      huhuhu

      Delete
    2. haha ngarut-2 pun still terhibur. thumbs up ! :)

      Delete
    3. huhuhu... sesaja je sbnrnya blog nih... huhuhu...
      hepi2 saja... xde benda2 serius.... apatah lagi berilmiah..
      wakakakakaka

      Delete
  9. hahahhahaha~ uncle ni... bile mau dtg awal hari2 haaaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila bos naikkan gaji dari sekangkang kera ke sekangkang zebra...
      huhuhhu..

      takde ah...

      Delete
  10. Replies
    1. yeay!! huhuhuhu...
      eleh... dah biasa.... x heran ponnnnnnn...
      kakakkakkaka

      Delete
  11. kih...kih..kih....ado jugak geng yg datang lambat mcm den...kih...kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... eeeeiiii... kantoi... suka dtg lambat....

      hahahah... yep!! bley jd geng camni.... huhuhuhu

      Delete
    2. ekekekek.....lapar baca kumen uncle jon...hihihih

      Delete
    3. hahahahahha... lapar pulak dah.. huhuhuhu...
      pi mkn... kang masuk angin...
      huhuhu

      Delete
  12. kahkahkah

    tengok aku hari2 datang cukup2 pukul 9 ok la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah!! kau dtg awal nak jumpa Faridah.... mcmlah aku tak tau.....
      kakakakakkaka

      Delete
  13. bangun lambat ekh...aku biasa gak..dah lali kena jeling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aish!! aku bangun hari2 awal.... mandi je yg lambat... maklumlah... sejukkkk...

      kakakakakaka

      Delete
  14. tu asik2 lambat tu, kena potong gaji x jonni?..kalau potong, tinggal bape henget la agaknye baki gaji mu bulan ni...hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kena potong gaji... konfom mkn pasir aku...

      kakakakakakaka

      Delete
  15. Lambat yer? Nasib tak kena potong gaji...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuhuhu... 4 5 menit lambat takkan nak potong gaji pulak..
      huhuhuhuhu...

      Delete
  16. HAHAHA . . kuri kuri kuri kuri. . memang bunyi camtu erk encik gorie masuk kerja . HAHA..


    p/s : jangan datang lambat encik gorie. xbaik. t kena pecat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu bunyi masa lai terjengket-jengket je la....
      kalau masuk keje aku berbunyi... kura.. kura... kura... kura...
      kahkahkahkah....

      hahahhaa... kena pecat?
      owh no!!

      Delete
    2. kakakaka... wah!! teruk ah kalau kena pecat....
      mkn pasir aku... pasirrrrr.....
      kakakakaka

      Delete
    3. cari kerja len la encik gorie. :)

      p/s : encik gorie kerja pe erk?

      Delete
    4. hahaha... sesuka ko je suruh aku cari keje lain...
      aku sbnrnya seorg pekerja buruh kasr...
      huhuhuhu....

      Delete
  17. apelahh abang nie...
    nie mestii lambat bangon kann? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah... lambat mandi je...
      kakakakakaka

      Delete
  18. Replies
    1. hahaha... yep... tu je...
      tajuknya saja je nak sensasikan keadaan... hahahaha

      Delete
  19. haha. kelakar lah xD.lukis sendiri ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... ak ah... mengarut-ngarut saja ah... huhuhuhu

      Delete
  20. apsal muke cam comel sangat ms na curi2 masok keje nuh hee =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... biasak ah... pesen muka mengendap-ngendap... camtu ah... huhuhuhu

      Delete
  21. be punctual la.. abg ni pon.. hurm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... jam kat tmpt keje tu cepat sgt... jam aku okkkkk...
      ikut standard antarabangsa...

      wakakakakkaka

      Delete
  22. kahkahkah bapak sadis. haha

    comel kuri2. heee :P

    ReplyDelete
  23. ahaiii abh jonni ni memang...

    eh eh eh
    dah tuka uncle jonni dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... ak ah... dah tua ah...
      huhuhuhu.... uncle sudaaaaaa....
      hahahahaha

      Delete
  24. satu ag nak komen,
    cess... mentang2 kita malas hapdate belog skrg, uncle jonni pulak rajin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... mana ada rajin kengkadang je... huhuhu..
      mu sibuk ye dak?
      kan? kan? kan?

      Delete
  25. hahaha..best la kartun ni..memang realiti kehidupan..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... mesti ko pun selalu lambat gak neh....
      huhuhu

      Delete
    2. hahaha..dulu mase praktikal training..lambat sebab singgah breakfast kat kedai mamak dulu..lepak punye la lame..hehehe

      Delete
    3. wah!! mesti hensem mamak kat situ eh? lama ko lepak....
      kehkehkehkeh

      Delete
    4. bukan mamak nye yg ensem..teh tarik yg hensem..hehehe..last2,bos yg x brape nak ensem plak marah2 msuk opis lmbt..hahahaha

      Delete
    5. hahahaha... baru pertama kali aku dengo teh tarik ensem......
      hahahaha... tu laaaaaaa... buat lagi.... buatlah selalu....
      kehkehkehkeh....

      Delete
    6. hahaha..x buat dah..insaf..hehe

      Delete
    7. boleh caya ke ni? hahahahaha.....

      hmmmmmmm.... (sambil belai2 janggut)

      Delete
  26. Replies
    1. hahahaha.... siyut ah.. (sambil garu2 kepala)

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger