wordless wednesday: Hitam putih kehidupan.

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

42 comments:

  1. Replies
    1. wakakaka... mana ada apa2...
      saja je buang tebiat....

      Delete
  2. Manusia, ada macam² personaliti.. Semuanya berbalik pada hati. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhhu.... yep.... betul...
      hati... semuanya bernalik pada hati....

      Delete
  3. Begitu berharga kehidupan ini
    Bagi mereka yang tahu menghargai
    Mengapa terdorong oleh perasaan
    Kalau turutkan hati diri menjadi korban
    Tiada yang dapat lari dari masalah diri
    Hadapi lah dengan tenang
    Tiap cabaran yang datang
    Atasinya dengan keimanan
    Sekadar buat renungan
    Untukmu teman tersayang
    Hitam putih masa depan
    Sendirian menentukan
    Hidup ini usah persiakan- ahkak Shiela Majid

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk!! a... a... apa ko... komen ko ni bro...
      ak... aku... aku... aku.... ARGHHHHHH!!!!
      tidakkkkkkkk......
      GEDEBUK!!!!!!!!
      (sambil jatuh terlentang)

      Delete
  4. macamana nak komen erk...
    kan kalau aku komen negatif..kau nangis2 sambil hentak2 kaki plok....hahahahha...
    jadi aku xyah komen lah...aku paham2 sendiri je ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... komen je ler eita...
      hahahaha... apa la ko ni...
      nak tau gak apa komen ikhlas mu itu...
      kehkehkehkeh.

      Delete
    2. hahahaha...nak dengar ke?
      ermmmm.....
      yang aku faham kau ni manusia yang bertopengkan syaitan...
      hahaha......
      weyh..weyh..aku gurau je...jangan ambik hati...

      Delete
    3. oit!!!

      harharharharhar...
      aku setakat sarip dol kg jeeeeeeeeeee....
      takdelah jahat bebenor....
      wakakakakakakka

      Delete
    4. sory lah weyh...
      aku gurau je..aku tau kau sopan....
      walupun sopan taik kucing...kan..kan..kan...

      Delete
    5. wakakakaka... oit!! bila masa pulak taik kucing tu sopan....

      aku sopan laaaaaa... x caya... tgk...

      ehem... ehem...

      eita... tumpang laluuuuuu...
      kakakakkakaka

      Delete
    6. hahahahha...
      alalalalala...sopannya..anak sapa lah ni....
      ayu sungguh lagak bicaranya...

      Delete
    7. eita... jgn ah puji2 camtu...
      seganlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
      huhuhuhuhu.. (sambil jari jemari menutup bibirku)


      wakakakakaka.
      siyut ah...
      mengutuk aku la tu....

      Delete
    8. hahahahahahha.....malam ni malas nak wat keje..jadi aku blogwalking sambil kacau kau....

      Delete
    9. eita: bebaik walking2 mlm buta nih.... byk org jahat....
      kehkehkeh..

      kacau aku? xpe jeeeeeeeee...
      huhuhuhuhu

      Delete
    10. aku pun jahat..takan orang jahat nak kacau orang jahat jugak...x logik tu....dah...dah...gi tido..esok keje..aku takpe....
      pejabat aku buka ikut sukahati aku....hahahahha..

      Delete
    11. eita: hahahahaha... siyut je bukak sesuka hati...
      ok...

      mintak diri dulu ya....

      tumpang laluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

      Delete
    12. ya allah...rasa nak menangis tengok betapa sopan nya kau ni...
      nasib lah aku ni tak kawen lagi kalau tak dah sah2 aku ambik jadi menantu aku....ahhahahahhahah...

      Delete
    13. menantu? adesss!! (sambil tepuk dahi)
      ambiklah aku jadi tukang kebunnnnnnnnnnn....

      kehkehkehkeh.

      Delete
    14. aku dah ada 3 orang tukang kebun..kalau ramai sangat..tak sempat lah rumput aku nak tumbuh..huhuhuh

      Delete
    15. kehkehkeh.... dahsyat tuuuuuuuuuuu.... 3 org,...
      huhuhuhu

      Delete
  5. rock da world. yeahhh. kata bayang belakang :)

    ReplyDelete
  6. wuuuu...wordless wednesday.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... entah ah... takde idea nak update...
      cenggini la jadinya...
      huhuhuhuhuhu

      Delete
  7. Replies
    1. haaaa... tau pun takut.... sampai pengsan2....
      tak tau kat kg org2 panggil aku dgn nama....

      saripppppp.... sarip dol....

      kahkahkahkahkah

      Delete
    2. so ngko lh sarip dol samseng kg dusun tu ye???

      ko tunggu!! pak mat tempe akan dtg menyerang...

      Delete
    3. kehkehkehkeh....
      pat mat tempe? setau aku dia bizi minggu nih...
      mempromosikan tempe2 dia kat belanda...
      sori... cuba lagi di lain hari eh?
      kehkehkehkehgkeh

      Delete
  8. mlm minggu jom mancing pakcik? Umpan dn joran di sediakn.tgl bwk duit sewa kolam je. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha. mlm minggu? hmmmmmmm.... tgk ah bro... camne... huhuhuhu

      Delete
  9. sejak bila bela antu??..keh keh keh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... mana ada kak...
      bela itik je...
      ada 3 ekor skrg neh....

      wakakakakka.

      Delete
  10. aik....itu je en jOnni...hahahahah selalu de dialog....wawawawa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari nih takde dialog... kakakakaka.
      mood malas nak update dah dtg...
      wakakakakaka

      Delete
  11. bayang bayang tuh suka follow ko ke jon? ko membela apa??eiiii seram aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... tapi itu bayangan gurauan laaa... tak menakutkan pun...
      kehkehkehkeh...

      Delete
  12. jangan bela hantu raya atau segala jenis hantu lah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... aku bela itik je lah... mana ada bela hantu...
      kakakakakaka

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger