BILA HATI KECIL KU TERUSIK.






Kehkehkehkeh. Ya. Hati kecil ku yang kudus dan tulus, yang mulus yang kurus terharu semalam...huhuhuhu...
Nak tau apa sebab? kehkehkehkeh... 

silalah tekan  punat  ini.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


kehkehkehkeh....






**** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

127 comments:

  1. untung la ada org minat kt dia..cuba pakcik buat gambar pompuan lak.awek pakcik ke..nk gak tgok lukisan pompuan pakcik..asyik muka pakcik je..XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak ahak ahak... minat kat blog ler...

      sbnrnya kan... bila aku lukis pompuan mesti jd laki... x pernah menjadik. huhuhu.. x mcm kau.. lukis gila cantik... huhuhu..

      Delete
  2. wahahhaha.....patut ah trharu .. ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak ahak ahak... gua mmg cepat terharu... maklumlah jiwa org tua cam aku ni senang tersentuh,,... kehkehkehkeh..

      Delete
    2. ye mmg jiwa org tua cpt trsentuh...wehehe

      Delete
    3. hahaha... tp jiwa org lain laaaaa...
      aku tak... aku rock... rock n roll gitu...
      wakakakakaka....

      Delete
    4. ahaha..dan2 la xmo ngaku....ececece....rock n roll kalo di melayukn batu dan gulung keh3

      Delete
    5. biasak ah... reputasi kene jaga... kakakaka...

      hakahkhak... ye lah.. batu dan gulung,... hebat apa... huhuhu

      Delete
    6. huhuhu....yela2....hebat..

      Delete
    7. time kasih.... time kasih kerana tidak meragui kewibawaan aku...
      kehkehkehkeh

      Delete
    8. keh3....perghhhhh wibawa nye uncle....

      Delete
    9. hakhakhak... wibawa lerrrrrrrr...

      Delete
    10. atas kewibawaan kamu encik uncle, anda pttnya blnja aku makan eskrem.kah3...

      Delete
    11. belanja? ok je... tadehal sbnrnya... ta...
      eh? ko dgr tak? ye... ye kak long....
      sori eh... kak long aku panggil tu... bai...


      kahkahkahkahkah...

      Delete
    12. eleh, dan2 la kaklong panggil....ape kes?

      eh, kaklong uncle ckp dia tak pangei pon...keh3...dia suruh blnja aku makan kueh ketayap lg..wakaka

      Delete
    13. kehkehkeh... taktik tu.. taktik larikan diri... kakakaka...

      eh? blanja ketayap? siyut punya kak long..... nak kene dia neh..
      kakakakakakka

      Delete
    14. hahaha..taktik tu aku dh tahu lama dah....x jalan la taktik tu taw..

      a'aaaa...kaklong suruh blnja ketayap..lalalala....kalau tak blnja nt report kat kaklong uncle maw...hehehe

      Delete
    15. hakhakha... eleh... aku ada byk lagi tektik ko tau... kakaka..

      elehhhhhh... mcm aku takut kat org tua tu.... repot lerrrr..
      x heran... kakakakak

      Delete
    16. elehh....taktik uncle tu aku dh tahu dh...hahaha

      ooooo..tak takut ye...hahaha..karang kaklong uncle bg seketui atas dahi karang.....hahaha

      Delete
    17. ye ke? cis!! dah ketinggalan zaman upernya tektik2 aku tu eh? huhuhu....

      kehkehkeh... tak heran.... nanti aku pakailah helmet...
      kakakkakaka

      Delete
    18. yela...ahahaha...

      nti aku nk sorokkan helmet uncle...keh3

      Delete
    19. woooo....nti aku ikat siap2 kaki uncle...keh3...pastu suruh kucen cakar..huhuhu...kejam tak?

      Delete
    20. hah? ikat kaki? aku bantai ah lompat2 mcm citer hantu cina tu...
      kehkehkeh...

      ceh!! kucen aku sume manja2 ngan aku... ko yg kene cakar ada... kehkehkeh..

      kejam? hmmmm... boleh laaaa... tapi taklah tahap menggerunkan... kira bolehlaaaaaaa... kehkehkeh

      Delete
    21. hahaha...uncle lompat je aku pijak tali yang lebih tu..gerenti jatuh punye..hahahaha

      kucen uncle tu dah komplot ngan aku dah..hahaha..

      elehhhh....

      Delete
    22. arghhhh!!! dem!! mati kutu aku....

      Delete
    23. hahahha..yeaaayyyyyyyy!

      aku menang....keh3

      Delete
    24. kehkehkehkeh...aku nk gelak je..wuhhhuuuuuuuuu

      Delete
    25. gelak... gelak lerrr... tgk blkg ko tu...
      bos ko dtg.... kehkehkeh

      Delete
    26. ehehehe..mne bleh bos datang dr blakang...sbb aku ni yg mngadap bos...blakang aku ni dinding..keh3..pe2 hal ak yg nmpak dlu..hahahhaha

      Delete
    27. siyut ... dinding plak dah...
      tersasar jangkaan k... kakakaka

      Delete
    28. keh3.....tu ah len kali siasat dlu..hahaha

      Delete
    29. hakhakhak... ah!! aku main serbu je..... ingat wartawan apa nak siasat2... kehkehkehkeh

      Delete
    30. keh3...ooo uncle nk jadi wartawan terjah ke...wooo tak elok tu...baik siasat dulu baru terjah..keh3..kalo terjah dulu baru nk siasat tu alamatnye nk kne pelangkong dek org ramai..keh3

      Delete
    31. hakhakhak... org ramai aku lari lintang pukang... apedehal...
      kehkehkehkehkeh

      Delete
    32. keh3...eleh uncle lari pon slow semacam jee..ada atiii lari lintang pukang...keh3...

      Delete
    33. ceh!! aku bab lari2 laju beb.... dari kecik dah prektis...
      maklumlah mak aku selalu kejar ngan rotan... kkakakakakka

      Delete
    34. keh3.....tapi msti kena gak libasan rotan kat belakang kan...kann...

      kalo kena tu tandanye tak cukup lajuu...ahahahha...
      teringat abah aku dulu lari laju woooo.....berdesup je..hahha..aku kompem tak sempat pnye lari..

      Delete
    35. hakhakhak.... mana ada.... mak aku mana nak kejar bila aku lari laju2... kakakaka... tapi tu ah... aku jd takut balik umah...

      lagipun bauat pe nak kejar... sbb nanti aku balik umah gak ptg... ttp kene gak... huhu...


      hakhakhak... tu laaa... lain kali lari laju2... huhuhu

      Delete
    36. hahaha..same r ngan mak aku, dia tak kejar tapi petang karang kena gak habuannye...keh3....

      keh3....msti uncle balik umah je kena kow2 r ngan mak uncle kan...hihihihi...ni musti uncle nanges kan..kann..kannn..ahahaha..tak malu woo...hehe

      Delete
    37. hakhakhakhak... mana de... tak le nak di marah kow2... huhuhu... maklumlah... sebenarnya aku ni dlm kategori anak yg baik... kehkehkehkeh...

      silalah percaya... kehkehkehkeh

      Delete
    38. kehkehkeh.....bagusssssnyeee dieee...

      aku percaye je laaaa..karang tak percaye kan kecik ahti plak..kikiki

      Delete
    39. ahti? apa mende tu? ahti? hmmmm....
      jap... nanti aku gugel kat wiki wiki wikipadia makna ahti tu eh?

      wakakakakakakakakakakakakakkaka....

      Delete
    40. elehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......nak kenakan aku kunun....wuhuhuhu

      Delete
    41. hakhakhak... mana ada..... aku tak sampai ahti ar nak kenekan ko yg baik ahti ini...
      kehkehkehkehkeh

      Delete
    42. oooooo.....ahtikan aku ek....siap uncle.....

      bertukarrrrr....

      waccaaaaa....

      kahkahkah

      Delete
    43. haip!! aku elak.... lalu terbang kelangit macam superman.....

      wakakakakak...... xkena... x kena.... wekkk!! (sambil lambai2 tgn)

      kehkehkehkeh

      Delete
    44. hahahahaha...senang je tu....uncle tunguuuu

      jeng jeng jengg

      aku lastik uncle...hahahahaha...padan muke kang dah kene..kahkahkah...

      Delete
    45. hakhakhakhakhak... cis!! nak menang gak dia neh... cisss!! huhuhuhu

      Delete
    46. kahkahkah...semustiinyeeee....ahahaha

      Delete
  3. always remember YOU....you youuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak ahak ahak... yup!! remember u 2 la my fren... always...

      cewah!! ckp omputih aku... kehkehkeh

      Delete
  4. haha...sian ko kan?homai..sexy kot tdo pakai spender je....haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak ahak ahak... mana ada... lukisan tu sbnrnya masa aku buat entri lawak mengong... kehkehkeh... saja je....

      takkanlah aku nak tunjuk pangai buruk aku yg sedia buruk neh... kehkehkehkeh

      Delete
  5. Replies
    1. hahahaha... apa yg apa... coba ckp terus terang....apa yg apa...
      huhuhuhuhu...

      Delete
  6. Replies
    1. time kasih... tapi.... tang yg mana satu...
      yg gambo tunjuk body tu ke.... atau yg tgh tido tu...

      wakakakaaaka....

      Delete
  7. eee......perasan lah tuh.. getik la pakcik nih.. mmg ptt kasi kawen (jgn lupa jemput aku). kikiki....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak ahak ahak... biar arrrrrrr... aku ni mmg kuat perasan... kakakakaka...
      getik? aku ni mana ada getikkkkk.... gatal jeeeeeeeee.....
      wakakakakakaka....

      Delete
  8. hahah terharu meyh ? tak yah nak nanges bukak mulut cmpai nmpk anak tekak la bro .. mulut bau . hahahaha !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak ahak ahak... terharuuuuuu sgt.. hahaha...
      aik? itulah namanya nanges penuh perasaan... penuh emosi... kakakaka...

      aish!! aku mkn singgam ye..... hahahahaha...

      Delete
  9. HAHAHA. selamat kali ini sangat rajin nak tekan PUNAT tersebut. HAHA.

    dia ambik gambar encik gorie tak pakai baju dan tido pakai spendel. wakakakaka :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ye.. rajin2 tekan punat tu ye... sbb lepas ni semua entri akan ada punat... kakakaka...

      kehkehkeh... takpe... itu gambo memain je... masa buat entri main22 dulu tu.... kehkehkehkeh

      Delete
    2. HAHA. kenapa mesti ada PUNAT? kiki.
      malas nak rajin. weeee.

      Delete
    3. hahahaha... tah!! buang tebiat ot aku dok letak2 punat... huhuhuhu...
      hahaha... jgn malas2 buat assemen udah la ye semutmerah.... huhuhuhu

      Delete
    4. assimen len kena rajinnnnn. tekan punat malas. HAHAHA .

      Delete
    5. hahahaha... gud... gud... sila buat assemen tu... jgn nak meronggeng ke keje... huhuhu

      Delete
  10. hahaha lawak gila gambo tu~ adoi >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... tengok boleh.... percaya jgn.... kakakaka...
      gambo memain je tu.... huhuhu

      Delete
  11. alololo..jonni..sweet nye cik gugu tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet kan.... hmmm... bilalah dia nak dtg pinang aku.... kehkehkehkeh

      Delete
  12. tu laaaa... lain kali tido pakai la telekung.

    wah! nampaknya jodoh semakin hampir, bole la mula buat bunga manggar & bunga telur dari sekarang.. 1 hari 1 batang, amacam bernas tak idea ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaaaaaaa... telekung? kehkehkehkeh...
      hahahaha... jodoh apa kak.... macam2 ah akak nih... huhuhuhu

      Delete
  13. ehem ehem..cinta antara blogger?? wah wah..sweeet gitu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... sakit tekak ye? jgn lupa mkn dequadin... kehkehkeh...
      cinta antara blogger pemende... cinta pada blog lerrrrr.... huhuhu...

      Delete
  14. uncle ni pelik pelik je la.hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... hmmmm.... dah mmg aku pelik... nak buat cemana...
      kakakakakaka....

      Delete
  15. wah ade org jatuh cinte gan uncle jonni la. . ^^
    bertuah uncle jonni. .
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha... mana ada... takdenya org nak jatuh cinta ngan org tua neh...
      huhuhu....

      Delete
  16. aik? uncle apakah?
    tgk uncle...............

    ReplyDelete
  17. ahak.. ahaks!
    nak bace jugak lahh sume entry abg ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak ahak ahak... aku berani jamin... blom sampei separuh lagi dah muntah2 ko nanti... huhuhu....

      Delete
  18. hahahahahah sweeet but abit sengal kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet + sengal = maveles... kehkehkeh..

      alaaaaa... kan best menyengal sekali sekala... takkan nak serius setiap masa.. huhu...
      eh? tapi aku pernah ke serius? kehkehkehkeh

      Delete
  19. asyik berteka teki jer.. bile nya lg wak oiii???

    ReplyDelete
    Replies
    1. apanya yg teka teki kak oi.... takde teka teki laaaaa....
      bile? hmmmm... tunggu je di pusingan bonus nanti....
      wakkakakakaka....

      Delete
    2. ko ingat ni roda impian ape nk tunggu ke pusingan bonus?? wes la kuie.. nyong ngeleh arek mangan nasi minyak kiye... ojo klalen yor... kehkehkehkeh...

      Delete
    3. harharhar.... ak ah... roda impian.. pusingan bonus mestilah kene ada.. huhu..

      amit tamit.. eseh suwi laaaaaa... nyong esek enom looooooo...
      kakakakaka...

      Delete
    4. esek nom endas mu krewak!! wes janggutan kok ngomong ei esek enom...

      Delete
    5. wakakakakaka..... uwalahhhhhhhhhh..kok endas krewak.... kehkehkeh...
      eseh enom laaaaaaa.... wong tuo kan ngomong...

      alon-alon... janji kelakon... kakakakaka...

      Delete
  20. Replies
    1. SA? hmmmm.... Shah Alam? Subang Airport? Sungai Ara? South Africa?
      kehkehkehkeh...

      mana ada SA nya lah... huhuhu

      Delete
    2. oooooooooooooooooooooooooo..... ingatkan subang airport....
      kakakakakaka..

      Delete
  21. owoh.....
    asal malu je mesti sorok dalam langsir..
    tak faham aku..
    ermm..pas ni takleh lah kacau kau lagi kan....
    nanti ada orang jeles....hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... biasak ah.. aku ni pemalu... bukan malu-malu kucing lagi... dah tahap malu-malu kuda... tp yg penting mmg aku ni pemalu... kakakaka

      hahahaha... jeles pemende plak... ko ni ah...

      Delete
    2. hahahaha....peminat kau lah jeles...
      (aikk!!..cakap macam ni pun dah gi nyorok kat langsir lagi...ah sudah kau ni...berat betol penyakit kau ni.....)

      Delete
    3. hahaha... mcm retis pulak nak ada peminat2 neh... huhuhu...

      hahaha.. kan dah ckp.. aku ni malu2 kuda...
      kakakakaka...

      Delete
    4. sekarang kau kan ramai peminat...
      punyer lah minat..hatta kau tido pakai spender pun paparazzi intai kau....
      huawawawawawawa.....

      Delete
    5. hahahaha... siyut...dah mcm retis holiwud pulak ada paparazi2...
      ah!! itu kan gambar terseksi aku. Kau tgk ke? hmmmm... kene ketumbit la mata pasni...
      wakakakakakka...

      Delete
    6. takpe aku pakai spek..sempat cover...
      hahahahaha

      Delete
    7. kehkehkeh... arghhhh!! aku kalah ngan ko...
      serender... serender... huhuhuhu

      Delete
  22. hahaha. dulu kecik kecik selalu main sep sep dengan cik gugu ke? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ah... kitorang main masak-masak.... kehkehkehkeh...

      Delete
  23. untunglah abang jonni ada org jatuh cinta, haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... jatuh cinta kat blog,... bukan kat aku laaaaaaaaaa....
      mana ada org jatuh cinta kat org tua gatal cam aku..
      wakakakkakaka...

      Delete
  24. Aku rasa mcm dah tinggal komen tapi takder plak.. hmmmm..

    spender kau asal sampai sana brother.. choiiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ye... anda dah komen... tapi kat blog cik gugu... huhuhu..
      kehkehkeh... angin kuat.... boleh plak melayang sampei sana.... kakakakaka

      Delete
  25. euuuw....hehheheh...wiwiiiit de peminut...hehhehehe=))=))

    ReplyDelete
    Replies
    1. peminat? huhuhu... rasa mcm adiputra pulak ada peminat2 neh..
      kehekhkehkeh...

      byk ah ko cik blogger... huhuhuhu...

      Delete
  26. memang la kena pakai seluar kecik di dalam. di luar pakailah seluar panjang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh... superman boleh....
      takkan aku tak boleh...
      wakakakkakaka

      Delete
  27. Aku mintak izin untuk tumpang rasa terharu ye Uncle Jon.... ;D


    *kembang hidung

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... sila.. sila...
      idung aku kembang tak kempis2 dah ni... huhuhuhu

      Delete
  28. pewittttttttt dah org jatuh cinta tuh..hahaha ni baru betul celebrity :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah!! mmg i rasa cam rtis... i nak ngorat2 nora danish lepas ni... kakakakaka..

      celebrity taik kucin la... byk ah ko nye celebrity...
      huhuhuhuhuhu

      Delete
  29. weiiiiiii, kira kembang la hidung kau ni?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembangggggggggg... tinge pon kembang...
      hhahahahaha...

      tak ah... memain je.. huhuhu

      Delete
  30. walaweiiii,tinge kembang lagu mana eh?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tau? meh aku jentik kuat2 tinge ko...
      gerenti kembang... huhuhuhu

      Delete
    2. amboi ang, jentik apa rasa...starlight sekali la wei,baru piauuuuuuu,haha.......

      Delete
    3. hahaha... jentik tak rasa eh?
      amboi ang starlight2 plak dah ...
      huhuhuhuhu

      Delete
    4. <--konon gangsterrrrr,haha

      Delete
    5. hahahaha... ni gangster pompuan....
      takut aku... kang kena tmpaq.... naya aku..
      kakakakaka

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger