JOM JADI GENG KAMI BLOGGER MALAYSIA.

            Hah!! korang buat apa tu? Dari dok melangot tengok tv baik join apa-apa kelab ke kugiran ke. Dan hari nih aku nak join jadi geng kami blogger Malaysia. Dan orang yang bertanggungjawab merekrut aku adalah.....





Nak tau syarat-syarat dia semua silalah klik pada  punat ini.



Dan saya adalah seorang blogger dari 
SELANGOR.

         
        Dan macam biasalah sudah tentu akan ada sesi tag mengetag. Jadi dengan tanpa prejudis dan belas kasihan aku mengetag mereka-mereka ini.






(ko tag aku, aku tag ko balik ye nad... kakakakaka)





**** the end ****



Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

20 comments:

  1. adeh kena tag pulak, haha thanks la ye abang jonni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... sori...
      ampun bebanyak... huhuhu

      Delete
  2. geng kami blogger Malaysia.
    untuk ape contest ni?
    *malas tekan PUNAT INI

    HAHAHAHAHA. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... kalau malas...
      biarkan sahaj punat itu....
      tak perlu ditekan... kehkehkeh

      Delete
    2. HAHA. okayy. tapi soalannya perlu dijawab?? HAHHAA>

      Delete
    3. hahahaha.. tak yah jwb.. biar je....
      huhuhuhuhu...

      Delete
  3. ramai gile member pompuan, enkau mesti hot ahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... betul tu bro.... aku ni mmg HOT....
      HOT HOT TAIK KUCING.....

      kahkahkahkahkahkah

      Delete
  4. Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
    From Sandakan,Sabah.
    Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai bro.... thanks sudi singgah blog nih.... huhuhuhu

      Delete
  5. done folow dr segmen KBM barat..hehe jom folow balik..slm knl! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. thanks singgah... k. nanti gua folo... huhu

      Delete
  6. singgah salam kenak dari kgm barat...huhuhuhh...kartun tuh besh lor!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha... sila.. sila.... k. thanks bro... huhuhu

      Delete
  7. Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...
    Smart la karakter tu..hehe

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  8. salam :)
    datang dari segmen sama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... huhu...
      k... thanks singgah... huhu

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger