JOM JOIN CONTEST SAJA-SAJA BUANG MASA.


              Yeay!! Melepak jap. Baru dapat rehat sikit. Bizi pulak hari ahad nih. huhuhu.  Jadi sebelum aku nak lepak-lepak rilek-rilek mandi laut, aku nak join satu contest nih. Dan orang yang bertanggungjawah mengetag aku adalah budak nih....



           Ok. Contestnya tak lah susah mana, dan kalau korang nak tau syarat-syaratnya klik je kat punat ini. Ok. Ini pulak adalah jawapan aku pada soalan tersebut.

Saya suka masuk contest ini kerana manalah tau saya akan dapat header baru yang comel dan kiut. huhuhu.

tarikh tutup contest:
( 2/3/2012 - 31/3/2012 )


         Seterusnya dengan tanpa prejudis, aku mengetag 2 orang rakan blogger dengan tanpa belas kasihan. Dan dengan selamba aku boh font besar-besar eh? kehkehkehkeh

calon-calonnya:

Penulis blog jom lepak yang tengah cuti seminggu. 
Alang-alang ada masa terluang tu silalah join eh? huhuhu.


Penulis blog yang menyukai cotton candy.
Anda tag saya, saya tag anda balik. kehkehkeh.



        Ok. Kalau ada sesapa nak join, silalah join. Dan aku pulak, aku nak pegi mandi laut jap. Babai.....








**** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

20 comments:

  1. Entri contest paling selamba. D:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... hmmmmmm....
      entah ah... dah kaki merepek.... camtu ah entri contestnya...
      huhuhuhu

      Delete
  2. good luck abg jonni hoiiii :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes!! thank you wahai gadis yg dok lepak atas batu.....
      akekekekekeke...

      Delete
  3. uik...namo den lah..ekekekkeke...hadehh...

    ReplyDelete
  4. waaaa....free kau erkk..asik join contest je....
    hahahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh... ko lagi ah... sebakul contest masuk....
      kehkehkeh... seronok kena tag byk? huhuhu

      Delete
  5. haha boleh ke tag back? btw hope menang lah~ boleh tukar header hahaha ^^ good luck kay? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... tag kag benda lain...
      bukan benda yg dia tag... huhuhu...

      saja.... kenakan org tu balik...
      kehkehkehkeh

      Delete
  6. seronok yer mandi laut lepas bls dendam..hahaha..terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... kehkehkeh....
      biasak ah... bukan balas dendam... balas tag...
      huhuhuhu

      Delete
    2. hahahaha... yep!! main balas-balas tag....

      kalau kita berjiran ... main balas2 kuih.....
      kdg2 pinjam garam... gula...
      kehkehkehkeh

      Delete
    3. hahahaha... time kasih... time kasih...
      kakakakakkaka

      Delete
  7. untung lerr mandi laut. HAHAHA.
    :)

    good luck encik gorie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung apa... mandi dlm mimpi je...
      kakakakakaka

      Delete
    2. HAHA. mandi dalam mimpi buat pa.

      baik g mandi betul2. syokkkkkkk sangat. :)

      air pun sodapp. masin gituuu .kikiki

      Delete
    3. hahahaha... x sempat ah nak pi mandi2 laut...
      mimpi2 pun cukup ah.... huhuhu...

      lagipun kat pantai byk pelancong mandi laut pakai bikini...
      kang tak psl2 mata aku kene ketumbit... huhuhuhuhu

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger