PAKCIK TERBAIK TAHUN 2012.













Anak buah aku suka mengadu....
Nyampah aku....... huhuhuhu......





**** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

130 comments:

  1. HAHAHA. nih btul2 mithali nih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih... time kasih... hmmmm... terharu aku...
      selalunya aku kene kondem je... kehkehkehkeh..

      time kasih... kehkehkeh

      Delete
  2. haha. sekali kaklong yang garang keluar daa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... dan aku mmg fobia...
      kehkehkehkeh

      Delete
  3. biasa le budak2..hehe..2 kira senjata diorg ler 2..haha..sabo je lee...hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... yep!! tapi mana aci... asyik2 ngadu kat mak...
      akuuuuuuuuuuuuuuu gak yg kene kang...
      huhuhuhuhu

      Delete
    2. nk wat camne dah mmg sifat budak2...hehe
      t ank ko cam 2 gak..haha...

      Delete
    3. hahahaha.... yep!! budak-budak... huhuhu..

      anak aku? hmmmm...
      jgn ikut pangai aku udah!!
      wakakakakakaka

      Delete
    4. hahahaha...jgn ah... tak mo owh... huhuhu...
      biar pangai dia senonoh sikit... x mxm aku...
      kakakakakaka

      Delete
    5. so didik anak ko baik2..haha..

      Delete
    6. hahahaha... tu le pasal....
      huhu

      Delete
  4. har3... kantoi paksu.. cetttt.. kedekut betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aish!! bukan kedekut laaaa.... prihatin...
      x elok main game je..bley sakit mata... kehkehkehkeh....

      Delete
  5. hahahahahah..

    name pon kanak kanak...
    nasiblah..
    nak2 bdk pompan...
    ekekekkeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... yep!! budak2... kalau yg dah besar mmg komfom aku libas budak tu...
      kakakakaaka...

      Delete
  6. hahhaa..terbaekk ah ank buah uncle.....wakakaka..padan muke uncle

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah!! xpe... hero kalah dulu... nanti2 aku menang laaaa...
      kehkehkehkeh

      Delete
    2. hahahha...xkn menang lahh.. :p

      Delete
    3. hahahaha... mana tau...
      tuah ayam nampak kat kaki...
      tuah manusia nampak kat perut....

      kalu laki perut bulat..... maknanya hidup senang dpt mkn best2...
      kalu pompuan perut bulat... maknanya dpt baby....
      bertuah la tu kan.... kehkehkehkehkeh

      Delete
    4. kehkehkeh....adoyaiii ;p
      btol la tu agaknye

      Delete
    5. betulllllll... percayalah...
      tuah manusia nampak di perut...
      wakakakakkaka

      Delete
    6. takkkkkkk leeeeeeeeeee...
      ehehe

      Delete
    7. iyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............

      haaaaaa... ame kau...
      kakakakaka

      Delete
    8. huiiii...xmo kalah tuu.....akakaka

      takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      amacam?ehehe

      Delete
    9. harharhar... ni sampei taun 2017 pon tak habis lagi ih,... huhuhu

      Delete
    10. hahahahaha...ok. dah. sebulat suara aku menang ye... fullstop!!

      Delete
    11. hohhhh??? apekahh....atas dasar apa plak uncle menang ni....ce citer kat aku?hahaha

      Delete
    12. atas dasar aku suka hati aku laaaaaa..... kehkehkehkeh...

      Delete
    13. kehkehkeh.....ini tidak adilllll (sila nyanyi lagu yuna)wakaka

      Delete
    14. hmmmmm.... anda patut terima kenyataan... dunia ini mmg tak adil...
      so.... jom nyanyi lagu dangdut... kakakakaka

      Delete
    15. harharhar... anda patut terima kenyataan... dunia ini mmg tak adil...
      so terima je lah ye.... huhuhu.... jom nyanyi lagu dangdut.... huhu

      Delete
    16. lagu dangdut???oohhh tidakkkkk...ahhahaa...lagu bang toyyib satuuuu....

      dunia adil ja, manusia tu yg buat dunia jadi tak adil...hihihihi

      Delete
    17. laaaaaaaaa... tanak pulak lagu dangdut.... aku dah siap nak bergelek nih... kehkehkeh...

      hmmmmmm... tanak ngaku kalah gak budak neh... penin aku....
      kehkehkeh

      Delete
    18. ahahaha....sila2 uncle gelek aku nk nengok sambil makan popcorn...keh3...

      (^_^)v kacang pess yooo....hahaha....musti r tak mo ngaku kalah.....best tak aku uncle..kah3....nah amik minyak cap kapak nih...hahaha

      Delete
    19. jgn.... jgn cabar..... aku gelek kalah inul daratista tu... huhuhu..

      ak ah... best.. mmg best... bley migrain aku... kakakakaka..
      mana bley pakai minyak cap kapak... bagilah minyak ron95...
      bley aku masuk dl moto aku... huhuhu...

      Delete
    20. sila2...gelek cepat...ewahhh...hahaha

      yea3..aku best...hahaha....migrain mkn ubat cpt2....
      eleh, moto uncle tak pening...jd x bleh bg minyak..kah3

      Delete
    21. kehkehkeh.... arghhhhhhh!!

      migrain aku.........
      huhuhu..

      Delete
    22. hahaha....kesian uncle

      nah2 ubat ...minyak gamat tu telan tau..hehehe

      Delete
    23. botol dia buang...mati tercekik kan aku gak yang dipersalahkan..hahaha

      Delete
    24. ooooooo... ingat boleh telan.....

      kehkehkehkeh..

      Delete
    25. ahahhaa...telan la kalo brani..abes2 pon uncle jadik glamer sbb masok paper...hahahhaa

      Delete
    26. hakhakhak... femes ah camtu...

      muka depan.... seorang remaja menelan botol gamat...
      kehkehkekehkeh...

      Delete
    27. hahaha...tak tahan statement "remaja" tu..keh3...

      Delete
    28. hakhakhak... yes... perasaan tu masih remaja der... kehkehkeh

      Delete
    29. keh3.....remaja laaa sannngggattttt..ahehehhe...sila nyanyi lagu kaza..ku jejakkk....lalalala..pastu feling cam paizal usin nek moto...hehehe

      Delete
    30. hakhakhak... apa daaaaaaaaaa... lagu kaza... yg naik moto paizal husen... biar ah kaza gak yg nek moto... kehkehkeh

      Delete
    31. kaza takde lesen..keh3..sbb paizal usin yg bawak..hahahhaa

      Delete
    32. aku lepuk jugak si kaza ni kang.....

      Delete
    33. keh3..kaza kate jangan salahkn dia, salahkan paizal usin...hehehe...eh baru aku ingat paizal usin dlm crita bunohan best wooo...mnjadi sung0h lakonan dia..hehe

      Delete
    34. eleh... mmg ah menjadi lakonan dia....
      ko asyik tgk dia je... bukan pelakon lain... kan ensem si paizal tu... kehkehkehkeh

      Delete
    35. yela mmg menjadi punnn.....hehehhe

      memang r teng0k dia, sbb dia best...ahahha..yg lain pon best tambah2 yg jahat dalam diam tu, sape ke nama dia...bakar...huhhhh...sung0h jahat...

      paizal tetap ensem walo dh tua..ahahhaa

      Delete
    36. cewah!! puji lelebih nampak? de pape ke ni.... huhuhuhu

      Delete
    37. kahkahkah...peminat paizalll usinn uuolllsss..
      keh3....

      Delete
    38. hakhakhak... ada retis2 muda remaja... paizal jugak yg di minatnya...
      kehkehkehkeh...

      Delete
    39. hehehe..retis2 muda remaja jambuuuu sangat.....keh3....si paizal lakonan dia dalam bunohan tu best..keh3

      Delete
    40. hakhakhak... aku blom tgk ah citer tu... huhuhu...

      best eh? nanti ah aku donlod... huhuhuhu

      Delete
    41. hehehhe...cite dia slow and steady...kah3...unsur art tu ada...

      Delete
    42. ye ke... hmmmm... aku suka citer yg ganas2... letup sana letup sini... tumbuk2.. tendang2... tahap darah pancut2 kat dinding... kakakakaka..

      Delete
    43. wakakakaka....uii sadis toll....huhuhu......cite perang2 best ahh, kalo cite cam final destination tu sakitttt pala aku nengok...huhuhu...tak shukeee...(kah3...shuke<--- gedik gak ni)

      Delete
    44. oooo... x shukee eh citer tu... huhuhu... aku x tgk pon citer tu... huhuhu.... sampai yg ke 3 je aku tgk... skrg dah 5 eh? huhuhu...

      elelelelelele.... ckp pelat.... wakakakkakaka

      Delete
    45. ntah..aku tak penah abis pon nengok citee tu..huhuhu...xsuke sangat kalau terlampau kejam sbb nti senak perut aku...keh3

      oiii mane ade, aku cakap biase2 je...kah3

      Delete
    46. x suke ke x shukeeeee.... kehkehkehkeh..

      elelelelele... nak kaver la tu... dah ckp pelat dah td... kakakakaka...

      Delete
  7. Replies
    1. huhuhuhu... tekanan perasaan namanya tu huhuhuu...
      biasak ah.. bebudak... huhuhuhuhu

      Delete
  8. Replies
    1. ok... mmg ok... aku mmg seorg pakcik yg ok...
      kakakakakaaka

      Delete
  9. sekali skala abg jonni la plak ngadu kat dorg..kehkehkeh..XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. sah2 aku kene penampo terus...
      kakakakakaka

      Delete
  10. euuuuwww...perasan...kih...kih...kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah... biasak ah.. aku mmg seorg jejaka yg perasan...
      standard la tu.... kakakakakakka

      Delete
  11. Replies
    1. eh? mesti ko ni hantu like kat pesbuk...
      kehklehkehkehkeh

      Delete
  12. wah bestnye ank buah uncle jonni. .
    kn best sye ade pak cik mcm ni. .
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaahaha...best kan? hmmmm... ko sorang je yg paham perasaan aku...
      sbnrnya aku mmg seorg pakcik yg cukup understanding..... kakakakakakka..

      silalah muntah ye... huhuhuhu

      Delete
  13. kenapa pulak kena takut dengan kakak kau?
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takuttttttttt.... segan.....
      kahkakahkahkah

      Delete
  14. Heheheh.. Sebagaai pakcik yang baik hati, pasti tak akan menecewakan hati anak buahnya.... sekali sahaja.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... kdg2 tak bley manjakan sgt bebudak nih... terbiasa plak kang..... huhuhuhu...

      Delete
  15. Replies
    1. baik hipokrit drpd terpaksa mndgr bebelan manja yg mendayu-dayu...
      kakakakakakaka

      Delete
  16. dr latest n3 smpai 1st n3 kau aku baca, kaklong kau mmg garang eh ? haha . btw, darling sgt comel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. argh!!! ye ke? adoyai... terharu aku... huuhuhuhu...
      thanks sudi baca... huhuhuhu...

      tak ah... garang sesikit je... huhuhuhu..
      comel kan? huhuhu... anak buah kesayangan tu... huhuhu...

      thanks eh sudi baca entri....

      Delete
  17. hahahahhahaha ;D comel..

    paksu nak men game jugak ! =p

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. huhuhu... kesian... jgn x kesian.. huhuhuhu

      Delete
  19. biasa la budak2 memang suka mengadu.
    ase nak kepukk paleee biar bengkak. eeee. HAHA

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. woooooo... ganaih mu... ganaih... wakakakaka....
      biasak kan bebudak... huhuhuhu

      Delete
    2. tuuu lahh. kadang2 manja ja lebihh. hik3

      *saya mau jadi perenang terpantas blog encik gorie . HAHAHAHAHAHA
      komennnn lajulaju dan banyak2. weeee.

      Delete
    3. hahaha... nanti jadi cigu jgn suka lepuk2 pale bebudak eh?
      huhuhu...

      sila... sila... huhu

      Delete
  20. hahaahha so agak2 bila kitaorg leh bca entry pasal makcik tebaek plak???;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... 10 tahun lagi... mmmm... klau nasib baik 17 tahun lagi.....
      kakakakakaka

      Delete
  21. eheeei. cun belog :) and kfine, kak long kau memang garang :D

    P/S; THANKS FOLLOW BELOG SELAK SELAK HIKAYAT ABANG JONNI :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. thanks... x cun mana pon blog nih... huhu..
      sbnrnya tak ah garang sgt.. huhuhu... saja je...

      hahahaha... blog ko santai.. tu sbb aku folo tu... huhuhu

      Delete
    2. :D WEH lepas ni aku tk payah layan lawak kampus punya komik <3 HAHA selak belog kau je ah :)

      kirim salam kak long .MWAHAHA

      Delete
    3. hahaha... muntah ijau kalau layan blog aku lama2 tau... huhuhu

      Delete
  22. Asal pmpuan jek,trs cairrr errr.dasar lelaki.huhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... mana ada... dari kene bebel.. baik ikut je ckp dia..
      kehkehkehkeh..

      Delete
  23. hehehe.

    nak taknak terpaksa lah bagi kann. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... yup!! drpd kene bebel... huhuhu

      Delete
  24. kalau anak sedara chemay buad gitu.
    memang nak kena laa nampaknye.
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... amboiiiii... garang tu... huhuhuhu

      Delete
  25. Replies
    1. hahahaha... yup... sabo je ler... huhuhu
      bebudak kan.... layankan je... huhu

      Delete
  26. aku kalau anak buah macam ni...
    selalu nya aku plaster je mulut diorang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.... garang ko ye...
      jgn plaster kat mulut je... plaster terus budak tu kat dinding....
      kehkehkehkehkeh

      Delete
    2. aku memang garang...
      macamana tak garang kalau asal diorang balik je umah aku macam nak terbalik di buatnya..

      Delete
    3. hahahaha... yep!! biasak ah tu.... benda yg bukan2 pun bley jadi mainan...
      tudung saji pon bley ditunggangnya... khekehkehkeh

      Delete
    4. hahahaha...tau takpe.....
      kau takpe lah...uncle yang mithali...

      Delete
    5. hahaha... mithali apa nya....
      aku yg kecik dan comel je aku layan baik... ku belai2 dgn kasih syg....
      yg dah skola, yg dah pandai menjwb mmg aku boh layan...
      kakakakaka....

      Delete
  27. terjumpa blog ni di blog rakan.... blog yg bagus.. wajar follow...

    #######

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/cerita-zaman-kecil-memburu-bersama-abah.html

    jom singgah blog founder gerila penulisan kreatif ni... komen2 la kalau sudi... pun kalau sudi.. tak paksa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... thanks bro sudi singgah...

      k. akan di singgah blog tersebut..... huhuhu

      Delete
  28. oh gitu deh... sian nyew.. ahhaha, nasib la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... camtu ah... huhuhu...
      nasib badannnnnnnnn....

      Delete
  29. hahaha.... kaki report nie..

    agaknyer kalo anak buah aku dah besar.. camnie jugak laa gamaknyer yerk.. layan ajer ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... kalau dak tu suka merepot... lepuk je...
      kehkehkehkeh

      Delete
  30. mujur la pun ada ank buah... kang xde kang bowink plak kn.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah betul tu... kalu dak tu takde kat umah mmg sunyi.... takde teman nak gaduh guling2...
      wakakakakakka

      Delete
  31. Replies
    1. hahahahaha... ambik.. mesti ah ambik...
      org dah bagi... huhuhu

      Delete
  32. cis,kau tak paham konsep ni,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... oooo... salah konsep eh?
      sori... dah pening... ngantuk...
      huhuhu...

      Delete
  33. kuat mengadu ni yang lemah ni.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... biasak ah..
      ebudak... camtu ah.... huhuhuhu

      Delete
  34. budak-budak, memang kuat mengadu. haha xD

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger