LELAKI TUA GATAL

             Yeayy.. esok sabtu cuti..  Boleh pegi mancing lagi. kehkehkeh. Sebenarnya aku demam hari senin je, dah baik dah pun sekarang ni... huhu. Cuma tak online tenet je beberapa hari lepas, kefala dok fening...




          Ya. Alhamdulillah dah sihat sekarang. huhu. Tapi tu lah, dok makan ubat pastu telinga kiri dok berdengung je, kadang-kadang bley tak dengar. Jangan pekak sudah. kehkehkeh.


          Apapun sekarang aku memang dah sihat "handred persen". Badan rasa pun ringan sahaja, kepala pon dah tak berat. Serius rasa kuat dan bertenaga sekarang nih. Tak percaya? tengok neh....








        Haaaaaa... Taf bukan? kehkehkeh. Yang gadis sila jangan pandang lama-lama, nanti mata kene ketumbit plak kang. Nanti tidak terserlah keayuanmu itu.  kehkehkeh. Bila dah sihat ni, rasa memang bersemangat pulak bila berkerja. Ye lah tak ah rasa berat sangat badan tu. Serius aku ni memang jenis yang ringan tulang, suka bantu kawan-kawan lain masa kerja. Betul ni... tak tipu....


















          Hakhakhak. Sedang seronok mengurat si Susanti, tetiba pulak terdengar suara orang memanggil aku....












        Menyirap betul aku, aku dah lah demam, boleh dia mintak aku tolong dia pulak. Macam ah budak lain takde. Akuuuuuuu jugak yang disuruhnya... hampeh!!!












         Kehkehkeh. Sebenarnya cerita diatas adalah tahyul semata-mata. Aku ni bukanlah jenis yang suka mengacau anak dara orang sebenarnya. Tapi part tinge berdengung tu betul, kadang-kadang macam tak dengar pun ada. kehkehkeh.


         Aku buat cerita ni bukan apa, aku terasa hati ngan pakcik gugel. Aku bengang beb ngan gugel nih. Bengang beb... bengang... Ada ke patut keyword macam ini dia link pegi blog aku. Terasa ah aku beb... terasa niiiiiiiii... nak tau keyword apa? Nah!! tengok sendiri....














          Wah wah wah.. banyak cantik pakcik gugel neh, keywords lelaki tua gatal ko link pegi blog aku. Perli nampak? Cari gaduh ni... kehkehkehkeh. Siyut je gugel neh. Sebab marah kat gugel, maka aku pon buat entri ini, yang aku dedikasikan khas pada sesiapa yang menaip keywords tersebut. kahkahkah. Moga anda berjumpa dengan apa yang anda cari. huhuhu. 






nota kaki mancing: Ada sesapa yang dah klik ini?




Apa jadi eh kalau klik? Best tak? Aku malas nak klik, tapi ingin gak nak tau jadi apa... Tapi kalau klik boleh jadi kaya, aku nak ah klik....
kehkehkehkeh.


Lastly, aku nak ucap terima kasih pada beliau. Nak tau sapa beliau itu, sila klik punat ini. Thanks beb...








**** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

146 comments:

  1. Alhamdulillah..dah sihat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... huhuhu...

      dah boleh lari2 skrg neh... huhu

      Delete
    2. good2..sekarang cpt buat 18 round padang..hahaha

      Delete
    3. oit!! tetiba je suruh lari....
      kehkehkeh... apa cer....

      Delete
    4. kate dh sihat...hahahha..saje la aku test uncle btol ke idak sihat...keh3

      Delete
    5. sihat lerr... tak caya? tgk neh....

      hiyarh... yah.. yah... yah...
      aku tgh angkat peti sejuk nih... peti sejuk tu...
      yah... yah.... yah...


      wakakakakkaka

      Delete
    6. kah3..nampak nooo bohongnye tu...kehh3

      Delete
    7. aku suruh ko bayangkan je... bukan suruh percaya... kehkehkeh

      Delete
    8. keh3...biar laa...aku kalo imagine mula r nk wat hipotesis snirik..keh3

      Delete
    9. arghhhhhhh!! hipotesis plak dah.... aku mana la paham bahasa2 bombastik neh... ko ni ah.... huhuhu

      Delete
    10. kah3..aku maen guna ja...mr loba loba mr bombastik...lalala..uncle ingat tak lagu tu..kah3...lawak meh

      Delete
    11. ah!! tak ingat!! kalau lobak aku inagt....
      kekekekeke

      Delete
    12. mana ingat... masa lagu mr bombastic tu kuar aku blom lahir lg der....
      kehkehkeh

      Delete
    13. keh33...eleh mcm aku tak tahu tu lagu d zaman2 uncle tuh..haha

      Delete
    14. hakhakhak... ingat lagu mr loba loba tu..... kehkehkehkeh

      Delete
    15. hahaha....eleh baru nak ingat...keh3

      Delete
    16. hilang ingatan jap lerrrrrrr... huhu

      Delete
    17. keh3...uiii...tu tandanye dah tua tu....ishk3...g makan kismis bnyk3...hehe

      Delete
    18. hakhakhak... muda lg laaa... huhu... kismis? hmmm....
      nanti kalau aku ingat aku beli... kekekkkeke

      Delete
    19. ahahaha....okey la, uncle muda..keh3

      ade plak kalo ingat2....ape daaa...

      Delete
    20. hakahkahk... thanks sbb kata aku muda..... thanks byk2....
      aku sukaaaaa..... kakakkakaka...


      ye ah!! sbb selalunya mmg lupa... kakakakakaa

      Delete
    21. ek elehhhh.....welkem laaa.....huhuhuhu

      kali ni uncle jangan lupa, kalo tak aku sekeh...kehkehkeh

      Delete
    22. wekem2... huhuhuhu...

      cewah... garang tu main sekeh2... kakakakka...
      oooo... lupa plak... kecik2 jd gaban ye dak? huhuhuhuhu....

      Delete
    23. hehehe..mana ada aku garang.....grrrr...

      hahahaha..gabann tu....bertukarrrrrr...jengjengjeng....

      Delete
    24. ada bunyi tu... grrrr... grrrr tu.... garang ah tu... huhuhu..

      aik? gaban pakai baju kurung..... hmmmm.... x gerunnnn ponnnnnnn...
      kakakkakakkaka

      Delete
    25. grrrrr tu kan bunyi baik tu...kah3...

      huhuhuhu..sampai ati.....waaaaaaaa

      Delete
    26. ooooo.... ye ke... bunyik baik eh? ni aku kene grr.. grrr... selalu la nweh... huhuhuhu...

      mana ada... x sampai ahti la aku nak kenekan org yg baik ahti mcm ko ni... take care ya... ahti-ahti di jln raya... huhuhuhu

      Delete
    27. kehkehkeh...a'aa...silalah grr grr selalu...aku tak mo tangunjawab....

      huhuhuhu.....mmg den baik ahti pon....huhuhu..tenkiu2...
      kahkahkah

      Delete
    28. hakhakhak.... tanak tanggungjawab pulak dia.... grrrrr..... huhu..

      argh!! nyesal aku komen camtu.... nyesal..... huhuhu

      Delete
    29. hahahaha..memang ahh...uncle buat uncle tngung snirik...keh3

      hahahaha.....takde nyesal2...semuanye dahh tersurat..kih3

      Delete
    30. elehhhhh... dia yg jd mentor... tanak tanggungjwb pulak... ceh!! huhuhu...

      Delete
    31. ahahaha...mentor tunjuk ajar ku sipuuuu....

      keh3...memang ah mentor tanak tngunjawab la der...mentor jadi mentor je...tngjwb tolak tepi

      Delete
    32. ceh!! ni mentor hapa nih... mcm ketam ajar anak berlari punya mentor nih... hampeh!!

      tuan produser!! i nak mentor lain!! ini mentor x bley harap!!
      wakakakakakaka...

      Delete
  2. kalo klik tuh jadik dashboard baru kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... aku rasa pon camtu gak.... tapi aku dah selesa ngan yg skrg... malas ah nak tukar... huhu

      Delete
  3. gagagaga.. lelaki tua gatal !

    aku dah klik utk upgrade new blog tuh.. huhu.. berobah wajah dashboard aku. tapi not bad la.. masih dalam proses menyesuaikan diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haip!! lelaki tua lain tu.... bukan aku... kakakaka...

      ye ke? hmmmmm... berubah lain sgt eh? mala ah nak tukar... huhuhu

      Delete
    2. dan dan x ngaku lelaki tua..


      berubah agak lain la.. tapi xde la sampai mencacat kan blog pun.. ok je bagi aku..macam lebih tersusun kot.. huhuh

      Delete
    3. hakhakhak... ye ah... takkan nak ngaku pulak.... kakakaka...

      ye ke? huhuhuhu..... rasa geram je nak picit upgrade sbnrnya...
      nak tau je sbnrnya.... huhuhu

      Delete
    4. tapi muka ko dah terbukti kot, evenko x ngaku pun dah tau.. gagagaga


      eh eh ko tekan jela.. bukan boleh meletop cam bom pun..
      aku rasa kalo ko x shuke yang baru, ko boleh return back to normal.. kalo x silap la.. ngeee ^^

      Delete
    5. hakhakhak... muka gatal eh? kehkehkeh...

      hakhakhak... jgn tak boleh pulak kang... langsung aku terkebil-kebil kang tak tau guna...
      kehkehkehkeh

      Delete
  4. makin gatal makin banyak polower gadis2...apa de hal...hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... statement yg nakal gitu... makin gatal nanti jd makin buang tebiat... kehkehkeh

      Delete
  5. hahaha.. sapa tak marah bila diri dikatakan lelaki tua gatal... ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... takpe... laki lain tu... bukan aku,... kakakakka

      Delete
  6. kahkah..dan dan je terus demam balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmm... demam seminggu sekali le jadinya... huhuhu

      Delete
  7. hahaha, lelaki tua gatal. gatal celah mana tu, ketiak ke?wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... entahler lelaki mana tu... gatal ketiak kene selalu pakai dodorent... baru jd lagi wangi... huhuhu

      Delete
  8. kau mmg gatal pon pacik .. kekeke tp ta tua lg kan ? hahaha blom 40 lg :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada aku gatal... aku gedik je... kehkehkeh...

      aish!! aku dah lebih 40 tau... wakakakakakka

      Delete
  9. Replies
    1. hakhakhak... bukan gatai... gedik laaaaaa....
      kehkehkeh

      Delete
  10. Replies
    1. ak ah.... mencik... mencik... mencik tau... kehkehkeh..

      ah! ko ni bro... ada2 saja... kakakakaka

      Delete
  11. eh tekan punat tu terus ada blog saya jugak..**kembang2 hidung jap..XD

    dh sihat eh??alhamdulilah..sakit penghapus dosa kecil..alhamdulilah..x ngaku tu x kacau pompuan..cuba ngaku..kang sakit blk haaaa...XD..cian pakcik tak pasal jadi pakcik tu gatal..erkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... dah... dah... cukup tu kembang hidung tu... huhu..

      hakhakhak... mana ada... aku lelaki pemalu... kakakaka..
      aih!! yg gatal pakcik lain laaa... buka aku... kakakaka

      Delete
  12. aku pun pesen takut nak klik mende-mende exploration ni sebab buta IT tapi nak tau gak apa jadi kalau klik. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tu la... tersangat teringn nak tau sbnrnya... huhu...
      takpe .. nanti aku buat blog baru... aku nak test lah... kehkehkeh..

      Delete
  13. teringin gak nak klik dkt "Blogger is getting a new look this april" tuuu... tapi bila fikir2 balik, dibuatnya akak yg lagi 2 bulan nak menempuh usia menopause ni tetiba bertukar ke wajah baru secun Neelofa camana? mesti abang taf dekat rumah sedih... so, takut la nak picit situ, ngeri....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ak ah.... somi akak tu baru ah taf... mmg strongman... respek gitu... huhu...

      hmmm... dah selesa pakai yg lama... malas ah nak klik2... huhu

      Delete
  14. Pak jonn, boleh tak kalo ko tingkatkan produktiviti kartun ko tu?

    Biasa la budak kecik macam aku ni memang suka katun. Tapi nak baca komik online memang macam haremm. Dah la lembab penat pulak nak tekan 'punat' next page tu.

    kiki :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... malas ah... tak de benda nak di ngarutkan der... huhu..

      budak kecik? ceh!! dah besar panjang camtu budak kecik agi... kehkehkeh

      Delete
  15. badan dah ringan ea ? nanti boleh la terbang ditiup dek angin . kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. mana boleyyyyyy... aku taf ni beb... taffffff...
      kakakakakaka

      Delete
    2. tough enough ? have sixpack ?
      ke onepack je yg mampu . hehehehe

      Delete
    3. satu dah arrrrr... bakpe byk2...
      kakakakakaka

      Delete
    4. ha ha ha ha ha .
      no komen =..="

      Delete
    5. aik? ingat tak comel ke ada 1 pack neh...
      kiut derrrrrrr....

      kehkehkehkeh

      Delete
    6. kejap kejap , wekkkkkk ! :P [ muntah hijau ]

      a'ah la comel . [ ayat sarcastic ] =..="

      Delete
    7. hakhakhakhak...
      eleeeeeeeee... dengki ah tu... kakaka...

      comel derrrrrrr.... kiut sgt tau....
      (sambil mengusap perut)
      kehkehkehkeh...

      Delete
    8. hahaha . usapla perut tu
      "anda berapa bulan ?" . kih3

      Delete
    9. hakhakhak... apa kes main bulan...
      ini mkn tahun beb... tahun...
      kehkehkeh

      Delete
  16. saya dah klik upgrade utk blog saya..blog still sama jew,yang betukar new post, dashboard shj =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooooo... ye ke? huhuhu..

      takpe ah... nanti aku try ahsendiri... huhu..
      teringin nak tau sgt neh... huhu

      Delete
  17. hihihi..kesiaanya pak cik jonni..makan lah chewing gum banyak-banyak kasi kurang telinga berdengung kunyah kuat-kuat...hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... bedengung tu beb... kdg2 mcm x dgr je... huhuhu..

      cewing gam? hmmmm...

      Delete
  18. orang tua gatal.. tak patut... tak patut...
    tak berani klik gak... takut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... betul tu... tak patut... mmg tak patut...
      kalau org tua gedik.... mmg patut...
      kakakakakakka

      Delete
  19. alhamdulillah dah sehat..pasni eh pegi mancing lagi kan..jgn terlajak tido sudah..hehe..
    keyword nuffnang memang pelik pelik pun kan..kdg2 gelak je baca..
    BTW yang upgrade tu xclick pun lagi..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... hakhakhak.. malas nak mancing ... cuti sekejap... huhu..

      ak ah... aku suka tgk keywords... seronok .. huhu...
      hahaha... dah selesa yg lama... malas nak klik kan? huhu

      Delete
  20. alamak! tertengok lama pulak.. ngehehe.. tak2.. xtengok.. (jgn la kau timbul ketumbit).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahk... habis arrrrr... kene tumbit la lu... kehkehkehkeh...

      Delete
  21. laki tua gatal maybe sebab life begin at 40 kot hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmm... kalu dah 40 dah x larat ah nak buat mcm2 pon...
      dah asyik sakit2 bdn ngan pinggang je... huhu

      Delete
  22. errr.. hahah =p memang gatal >_<"

    bos botak panggil , terus lak demam... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit!! mana ada gatal... sikit je ah... sikit je pon... kakakakakaka.

      ye ah.. nama pon pemalas.. kene ah belakon demam... kakakakaka

      Delete
  23. rasa macam nak percaya je kat pakcik gugel tu kan...
    hahahha...

    apasal kau selalu tayang bodi?
    nasib aku pakai spek..selamat dari ketumbit..
    hahaahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... pakcik tu saja nak kenakan aku tu... kakakaka...
      tayang bodi bukan gatai tau... tapi buang tebiat je... bukan gatai no...
      kakakakaka...

      eleeeeeee... ttp kene gak walau pakai spek... kakakakka

      Delete
    2. kategori gatal lah tu kalau dah suka sangat duk tayang bodi...
      hahahhahha....

      spek aku anti ketumbit..
      kihkihkih

      Delete
    3. kakakaka... tayang bodi je... takde terkeruk-keruk menggaru kan? kategori bukan gatal le tu... kakakakaka,...

      ahak... teknologi ttu blom wujud lg eh? harap maklum... kakakakaka...

      Delete
    4. ah!!! tak kira tetap gatal jugak tu...

      tu adalah kajian aku yang pertama...spek anti ketumbit..harap maklum....
      hahahahhaha

      Delete
    5. sapa suruh tak kira... kene kira gak... tak gatal tu.... kakakaka..

      kahkahkah... kau mmg tanak kalah kan? asyik nak menang aje... itu aku sudah sedia maklum... kakakakkaka

      Delete
    6. hahahahahha...
      biar lah.....
      nak kira....nak menang jugak...

      Delete
    7. hakhakhak... siyut je...
      hmmmmm... nanti taun depan baru aku kasi menang..
      kehkehkehkeh

      Delete
    8. ok la tu.... dari takde..
      kehjkehkehkeh

      Delete
  24. alamak segan la plak lepas tekan punat tu hehe..tq yer :))..klu tekan link tu rasanya kuar baru punya dashboard..pernah tgk member punya, mmg terkial2 gak ler nk biasakan diri tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... apa yg nak segan2... huhu,...
      susah eh> huhu... takpe aku nak try gak... huhu...

      Delete
  25. Alhamdulillah...dah sihat.Lelaki tua gatal....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... terkedu aku di situ... kakakakakakka

      Delete
  26. \(^-^) ~ uuuuu....lelaki tua gatal...uuuuu ~ =))=))

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana?... mana? ... tak nampak pon aku...
      dahlari agaknya laki tu...

      kehkehekhekeh...

      Delete
    2. hakhakhak.... apa yg amboinya tu... huhuhu

      Delete
    3. amboi dah 71 orang bayar brg runcit da...ekekekekekekekek

      Delete
    4. kehkehkeh... aku jaga kaunter je beb...
      tuan kedai je yg untung...

      kehkehkehkeh

      Delete
  27. dah seminggu aku tak datang blog kau,header setai siot.... wei,keyword yang kahkahkahkah,haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ko x abes2 setai....
      hakhakhak... elegan apa keyword tu,... kehgkehkeh

      Delete
    2. kan,aku ni suka sebut setai,kasi solotep sikit mulut aku ni,hahahaha.....

      Delete
    3. hakhakhak... ko kene tukar nick ah pasni...
      mokcik setai.....

      kan elegan tu...
      kehkehkehkeh

      Delete
    4. toksei ah,haha...tak macho lasung,huhu

      Delete
    5. mokcik setai... macho ah tu beb... huhuhu...
      mana ada lg org pakai nama tu kat tlk pang5 garang....
      kehkehkehkeh

      Delete
    6. amboi kau,hahahaha...wei kau keje kat area mana? ce kabo sikek

      Delete
    7. hakhakhak... aku bg cadangan ko tanak dgr... kehkehkeh...
      aku kat kota kemuning je... huhuhu...

      Delete
    8. alohhh la...situ jah..... kijo banting?parokkk

      Delete
    9. parokk? apa parokkk... sejak bila nama aku faroukkkkk neh...
      kehkehkeh...

      dok laaaa... terbalik... aku dok banting... keje kota kemuning... huhu

      Delete
  28. aq percaya ko dh sihat 100% sebab ko update blog ko nie..haha...
    aq percaya ko ckp y ko x gatal...cz ko kan pkck y baik..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... time kasih sbb percaya...
      dan time kasih ckp aku ni pakcik yg baik...
      terharu aku... kakakakaka...

      Delete
  29. ncle jonni2..batu baik dmam dh mngatl yer..hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada menggatal....
      gedik2 je... alaaa... sikit je pun....

      kehkehkehkeh..

      Delete
  30. uncle~jangan di klik nye button upgrade tuh~siyes x elok~huuuu x suka~tapi selamat boley dapat balik yg lama punya stai..hohoho gatai jugak uncle ney noh :D hee jangan mara t kena juallll

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakha.. ye ke x best... hmmmm... nasib baik x picit upgrade tu...
      huhuhu.... thanks ya...

      mana ada gatai noh... kehkehkeh... mmm... gatai sikit kot...
      sikitttttttttt ja pun.... kakakakakka

      Delete
    2. org gatai kena jualll..hahahah ;p

      Delete
    3. sekilo brp ringgit agaknya tu....

      kehkehkehkeh

      Delete
    4. rm50~brt uncle bpe?nk kira untung ke x..hihihi

      Delete
    5. rm 50? udang galah pon dah rm 70 sekilo....
      hmmmm... murah gila beb....

      kehkehkehkeh

      Delete
  31. Telinga berdengung tanda panas dlm badan .. Byk minum air.. Tengok..betapa syg nya aku kat lu bro..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... ye ke bro... alamak ... tak tau pulak aku...
      kehkehkehkeh... time kasih ah bro...

      akan ku turuti nasihat bro... thanks ya... huhu

      Delete
  32. Replies
    1. harharhar... mana ada... gedik je ah... huhuhu

      Delete
  33. har3... lelaki tua memang gatalll.. tapi gatal2 manja gituh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... owh... gatal2 manja... kehkjehkeh...
      inagtkan gatal buang tebiat.... kakakakaka

      Delete
  34. aku de klik.. pastu..aku xsuka.. aku ubah balik ke asal.. hehe


    kah kah.. lelaki tua gatal...

    gatal ke ko? hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? tak best la tu eh? huhuhu...

      aish!! mana ada... mana ada gatai... kakakak...
      gedik je sikit... kehkehkehkeh

      Delete
  35. bagus lew uncle dah sihat....rietta pown penah gak en gugel buat mcam tu....tpi dah lpa keyword aper....

    ps....dah klik...bgi rietta xbest...susah nak kena godek2 dlu baru paham...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... tu ah.... saja je tanya,...
      aku pon malas nak tukar sbnrnya...
      dah selesa ngan yg lama nih... huhuhuhu

      Delete
  36. HAHAHA. macam tak percaya je ko jenis bukan camtu. biasanya laki bab tlg pempuan dia power! lau suruh tlg kaum sendiri.punyalah banyak alasan...ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tu jenis tolong ada makna tu... wakakakaka..
      eh? aku takdok ah camtu... kehkehkehkeh

      Delete
  37. dengan perempuan laju je. hahahaa :p

    ReplyDelete
  38. bagus lah uncle tak miang keladi yek.janganlah merajuk dengan gugel tu.dia jeles sebab tu dia link kat blog uncle yang awesome ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada gatal.... xde ah... huhuhu...

      ah!! kalu aku jumpa si gugel neh... mmg ku lepuk dahi dia... kehkehkehkeh

      Delete
  39. AWWWWWWWW..nak tolong garukan ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh... boleh... garu belakang i... nak garu sendirik x sampai...
      kakakakakaka

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger