GAY ??








BEBERAPA HARI SELEPAS ITU...





Uncle : hakhakhak... aku suruh dia tanya mak bapak dia, malas aku nak layan... hakhakhakhak.

Kawan : Alaaa... budak-budak sekarang memang kecik-kecik lagi dah tau macam-macam. Kalau aku memang aku jawab direct je. Lama-lama dia tau gak, baik ko bagitau sekarang...

Uncle : laaa.. anak buah aku tu sekolah rendah lagi tu... sunat pun belum... malas aku nak cakap mende-mende camtu....

Kawan : Eleh... kalu aku jadi ko aku bagitau terus terang-terang... siap betul-betul terperinci biar dia bayangkan sendiri... aku akan cakap....







Maka beliau pun menceritakan segalanya dengan penuh terperinci dan detail. Siap guna botol dan pen sebagai alat bantuan mengajar.... Tak lama lepas itu......













Moral of the story : Sesetengah benda itu kita paham-paham sendiri sudeh.. tak perlulah cerita secara detail dan amat-amat terperinci.... ye dak ?








***** THE END *****




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

155 comments:

  1. anak sedara saya tanya lesbian tu apa...errkk?!
    Xtw nk jwb ape! >,<''

    ReplyDelete
    Replies
    1. herk !! kalu aku dah lari x cukup tanah... huehuehue... entah ah... bebudak skrg terlampau maju sgt... huhuhuhu

      Delete
  2. bdk2 skrg dah advance..mende2 mcm tu dorg tau aje. semua ni salah tv. err tp sy x la sy bdk baik..sy dr kecik smpi bsr tgk katun je :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ak ah... pengaruh tv... kdg2 kwn2 dok ejek.. tu yg dorang tau perkatan2 pelik tu... huhuhuhu...

      eleh... aku sampai ke tua tgk katun... hmmm.. baikkan aku neh... huehuehuehuehuehue

      Delete
  3. err, saya dah mula geli geleman serta kekejangan satu badan.. uwekss serta muntah berwarna warni...

    err... geli kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.. geli... mmg geli... huhuhuhuhu...
      hmmmm... jgn bayangkan... bley muntah... huehuehuheuhuehue

      Delete
  4. tu seb baek muntah, kang tetiba masing2....eh?

    uncle straight kan....mane bley mnat lelaki~ haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... hmmm.. owh tidak... x dpt ku bayangkan... owh no...wakakaakkaka...

      Delete
  5. *same terbuweeekkkkkkk!!

    budak zaman sekarang lagi expert . kecik2 dah tahu perkataan tu . pengaroh3 . TT_TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ak ah... tah belajo dari mana pon tak tau... huhuhuuhu...
      risau kengkadang.. huehuehuehuehue

      Delete
    2. surat khabar (media massa) mungkin . aishh

      #yg gambar mase 2-2 tu tengah pandang 'macam' comel la . hohoho

      Delete
    3. hakhakhakahk.. ak ah... entahlah..dari mana anak buah aku tu tau... huhuhu..

      hakhakhak... hmmmm.. comel plak.. apa yg ko bayangkan plak nih... hakhakhak.. siyut je...

      Delete
    4. entahla tetibe tengok pic tu macam comel plak bile 2-2 baru tersedar ape yg diaorang cakap kan tu . haa

      plus , header pakcik tu comel gile !!!!!!! bila bertandang kt sini rase tenang je nampak warne biru . aaaaaaaaaaaaaaaaa :D

      Delete
    5. hakhakhak... time kasih kata i comel.... thanks ya... dah tua2 camni pun ada gak yg kata i ni comel... terharu... hueheuheuheu..

      huhuhu... thanks beb... x dpt tido.. godek2 blog le jwbnya... huhuhhu

      Delete
    6. ntah ntah anak buah pakcik tu tahu word GAY tu daripada kengkawan dia kot . haaaaaaale

      yela yela pakcik comel . (tangan ke bahu, mata ke atas)

      kat mane pakcik dapat header bangunan tu? . memang comel sangat! macam budak kecik .

      Delete
    7. hikhikhik... hmmm.... comel gak i ni... huhuhu (tgn ke atas, mata kedepan pastu lari lintang pukang sambil jerit2)

      yeahhhooooooo.... huehuehuehuehue..

      amik kat pixton. website buat katun online percuma... huehuehuehuehuehue

      Delete
    8. ye ye . dah , enough pasal comel tu :P

      aaaaaaaaaa . pixton tu ape ?

      Delete
    9. hakahkahkahk..... ye la.. ye la.... ok... ok...xnak ckp pasal comel lagik.... huhuhuhuhu...

      web buat katun... cer ar tgk... gugel2 je pixton... huhuuhu

      Delete
    10. pixton for school , pixton for fun , pixton for business . komik2 je yg ade . tak faham .....

      Delete
    11. hakhakhak... kena daftar baru bley create comic...

      alaaa... di siap ada semua karakter, bekgraun seemua... kita cuma amik cantum2 boh dialog... tu je... huhuhuhuhuhu

      Delete
  6. bluwekkkk...hahahahhahahaha...adoi hai macam-macam...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mcm2... huehuehuehuehue... layankan aje ye... huhuhuhu

      Delete
  7. i'm in that kind of process learning how to be simple & not being too detail all the way bro jonni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yes... yes... yes... of kos owh yes...

      benda2 x elok x payah tau secara detail... kan ? huehuehuehuehu

      Delete
    2. yes !! setuju juga... 10 markah utk anda... hueheuheuehue

      Delete
  8. habis tuh mcm mane kawan abg joni ley taw mcm2??? adakah?? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh man... hmmmm... nanti aku tanya... kahkahkahkahkahkahkah

      Delete
  9. har3... memang tak senonoh ler wak tuh.. apa ke
    ceta ngarut.. tak pasal2 muntah masin.. wekkkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... tah la... eleh.... ingat wak tu terer sgt ke...
      bebudak skrg lagi terer tau... kehkehkehkehkeh

      Delete
  10. errr.. tanak bayangkan.. tanak bayangkan..
    errr.. uweekkkk!!

    ni uncle jonni punya pasal la ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bayangkan... bayangkan... epal ijau... letak tgn kat dagu.. p[astu...
      bayangkan... bayangkannnnnnnnnnnnnnnn... huehuehuehueueuheu

      Delete
  11. bdk2 skrg soalan mmg tekedu kita nk jwb kdg2..tp tu la bukan semua benda kena jwb detail kot..kena tapis jugak..klu tak jadik cam kat atas la muntah hijau haahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... semua benda kena tapis... lagi2 ngan bebudak.... kan ?
      tu lah bebudak skrg mmg terdedah ngan mcm2 ler... huhuhuhu... risau..

      Delete
  12. oh uncle joni.. ur fren do have dark blue and bright yellow brain..-_-" never tell ur nephew what that stupid gay thing is..

    ops tlebih sudah english kak kiah..XP
    maaf uncle jonni.. u rock!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yes... yes of kos.... yes... benda2 camni x patut bagitau kat bebudak huhuhu.. betul tu...

      rock ? i dangdut ler...... maklumlah.. dah tua... kakakkakakka

      Delete
  13. GAY? waa fobia dgn prkataan tu. .
    teringat kisah silam. .hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah ? kisah silam ?

      syamira... citer ar... citer ar... citer ar...
      syamiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa citer laaaaaaaaaaaaa....
      huehuehuehuehuehuehuehue

      Delete
    2. haha, dulu sye pena minat dkt sorg mamat ni, mke die sme mcm justin bieber. .hee
      ada 1 ari tu terbace komen die gan kawan die di FB, ade unsur2 tu. .
      mulai saat tu sye trus fobia dgn prkataan GAY tu. .hehe

      Delete
    3. hakhakhak... ye ke ? alamak !! huhuhu.. ooooo... melepaslah ko ah.. huhuhu.

      Delete
  14. ieewwwwwww.....

    apa tu gay ek? @.@ sy xtau.. hohohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. gay itu adalah sejenis siput...
      huehuehuehueue....

      ko ieewwww.. aku bluwekkkkkkkkkkk !! kehkehkehkehkeh

      Delete
    2. ko jangan uncle.. ko jawab siput, nnt tetiba ada budak kecik tnya aku soalan sma mcm ko, aku jawab siput jugak kang..

      aku cakap pakcik jonni punya jawapan.. hohohoho

      nak muntah tak mampu sebab aku tak tau apa yg ko ngan kawan ko imagine kan.. aku kan budak suci. muahahahaha

      Delete
    3. hakhakhakhak... alaaaaaaaaa... ckp je siput... paling2 dia balik dia ckp kat mak dia.... mak, esok buat masak lemak siput gay ye... kehkehkehkhe....

      hakhakhak... ye ar... tapi apapun... sila cuci balik muntah anda ye... kasi berkilat lantai ye... huehuehuehuehuheuhue

      Delete
    4. iieeewww.. siput gay?? memang gay betul lah ko ni..
      silap hari bulan budak tu pulak kna pelangkung ngn mak dia.. hohoho

      Delete
    5. hakhakhakahk.... asyik2 siput sedut... sesekali masak ah siput gay... hueheuheuheu..

      hmmm.. tu pon kalu mak dia tak pengsan.... kalu pengsan ? hmmmm... hueheuheuheu

      Delete
  15. budak budak zaman sekarang memang advanced terlebih sangat.uncle suruh je anak sedare uncle tanya cikgu kat sekolah dia.konfem gempakk satu kelas.tergagap gagap cikgu dia nak jawab.hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... kesian ah kat cikgu tu nanti... stress kang dia.... hakhakhakhak... tu ar... bebudak skrg mmg maju... aku kecik2... mancing je tau... kakakakkaka

      Delete
  16. selalu nampak bangla ja jalan pengang2 tgn yang buleh diklasifikasikan sebagai gay nih .ouh geli geli haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... pelik kan ? kita tgk pompuan jln pegang2 tgn ok je...
      tapi kalu tgk laki pegang2 tgn... rasa nak tendang je... kehkehkehkehkeh

      Delete
  17. hhhmmm... elok buat soalan dalam interview ni. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn... baik jgn..... nanti aku jwb detail.......

      Delete
  18. homaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !hahaha...... berat nanang la kawan kau,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. alaaa.. sembang2 sama member camtu lah... huhuhu..
      mula sonok gelak2.. pastu lama2 jd geli... kahkahkahkah

      Delete
    2. hakhakhak... elehhhh.. pompuan pon sama je.. kan? kan? kan? huhuhu

      Delete
    3. pompuan takkkkk,dia gosip benda len,ahak!

      Delete
    4. hakhakhak... sama je la kan... gosip mosip... huhuhuhu

      Delete
    5. pon sama la,hahaha.... wei.... tukar header...pahal macam suram je tatau header kau ni,haha

      Delete
    6. hakhakhak... aku inginkan ketenangan... tu yg kaler jadik ijau dan header jadik camtu... huehuehuehuehuehue

      Delete
  19. Replies
    1. hakhakhak... ye dak ? benda2 camni tak yah ckp detail2 kan ? geli ah... huhuhu

      Delete
  20. hahaha. lawak tol lahh.


    kawan ko pulak yang beriye imagine. hahahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaa.. biasak ah sembang2.. kalu x mengarut mmg x best.. huhuhu..

      ye ler... kalu dah citer siap ada alatan bantuan mengajar mau x terbayang... huhuhuhu

      Delete
    2. hahaha. lawak ah. blog ko makin cantik pak jonn.

      aku pun dah jatuh ranking perenang terpantans. sobss :'(

      Delete
    3. hakhakhak.. aku main bantai je edit2 blog.... x bley tido hari tu... huhuhuhu..

      huhuhu... ranking tu gila sbnrnya... x konsisten... ada yg ilang terus walau selalu komen... huhuhuhu.. x paham aku..

      Delete
  21. gay ialah seekor siput peliharaan spongebob. Dulu namanya GARY tapi kerana dek ke-komersialan, beliau menukar nama kepada GAY. boleh tak paksu jonni? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. betul tu... bijak.. bijak... yep !!betul tu..

      gay adalah sejenis siput... huhuhuhu

      Delete
    2. maksudnya Gary si siput spongebob tu gay la jugak? hahahaah.... mcam tu faizal?

      Delete
    3. hakahkahk... mebi... mebi la kot... huhuhuhuhu

      Delete
  22. adoiii..pyh2 budak2 skg nih.
    xstudent TH hri buat cikgu2 pening sebab bergayut kat kipas..(-_-!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk... bergayut kat kipas ?? adoyai... huhuhuhuhu....
      sabar je ah melayan karenah bebudak ye dak ? huhuhuhuhhu

      Delete
    2. a ah..sakit kepala cikgu dk pk cne la nk buat.nakal.
      budak2 skg ni terlebih maju

      Delete
    3. hakhakhak... siap panjat kipas tu yg x tahan... huhuhu...
      ak ah... maklumlah teknologi dah canggih gila... bebudak pun cepat ah tau benda2 ni semua... huhuhuhuhu

      Delete
  23. wargh...tetiba rasa nak termuntah jugakk...jangan bayangkan..jangan bayangkan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... bayangkan... bayangkan cjc... bayangkan.. huehuehuehuehue

      Delete
  24. bgtahu ja, hubungan yg dilarang Allah...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. betul... betul... huhuhu..
      tapi biasak ah... aku mmg bab nak mengajar bebudak ni mmg x pandai... kalu ajar buat meriam itu mmg aku terer..

      huehueuehueuehue

      Delete
    2. hehehe...fuyoooo pndai ah uncle wat meriam...kih3..pasni ajar aku rr..

      Delete
    3. hakhakhak... boleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
      kelas hari ahad... 1 jam 50 hengget ... karbaid beli sendiri ya?
      kehkehkehkehkeh

      Delete
    4. pree ahh..brkira tol...huhuu

      Delete
    5. kalu pree... bila aku nak kaya... huehuehuehuehue

      Delete
    6. kalu x kaya camne aku nak kawen.... kakakakkakaka

      Delete
    7. huhuhu...mcm tu plak....alaa x yah kaya kalau nk kawen tp kene berkemampuan..hehehe

      Delete
    8. hakhakhak... aku sbnrnya mmg seorang yg kaya... kaya ngan kasih sayang... amacam? boley dak? kehkehkehkehkeh

      Delete
    9. kehkehkeh....boleh ah tu...kire kaya la gak kan...

      Delete
    10. hakhakhakhak... ada lagi satu beb... aku kaya ngan loyar buruk... boleh tak?
      huehuehuehuheuheuheuehue

      Delete
  25. rosak otak pepagi. menyesal baca ! hahaha =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... tau xpe... hmmm... aku pon menyesal gak... menyesal membayangkannya... huehuehuehuehue

      Delete
    2. eleh...menyesal ke suka ? hahaha...lari lari..uncle gay =))

      Delete
    3. hakahkahkahk... siyut... gay dikatanya aku nih... hueuehuehue..

      Delete
  26. Replies
    1. huhuhuhu... aku... aku... aku pun malu.... hikhikhik
      (sambil nyorok belakang pokok) kehkehkehkehkeh

      Delete
  27. ahahhhaha siap ada bantuan mengajar lagi kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... itu sudah pasti... barulah efektif pembelajaran... kehkehkehkehkeh

      Delete
    2. cer tanya member bro. macamana dia leh tau sekian sekian. muskill tol ahhahaahahaa

      Delete
    3. hakahkahk... ontah ah... malas nak tanya... kang tak pasai2 melekat aku kat dindin... huhuuhu

      Delete
  28. betul 2..x yah duk detail sgt le nk terangkan..fhm2 sudah..haha

    anyway cantik header baru pkck..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tu la pasal.. alaa.. tp sbnrnya masa bercerita tu gelak2 je sbnrnya... gurauan... huhuhuhu..

      huhuhu... thanks beb... huhuhu

      Delete
  29. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...!!
    nak gelak jek...

    **laman baru yg cantikk...
    very the bandar.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... gelak lerrrrr...

      thanks beb.. huhu... saja tukar selera.. huhu..
      yes very the bandar... dah selalu2 very the kampung so tukar la... huehuehuehuehuehue

      Delete
  30. Yang kau pegi bayangkan buat hape.. paham2 suda.... tp memang geli dowh kalau bayangkan... aku pun akan jd cm kau jugak kalau kawan wanita aku cite psl lesbian.... euwwwww!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... kan ? sebabnya sembang sesama laki, mmg org ckp gurauan je, sembang gelak2... tapi tetap geli bila part detail2 tu... kakakakkaka...

      Delete
  31. tu lah sapa suh gi bayang kan...
    nak besen tak?..

    waaaa.....gaji dah naik..
    siap wat umah batu lagi...
    ada bilik kosong tak untk di sewa?...
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... dah terrrrrrrrrrrrr bayangkan la beb... huhuhhu..
      besen ? mana cukup besen... kena bekas lagik besau tau... huhuhuhu..

      hakhakhak... alaaaa... menyewa je beb... mana mampu nak buat umah batu.... hmmm.. umah yg kaler purple tu kosong.. bley sewa eita... nanti kita berjiran.. aku dok umah kaler ijau tepi tu...

      kehkehkehkehkeh

      Delete
    2. nanti aku cari tong drum untuk kau ye...

      waaa...aku berjiran dengan kau...
      hari2 leh lah aku menyakat kau...
      hahahahhaha....
      kena bayar deposit dulu ke...
      ke aku terus masuk ikut suke tok nenek aku je ni...

      Delete
    3. tak cukup tu... x cukup... huehuehuehue...

      hakhakahk... alamak !!... kene boh pagar letrik nampaknya... huehuehuehue..

      masuk je... x yah deposit... cuma kene potong rumput umah tuan rumah... huehuehuehueheu

      Delete
    4. tok..tok..tok...
      ada orang tak nak..
      nak pijam garam....
      hahahhaha......

      Delete
    5. (bukak pintu)
      owh.... garam ye eita... saya pon selalu mintak kat umah kak jenab... umah tengah kaler kelabu tu...

      huehuehuehuehuehuehue

      Delete
    6. dah kena u turn balik ni....

      kau ni garam pun tak beli...
      apa lah....
      :P

      Delete
    7. hakhakhak... aku tong gas pon xde... nak beli2 garam buat hapa... huehuehuehuehuehue

      Delete
  32. budak2 skrg ni macam2 dak tahu nya kan
    kita nak explain pon serba salah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... biasak ah... mcm2 bley tau skrg... tak bley buat apa dah.. layan jer... huhuhuuhu...

      Delete
  33. kenape?.. kenape?.. why?.. *muntah*

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi... oi... oi... alaaaaaaa... habislah lantai umah aku nih... haaa.. pi lap... amik mop cepat... cepattttttttt !!!

      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  34. nasib la aku dah dewasa sekarang.. kalau aku masih budak2 sekarang, dengan teknologi advance sekarang.. mesti aku jadi macam budak tu jugak.... advance tau bende2 macam ni.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep.... aku dulu masa skola rendah dulu dok tau main ngan mancing je... kehkehkehkehkeh

      Delete
  35. Bla bla bla tu apa......nape tak ckp?.......

    ReplyDelete
  36. oooo tu maknany gay ye pakcik

    adik baru taw..


    ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh.... entah ah... seingat pakcik gay tu siput... huehuehuehuehue

      Delete
  37. =.= susa an lau budak2 dah terdedah dgn sume nie....?
    pe ank jadi lah dgn negare kte nnt...
    ceewahhh! nmpk mtg tak..? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo... tetiba terlebih matang pulak budak kecik sorang neh... kehkehkehkeh..
      tergezut i... huhuhuhuehuehuehue

      Delete
  38. adess~ bebudak sekarang memang hebat, dorang suka ikut pepatah
    'malu bertanya sesat jalan'...elok ler depa tanyaa, ye dak?

    kang sesat jalan, payah wehhh..

    pssst: nasib soalan ni tak keluar kt exam, kalo tak, habisla p.cik jonni gagal, sebab terus lari keluar dewan...kehkehkee =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kalu tanya benda ada pekdah takpela jugak... mcm cara2 buat bergedil... tentu aku bley jwb... hueheuheuheu...

      hakhakhak... fail beb.... fail aku... x reti aku nak menjawab nanti... hueheuheuhueheu

      Delete
  39. kelakar la uncle! ha ko! naik rating, heeeeee~
    entry menarik!
    disuka ramai! bluwerkkk~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmm.. tak pernahnya aku buat entri yg menarik kak emme oiiii... x reti ah... kalu entri2 mengarut camni.... hakhakahkahk... aku suke... huhuhu

      Delete
  40. hehe~x moh bayang..x moh bayang..yekk..yekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. bayangkan... bayangkan,.... fuh... fuh... bayangkan.... bayangkan....
      huehuehuehuehuehue

      Delete
  41. kui-kui-kui!

    yerp. betul tuh.. pasai apa lah rajin benar nak bayang bagai. ishkk. tak bagus camtu

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... dah dia sembang... kepala otomatik bayangkan... huhuhuhuhuhu

      Delete
  42. aiyoo apa la punya kwn UJ ne.. konfem muntah hijo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... geli siyuttttttttttt.... huehuehuehuehuehuehue

      Delete
  43. Replies
    1. mcm tu laaaaaaaaaaa... asam garam kehidupan.... hueheuheuheuheu

      Delete
  44. gile nak bygkan...hahaha.
    tpi serius la gay ne...betul2 gay....hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... bayangkan... bayangkan jeeeeeee... hueheuheuheuheuheu..

      entah ah... pada aku gay itu sejenis siput,... huhuhuhu

      Delete
  45. Haiyaa budak budak zaman sekarang memang advance gila. *bajet. aku pun budak jugak lagi* Haha. Kadang-kadang kita pulak yang speechless dengan pertanyaa diorang tu. Hahaha. Tak mau bayang. tak mau bayang! Hhaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mmg... kdg2 terkedu ngan pertanyaan dorang... huhuhu...

      bayangkan.... bayangkannnnnnn.. bayangkan yaaaaaaaaa... huhuhuhu

      Delete
  46. haha tu laa..sape suh bayangkan lebih2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. otomatik la beb... otomatik terbayangkan... huehuehuehuehuehue

      Delete
  47. fuhhhhh khatam gak akhirnya ai baca blog u ni pakcik.... dari 1st entry sampai lah latest... wahhhh anak dalam perut ai ni pun tergelak besar baca blog pakcik ni... ai loikeeeeee banyak2 kartun kartun pakcik yang ensem, macho, cute ni... suker hasil tangan pakcik memang sangat berseni.. saya memang pecinta seni lukisan cam kartun ni pakcik.. minat kartun kat tv pun ia gak walaupun bakal bergelar mak orang dan umur hampir menjangkau tahap kertu(tua) ni..

    request : cer cer lukih kartun pakcik kat rumah urut tu versi lain plak.. hihihihihi
    amaran : hengatttt kalau agak2 pakcik lupa atau malas sebab nak tido jer hupdate blog ni, ai simbah asid kat u pakcik bio rupa u cam aaron aziz.. hahahahahha.... ganas kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuhu... thanks... ye ke... khatam baca... huhuhu... terharu...

      alaaaaaa... aku yg tua2 ni layan katun lagik... kakakkakka...

      hakhakhak... umah urut tu? hakahkahkahk...

      aiyoooooooo... ganas tu... ganas... huhuhuhu

      Delete
    2. LAYAN KATUN BEST WOOO... LELAGI SPONGE BOB KUNIN TU.. KLU PEPETANG SY MEMANG LAYAN TIBI 9 JER.. UNTUK TAKDER ASTRO KAT UMAH KLO TAK MANJANG LAYAN DISNEY CHANEL, ASTRO CERIA DSB.. HAHAHHAHA.. BURUK PERANGAI KAN...

      Delete
    3. hakhakhakhakhak... eeeeeeeeeeeeeeeeiii tgk spongebob.... kakakkaka.. ak ah... aku pon xde astro.... kalu x mmg dok tgk astro je lah... huhuhuhuhuhu

      Delete
  48. hahaha, iye2. paham2 sndri doh la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah kan ? huhuhu... memasing dah beso.... huehueheuheuheuehu

      Delete
  49. budak2 kan memang macam tu macam2 dia nak tau n tnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... tapi kalu tanya pelik2 tu yg x taahan tu.... huehuehuehuehue

      Delete
  50. wat is gay? ape benatang tu? hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... siput... gay tu siput la... hueheuheuehueheue

      Delete
  51. Gay tu mungkin diambil dari perkataan Gaylang Serai, Singapura.. Untuk memudahkan sebutan ia disebut gay sahaja. Mudah bukan?



    Inilah kesan daripada kes yang dah makin meruncing dalam negara kita.. Lagi sadis sebab 'hero' kes macam ni ramai yang melayu.. sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... geylang serai ka bro... huhuhu... byk gay ka situ...

      huhuhuhu... yep !! yg mengaku depan org ramai selamba je pon ada... huhuhuhuhhu

      Delete
  52. lol. siap ada alat bantuan mengajar lagi tu. xleh blah.. hoho.
    yg kawan ko pegi eksplen detail2 sape suruh.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger