MANA LAGI SEKSI ?

Sila buat pilihan anda...

*

*

*

Yang ini...





*

*

*


Atau yang ini...







kehkehkehkeh. Saja je buat entri ini.
Disebabkan oleh keyword yang ini.....





Jadi korang dah tau apa jawapannya kan ?




Nota kaki seksi : 

1) Jom berkenalan ngan rakan baru. Nak kenal sila klik punat yang ini.

2) Andai ada sesiapa yang ingin join contest yang menghadiahkan shawl, brooch, lens dan sebagainya. Silalah tekan punat ini. Tarikh tutup 27 mei 2012. huhuhuhu.








***** THE END *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

145 comments:

  1. 2 2 tak seksi la jon... kah3... seksa je aku nengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ye ke? hmmm... nampak gaya kene tambah lg nih tahap kebuncitan... kakakkakaka

      Delete
  2. wakakakka.. macho habis gambar atas tue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... aku takde benda nak tulis ah bro...
      entri camni ah jadinya... saja sonok2... kakakkakakaka

      Delete
  3. Replies
    1. apa ???? TANAK KAWAN !!!....

      kakakakakkakakaka....

      Delete
    2. mak ai sampai x nak kawan...haha...

      Delete
    3. hakhakhakhak... alaaaaaaaa... gurau2 je beb... huhuhuhu...

      walau apa pon...

      TANAK KAWAN !! kakakakakakka...

      Delete
    4. owh..gurau je..haha...x pe le klu cam 2..haha...

      p x pe...ye lah..ye lah...y buncit 2 seksi..haha...

      Delete
    5. hakhakhak... kan ? kalu buncit tu seksi kan ?
      huehuehuehuehue

      Delete
    6. hakhakahkahak... bagus... bagus... nanti aku belikan gula2 kapas... huehuehuehuehuheue

      Delete
    7. nie y suka nie..haha..nak satu lori taw..haahaaa...

      Delete
    8. hakhakhakhak... diabetes beb.... diabetes..... x elok mkn bebanyak... huehuehuehuehuehuheu

      Delete
    9. ye lah pkck oiii...alasan le 2...padahal x mau belanja satu lori cotton candy..hakhak

      Delete
    10. hakhakhak... uiii... mahal tu cotton candy selori... kopak pakcik... kopakkkkkkkkkkk... huehuehuehuehuehue

      Delete
  4. eeei..nampak pusat !! seksi.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. seksa kan ? kahkahkahkahkah

      Delete
    2. tapi....suka no dua ! natural figure..hahahaha :p

      Delete
    3. hakhakhakhak... yes !! yes !! yes !!
      huahuahuahua... sukanya aku hari neh... kakakakkaka

      Delete
  5. Replies
    1. yes !! yes !! tak sia- sia aku membuncitkan diri....
      kakakakkakakakaka...

      Delete
  6. Yang no 2 tu yg seksi tuh uncle....hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ya... tetiba aku rasa sedikit seksi...
      ( sambil usap perut )

      kahkahkahkahkah...

      Delete
  7. lelaki muncit seksi coz malas nak diet.. tu jer.. har3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... yep !! betul... diet dan senaman tu penting... untuk kesihatan diri sbnrnya... huhuhuhuhu...

      tapi aku.... malasssssssssss.... kakakkakaka

      Delete
  8. HAHAHAHA :P

    mestilah encik gorie .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes ! yes !! yes !! hakhakhak...
      hmmmmm... ni yg semangat nak pegi ngorat gadis kat soping komplek nih... huahuahuhahua

      Delete
  9. hahahahahahahahahahah betol tu..!!!! bf aku boncettt

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... bf ko buncit ke ? huhuhuhu..
      tu tandanya murah rezeki tu... mkn sedap2... huhuhu..

      x mcm aku ni.. kurus kering... kakakakkakkaka

      Delete
    2. die suke makan...dan aku suke masak...so, kalo aku masak, die lah tukang perabis.. daripade die kuyussss...smpai ke gemok aku buat die..sudahnye aku yg kering..!

      Delete
    3. hakhakhakhak... best ar camtu... jenis x cerewet...
      kan rasa di hargai bila semua yg ko masak habis di mkn... kan ? kan ? kan ?
      kehkehkehkehkeh

      Delete
  10. yang no 2 tu seksi. fuhhh, mantap menyengat meleleh me err hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... yes !! yes !! cayalah bibik....
      anda buat pilihan yg tepat.... terharu aku..
      wakakakakakakkaka...

      Delete
  11. Replies
    1. hakhakhakhak.. yes !! yes !! yes !! i like no 2 juga...
      kakakakkakakakaka....

      huhuhu... x ah... entri main2 je nih.. huhuhuhu

      Delete
  12. Replies
    1. hakhakhak... yes !!.. tetiba rasa nak mkn lg nih...
      huahuahuahuahuahua

      Delete
    2. lupa nak tambah ayat...

      terlebih buncit... xseksi langsung.. haha

      Delete
    3. hakhakhakhak.... terlebih buncit ? kehkehkehkehkeh....
      aiyooooo... x dpt ku bayangkan... huehuehuehuehuehue

      Delete
  13. tak kisah yang mana
    janji hati baik

    auwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... betul tu...
      yg penting hati... kan ? huhuuuhu

      Delete
  14. yang atas tue, badan seksi...memang power ar...
    yang pic bawah tue..gigi seksi....pun power gak..bak kata OSBON, gigit mau putus leher...
    hihihihi...apa pun yang pasti tuan punya blog nie mesti hensem kan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada.. aku sbnrnya kurus kering dan x hensem langsung...
      kalu aku hensem dah lama aku kapel ngan diana danielle...

      wakakakkakakakka

      Delete
  15. dengan kasih sayang nak komen... erk erk..

    1. SIXPACK : suke..suke..! selamat moy xpayah masak bebanyak sebab nak jage perut. (JIMAT DUIT)

    2. MUNCIT : memalam leh wat bantal (JIMAT DUIT)

    cepat kaya, sok bleh beli EMAS 916..wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... malang sungguh yg muncit tu... jd bantal ...siyut je.. kakakaka

      alaaa... jgn ah emas 916.... zulian dah arrrrr... kehkhkhkehkehkeh

      Delete
  16. woooo~
    1st pic tu mmng macho..
    TAPI, 2nd pic tu seksi kerrr? adeiii~
    ok laa, kasi comey. buncit lagi comey..hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... comey je ? hmmmm... ni yg rasa nak muncitkan perut lagi nih... hueuhuehuehuehue

      Delete
  17. Replies
    1. hakhakhak.... yes !! yes !! yes !! huahuahuahuahua..
      tambah bersemangat aku nak memuncitkan diri nih... nak pi mkn ah..
      bai... huehuehuehuehue

      Delete
  18. hahaha kami nak yang 1st~~huwaahahaha >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. TANAK KAWAN !! wekkkkk!!!

      kahkahkahkahkahkahkah

      Delete
  19. ha'ah.....muncit lagi seksi, auuwww~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ? comel hapa... org dok kata 6 pack... 6 pack...
      sbnrnya 1 pack lagi seksi... huhuhuhuhu

      Delete
  20. bukan tak nak buat pilihan, cuma takut nnti ada orang yg akan menunjukkan tanda2 awal sindrom kemurungan pulak... tak sampai hati rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooooooooooooooooo.... akak nak pilih no 1 la tu.... ooooo..

      TANAK KAWAN !!!!!!

      kakakakkakakakaka...

      alaaa.. ni entri sonok2 je kak.. huhuhu... xde benda nak di update... huehuehuehuehuehue

      Delete
  21. hahaa, kalau buncit sikit tu bole terima lg. kalau buncit macam mengandung, mak aii! hahaa xD
    btw, D ada buat GA ;)
    http://ftndiana.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... eh.... comel arrrrr... huhuhhu...
      tu tandanya org tu hepi... bahagis... kehkehkehkehkeh

      Delete
  22. buncit laa seksi.. sikpek nie keras kematu..buncit kan smooooooothhh jer.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... kan? lembut dan gebu je perut tu... kan?
      tak ke seksi tu... huehuehuehuehuehue

      Delete
    2. betul betul betul.. koh koh koh

      Delete
    3. hakhakhakhak... bagus... 10 markah utk anda.. kehkehkehkeh

      Delete
  23. Dua-dua tak seksi sebab muka scary semacam jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... siyut je...
      hmmm.. TANAK KAWAN !!!

      kakakakkakakka

      Delete
  24. buncit tu seksi ke?
    tolong lah
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. seksi laaaaaaaa.... kalau pandang dari depan ke... belakang ke...
      sama je... cuma dari tepi je lain sikit... huehuehuehuehue

      Delete
    2. ahhhh!!!!!!!
      pandang lah kut mana pun ..semakin seksa aku melihatnyer...
      hahahahha

      Delete
    3. hakhakhak... siyut je... takpe kalu camtu ko pejam mata bila cakap ngan aku...

      pastu ko bayangkan ah mcm tgh sembang ngan faizal tahir...

      huehuehuehue

      Delete
    4. jap nak pejam mata....
      hah?..
      apa kau cakap....
      aiseymen kena bukak mata jugak ni...
      aiyakkkk!!!...nampak lagi perut tu..
      hahahhaha

      Delete
    5. ek eh !! huhuhu... sori....

      (sambil tutup pusat )

      kehkehkehkehkeh

      Delete
    6. eeeeiiii....
      tak malu betol lah kau ni
      huhuhuhu...
      sungguh kurang asam jawa tuan hamba ni...

      Delete
    7. hakhakhak... eleeeeeeeee... bukan org kenal aku pon... lantok ah... bwekkkkk!! hakhakhakahk...

      hmmm... ye ke? kurang asam jawa eh? ingatkan terlebih taruk jintan puteh... kakakakkakaka

      Delete
    8. apa plok tak kenal...
      bukan kau ke yang selalu lepak kat kedai mamak tu...
      huhuuh

      Delete
    9. ooo.. yg tu sepupu aku tu... bukan aku... maklumlah kitorang ni pelanduk 2 selipar... huehuehuehuehue..

      Delete
    10. jap...nak cari senapang....
      ada pelanduk plok kat sini..tersesat...

      Delete
    11. hakhakhak... eleh... pakai baju kalis peluru der... x heran... huehuehuehuehuehue

      Delete
  25. Replies
    1. haaaaaaaa.... hmmmm..

      TANAK KAWAN !!!

      kahkahkahkahkah...

      Delete
    2. wuwuwuwuwuwuwuwu....

      TANAK KAWAN !!!

      kehkehkehkehkehkehkeh

      Delete
    3. tapi kat gambo tu tak nampak macam ade sixpack pon . ade 4 je . 4 paket . kahkahkah .

      2 2 tak nak . bwekk!!

      Delete
    4. hakhakhak... ceh !! nak 6 pack gak tu...

      alaaa... 4 peket ok apa... 1 peket lagi ok... dah tentu beso..
      kalu 6 kecik2 je... kakakakkaka...

      TANAK KAWAN !!

      kakakkakakaka

      Delete
    5. mestilah nak yang 6peket tu .
      yang 1peket tu dah tentu bertukar , lepas kawen nanti . orang bahagia la kate kan , isteri masak sedap .
      kihhhh3 ^__^

      Delete
    6. haaa.. betullah tu... bygkan kalu 6 peket... pas kawen jd 6 peket beso...... xkeburuk tu,...

      kalu 1 peket kompom jd lg beso... k je nampaknya... oroginal gitu...
      kakakakkaka

      Delete
    7. pakcik !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      mane pernah terjadi dari 6 peket kecik tu bertukar jadi beso . dah macam ulat plak dah . eeeeeeeeeeeeeeeeeee !!

      memang la original tapi nampak dah yang orang laki tu tak ade usaha untuk menarik perhatian orang perempuan :P *macam pakcik le

      Delete
    8. ehhhhhhh... apasal x boleh pulak... sdgkann kereta bley jln atas air inikan pulak 6 pack jadi beso... apa la lu... huehuehuehuehue..

      eh!! nak menarik perhatian pompuan tak yah jaga perut... suwit2 je...
      kakakakkakaka

      Delete
    9. kereta ? boleh jalan atas air ? kalau kereta naik kapal , pastu lalu atas air , baru ade . hmmm hmmm O.o

      suwit ? memang nak kena pelempang la kan . haa

      Delete
    10. boleyyyyyyy... kereta sorong... try masukkan dlm air slow2... mcm sampan... kakakakka..

      elehhhhh.. org lempang aku elakkkkk... apedehal...
      kakakakkakakaka

      Delete
  26. Replies
    1. no 2... no 2...

      jgn buntu2.... pilih no 2...
      no 2... no 2...

      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
    2. hmm..tu r rasa pn cm no 2 yg byk ni

      Delete
    3. hakhakhak... yes !! yes !! yes !!

      Delete
  27. kalau kire seksi, gamba no 1 la seksi. .hee,
    tapi kalau nak cari calon suami sye cari yg mcm no 2 kot sebab kalau dapat yg mcm no 1 tu, mesti ramai yg jeles & dengki. .hehe
    btw thankz uncle jonni sebab promote contest sye *terharu* haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... yes !! yes !! bagus... bagus...
      yg no 2 tu seksi kan ? kan ? kan ?
      wakakakkakaka

      Delete
  28. ehemm2 ni pehal tayang pusat nie sekeh kang...kehkehkeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuhu.. opsss.. sori...
      (sambil tutup pusat)..

      lama ilang beb... pi mana?
      huhuhuhu

      Delete
    2. keh3....haa pndai pon tutop...

      rindu kat den la tu...keh3

      ilang la, pening ngan kerenah manusia keliling...huhuhuhu

      Delete
    3. hakhakhak... malu.. tu pasal tutup... huehuehuehue..

      hakhakhak.. ak ah la beb... rindu der.... huhuhu...

      huhuhu... jgn ilang lama2 udah.. huhuhuuhu

      Delete
    4. hehehe....bagus la malu tu....(^_^)

      kih3....btol ke idok rindu den tu.....

      huhuhuu...nk ilang lama2 la skrng ni......cpt carik kompas nti kalu den ilang uncle carik.....hehe...

      hummm...den ponat ngan kawan makan kawan......sob3....sedeh...keh3...

      Delete
    5. hakhakhak.. i mmg pemalu... huehuehuehue..

      rndu ler... hueuehue... kompas ? tadak duit ah nak beli... huhuhuhu..
      ooooo.. ye ke ? huhuhuhuhu

      Delete
    6. eleh pemalu kunun...kih3...

      alaa kompas pon kedekut nk beli...huhuhu...karang aku ilang uncle x jumpe dah..keh3....

      Delete
    7. pemalu laaaaaa... baik ko percaya... angguk cepat... angguk... huehuehuehue...

      hakhakahkahk... jgn ah ilang2... apa la ko ni.... letih nak mencari kang... huehuehuehuehuehuehue

      Delete
    8. ahh...x nak caye ah...malas nk angguk ..kehkehkeh...

      alaa, pndai2 la uncle cari aku...wuhuhuhu....kih3....aku nk nyorok ahh cam ni...

      wekkk...

      Delete
    9. huhuhuhu.... angguk arrrrr... aku bagi 2 rengget... kakakkakakaka..

      ui... main nyorok2 plak dah... huhuhuhu... ok laaa.. ok laaa... aku beli kompas ye... huehuehuehuehuehuhgeu

      Delete
    10. wahhh....bak sini 2 henget tu....blh beli air epal asam boi...kih3

      haaa...kn bagus dengar cakap aku...huhuhuhuhu....

      ok sekarang menghilangggggg....waccaaaaa...tinggg!!

      Delete
    11. masuk buku... nanti bila aku dah kaya raya baru aku bagi 2 hengget tu.. huehuehuehue...

      uik ?? hilang dah budak tu... kena cari nih.....

      (selak bwh meja).... xde...
      (selak bwh tudung saji)... pun xde budak nih...
      (bukak almari) hmmm... xdek jugak... mana dia pegi nih....


      hmmmmm... (sambil usap2 janggut) kakakkakakaka

      Delete
    12. huhuhu....mana bleh masuk2 buku apa da..keh3

      hahahaha...uncle x bleh jumpe ah aku...gerenti pnye...huhuhuhu

      Delete
    13. boleyyyyy.... kedai runcit boley masuk2 buku.... kakakakakka..

      ui..... ye ka? ui.. magik tu... huhuhuhu.. kena cari lagi teliti neh... huhuhuhuhu

      Delete
  29. number 2 ....sangat seksi...aum aumm...HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. huahuahuahua... yes !! yes !! yes !!
      seronoknya aku... huahuahuahuahua...

      (sambil lari lintang pukang)

      wakakakakakkaka..

      Delete
  30. hahahaha =p sengal la uncle.. adoiyai..
    first baca tajuk ingt pic gugurl , rupanya... haha.
    adoiii.. 2 2 seksi seksa tu... aipp.. nmpak pusat >_<"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... entri memain je beb.. huhuhuhu..
      seksa eh? huhuhuhu.. opss !! sori ya...
      (sambil tutup pusat)

      kakakakkaka

      Delete
  31. yang seksi uncle jonni...yang seksa pun uncle jonni.mesti buncit makan taugeh goreng berlemak banyak sangat ni.haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah... hantu tauge... pantang nampak tauge... kehkehkehkeh

      Delete
  32. hahaaa, mestilah gambar keduaaa.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahahahaha.. yahooooooooo... wuhuhuhu,,...
      (sambil lari lintang pukang)

      hakhakhakhakhak

      Delete
  33. i shuuuuuuke yang muncettttt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhhooooooooooooooooooo..... wahahahahahhaha...
      (sambil lari lintang pukang)

      hakhakhakhakhak

      Delete
  34. Replies
    1. hakhakhak... standard ah tu....
      1 pack kan lg comel hapa... kakakakakka

      Delete
  35. x phm la nape ada yg ckp buncit tu seksi? sy suka yg bese2 je..yg taf mcm abam aaron aziz pn cukop la kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah... siyut je.... aron jugak di sukanya...
      hmmm... TANAK KAWAN !!
      kakakakakkaka

      Delete
  36. Tak tau nak pilih yg mane....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pssst.. no 2... no 2...


      huehuehuehuehue

      Delete
  37. suruh buat pilihan mana lagi seksi ke ni? macam tu aku lagi seksi la.hahaha. buncit tu macam lagi seksi je.haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahkahak... kan ? buncit is sexy... kakakakakka

      Delete
  38. Apa punya soalan ni? opkos la yang lebih seksi adalah gambar no. 2. Tak perlu dipertikaikan lagi.

    psst : Im not 'sexy' and I know it~ (>.<)v

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yes !! u my frennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... hakhakhakhak...

      Delete
  39. Yang atas seksi dan yang bawah sangat seksi... Tapi kalau dua² tutup pusat pun bertambah seksi rasanya.. eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh !! alamak !!... hehehhe...

      (sambil tutup pusat )

      huehuehuehuehuehue

      Delete
  40. err... rasanya kena tutup mata ni.. auwww~ tak mo tengok.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... ye ke.. aku pon tutup mata gak ah...
      i pon malu gak... huehuehuehuehuehue

      Delete
    2. seksi kot.. sebab tu nak tutup mata.. hahahaha

      Delete
    3. bagus... tak ah kene ketombit nanti.... huehuehuehuehuehue

      Delete
  41. Replies
    1. weeewitttttttttttt.... huehuehuehuehuehuehuehue

      Delete
  42. neh gambar sebelom&selepas ke hape....hakhakhak....suh pilih opkos britney spear lagik seksi...kah...kah...kah....(eh!!!cam x der dalam senarai jer...)
    heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. britney tu ? huehuehuehuehue,... x seksi lah... emma watson lagik seksi... huhuhuhu

      Delete
  43. wakakakakaka! ofkos la yang bernama lelaki itu seksi,KAHKAHKAHKAH!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. abis aku.. aku ni... x seksi kewwwwwwwwwwwwwwwww...

      TANAK KAWAN !!!!

      huheuhuehuehuehuehuehue

      Delete
    2. so ... immmmmmmmm sexayyyyyyyyyyyyy.... kahkahkahkahkahkah

      Delete
    3. haaaa, hai seksi,kahkahkah!

      Delete
  44. sexy bangat yang nombor dua.. sampai terseksa mata dan emosi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... wah!! da tahap seksi gila tu... sampai mengganggu emosi... kakakkakaka

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger