SILA DENGAR... AKU NAK NYANYI LAGU RAP.


Sila baca macam anda sedang mendendangkan lagu rap..














Ternyata aku memang berbakat untuk menjadi seorang rapper..



ok... mengarut saja....
Sekarang untuk isu yang lebih serius.....
 dan menyayat hati....
sila baca komen dibawah dengan teliti............














Nota kaki ubah template : Aku dok belajo nak buat scroll down kat sidebar, kopi dari blog orang, aku pulak terpublish entri org tu kat blog aku. Bengong !! huehuuehuehuehue







***** THE END *****


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

90 comments:

  1. huhuhu .
    sekarang internet lembap kan .
    Tak tahu kenapa . :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ak ah... tenet aku kejap2 dc.... letih giler... nak donlod katun pon asyik x dpt... huhuhueheuheuehue...

      mmg aku tutup balik pc aku... kakakkakakaka

      Delete
  2. kuikuikui...rapper la sangat...berbakat2..dh leh ganti Too Phat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... eh!! berbakat tu.... nanti nak lwn si too phat tu... aku nak guna nama glamer...

      KE2PHAT... kakakakakakkakaka

      Delete
  3. hahahahaha terus jadi gambo permandangan...hahahaha

    taklaaaa...mana ada nampak tua....

    kalau tua pun, ramai org suka encik jonni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... xde... saja2 je entri nih.. da xde benda nak tulis. huhuhuhuhu.

      header tu aku nak samakan ngan kaler template. Teringin nak kaler ijau pulak.. huehueheuheuhuehue

      Delete
  4. har3... memang muka lu nampak tua ler brother..
    kasi tochup bedak tebal2 baru cantikkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooooooo... takpe... takpe..... nanti aku boh timun kat mata pipi semua... nanti baru ah nampak muda.... haaaaaaaaaaa....
      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  5. jap..jap..
    nak cari kapas.....meleleh plok taik telinga ni...

    lain kali ambik lah gambo yang nampak muda sikit..
    heheheh....
    alamak!!!..aku baru nak sedekah tong gas kat kau..umah dah kena sodok dek bandaran plok..
    tinggal rumput je...
    hhahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik... suara aku sedap arrrrrrrr....

      hakhakhak... xpe nanti aku pakai oil of olay... mesti nampak bergetah lepas nih... hueheuheuheuhue...

      hakhakhakhak... saja je header tu... teringin nak tuklar kaler2 ijau.. huhuhuhu

      Delete
    2. sedap?..
      nak terkoyak telinga aku ni hah....
      jap lagi nak gi spital cek...
      hahahhaha

      pas ni konfem ramai lagi peminat kau kan...
      hehehhehe

      Delete
    3. aaaaaaaaik.... tu low note... suara aku sedap kalau high note... nanti aku nyanyi picing tinggi ya... hueheuehueheu..

      hakhakhak... harap2 ah nora danish terpikat ngan aku... kehkehkehekhe

      Delete
  6. Replies
    1. hakhakhak... saja je... tgh gila rajin nak tukar2 template bagai... huhuhuhu

      Delete
  7. Hahahahhaha.. pelok bang jangan tak pelok.. koh koh koh...


    kalau orang kata aku tua pun aku sentap... koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ye... tgh pelok latu... kakakakkakaka...

      hakhakhakhak... alaaa... memain je entri nih... takde idea ah nak tulis apa2... kakakkakakaka

      Delete
  8. Replies
    1. hakhakhakhak... memang yg terbaik... kakakkakakaka

      Delete
  9. aiyak, tukar header lagi? terus header yang xde gambar uncle ek? hahaha!

    lebih suka header ada gambar uncle, lebih tunjukkan blog nih sebagai blog yang penuh dengan lukisan sengal~ errrr...

    haha! bai~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ak ah... tgh gila nak belajo edit2 blog la... huhuhuuhu...

      hakhakhakhak... xpe ah... header rumput kan lagi tenang... huehuehueheuheu

      Delete
  10. haha uncle dah semakin matang lettew XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... ya... aku suka perkataan itu... matang.....
      bukannya tuaaaaaaaaaa.... kakakkakakakkaka...

      memain je ah... huhuhuhuhu

      Delete
  11. hahahaha... terima je laa hakikat.. dah tua...


    keh keh..

    xpa..xpa.. muka tua xpe.. janji hati muda remaja.. mcm sweet 17.. keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... haip!! bukan tua... tapi matang.... berpengalaman... kakakkakakakka...

      hakhakhak... hati aku mmg sentiasa mcm di bangku sekolah lagi sbnrnya.... kakkakakkakakka

      Delete
  12. mana ada tua. kacak lagi tu. kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... time kasih... time kasih.... muda lagi kan? kan ? kan ?
      kahkahkahkahakhakahkah

      Delete
  13. woo...rajin tukar header abe joni nih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.. entah ah... x puas hati ngan template.... nak cari kaler yg sesuai ngan mata aku nih... nampok ada je yg x kena ... huehuehuehuehuehue

      Delete
  14. rap uncle? hebat....bg rietta, uncle tetap cun....mana der tua....

    pss...tukar header lagi? rajinnye uncle nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... yes... yes... yes... caya ah rita... huehuehuehuehue.... tetiba kau rasa bersemangat pulak... kakakkaka..

      ak ah der.... tgh nak cari kaler template la.... tetap x puas hati ngan kaler neh .. huhuhuhu

      Delete
  15. hijauu !
    sangat suka .
    terutama Header to x>

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. thanks.... tetiba nak kaler ijau... hueheuheuehuehue

      Delete
  16. hhihihi... pandainya rap.. muka dah tua ke??ciannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyut ah... malas nak jwb komen ko... wekkkk !!!!

      kakakkakakkakaka

      Delete
  17. kihkihkih...
    patutla..
    bila di fikir-fikirkan.. bila masa pulak pakcik ni buat tutorial... hahahaha.. gelak terguling-guling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... aku nak kopi game kat blog letak game tu sbnrnya... tapi dok baca cara buat scroll... boley aku kopi entri tu siap publish... hueheuheuheu... serius aku x perasan... hueheuehueheuheu

      Delete
  18. mana header kartun2 ni??tua menawan xpe..erkk..XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahakhak... letak gambo rumput.. nak padankan ngan kaler ijau... kakakkakakkaka....

      kan? kan? eh!! bukan tua arrr... matang... berpengalaman... kakakkaka

      Delete
  19. mane header muke uncle jonni..???

    **alaaaa tanak ah dtg ag..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumput ok apa... ijau itu menawan la... kakakkakaka..

      oit !! jgan arrr camtu... hueheuheuehueheu

      Delete
  20. nasib baek laaa usop dh habaq dulu..hihihi

    kalo aku yg habaq mau laaa meroyan uncle ni..kih kih kih..

    uncle jonnnnnn!! aku stress ni.. nak watpe? cepat bantuin gue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... habaq ja... xpe... hueheuheueheuheu...
      ak ah.. mau aku buat entri meroyan berepisod plak kang,... hueheuhue..

      uik? tgh periksa ya... gud luck exam ya... huhuhuhu

      Delete
  21. hahaha. comel. peluk pokok ! bebaik ade kerengga..~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak..mana ada kerengge... semut je tg ada,,.. huehueheuheuehu

      Delete
    2. haha. apepun , header tu kira sesuai aaa ngan peringkat umur uncle skrg kan...nampak dah ciri2 kembali ke pangkal jalan. hehehe :p

      Delete
    3. hakhakhakhak... yep.. header org2 tua namanya... heuheuehueheu

      Delete
  22. muka nampak tua ? naaaa
    memang pon . dan umo nye dah tua , mestila muka pon nampak tua . tak gitu pakcik ? kehkehkehkeh

    header nampak matured gile !! tenang je warne hijau ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak !! wekkkkkkkk !!! kakakakkaka...


      hakhakhak... ettiba nak kaler ijau... tapi tetap rasa x puas hati... nanti2 mesti aku tukar lagik... kakakkakakakka

      Delete
    2. yela yela . pakcik 'tak' tua :P

      hahaha . tukar la lagi , lepas ni rupe ape plak header tu . bagi hint sikit . wakakaka

      Delete
    3. hakhakhakhak.... haaaaaaaaaaaaaa.. kan bagus camtu.... calit... calit... kakakkakakak...

      hakhakhakhak... entah.. nak tukar template kaler itam pulak ah... black is beautiful... huehueheuehuehue

      Delete
    4. setakat calit je , bagila aiskrim ke , gula-gula ke . hehe

      black is beatiful ea ? selalu dengo elegan je . haa

      Delete
    5. hakhakhak... calit je laaaaaaa... ujung bulan beb... takde duit guwe... huhuhuhuhu..

      hakhakhakhak.. ok ah... black is elegan laaaaaaaaaaa... haaaaa.. huhuhu

      Delete
    6. duit! duit! duit!!


      beautiful pon boleh la . diterima je . hahaha

      Delete
    7. xde.. xde... xde... ujung bulan ar... mana ada duit.. huehuehue..

      aik... senang pulak ko nak terima ya... huehuehue

      Delete
  23. gambar header cun melecun..
    template hijau damai jek.
    rasa macam nak tido dalam blog ni plak.
    huahuahua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... tido... tido bro....
      jgn berdengkur udah.... mmg aku simbah ngan ayor... hueheuheuehueheu

      Delete
  24. kklkn rap utk kkl awet muda uncle jonni.
    hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeah... owh yeah.... sudah tentu ar.... kakkakakkakka

      Delete
  25. sbb tu terus tukar header baru ke???header tanpa raut wajah??hahaahaha..biar nampak tua tapi hati muda..janji cool hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... xde ar... nak samakan ngan kaler template ijau ler... huhuhuhu... eh!! gua memang cool.... secool mat cool... hueheuheuehuehue

      Delete
  26. pak jonn semakin lama semakin maju kehadapan. hahaha


    tahniah :D

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. ya... saya tau... saya masih bergetah...
      tak perlu nak wow.. wow,.. ye... huheuheuehueheuehue

      Delete
  28. aku setuju, kita ni dah makin tua joni, umor pun da lanjut


    bawak2 la masuk Pas...


    hahahahahah cam doh

    ReplyDelete
  29. hakhakhakhakhak.... siyut la ko bro... hakahkahkahk..
    masuk pas plak dah... huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  30. hahahahaahah.. patut la tukar lagi header nye?? asik-asik epal masuk sini mesti ada header baruuu. jeles i tauuuuu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... alaaa.. tetiba teringin nak template kaler ijau... huhuhu... tukar la jawabnya... huhuhuhuhu

      Delete
    2. Wah wah ijau? I like ijau..!! Hehehe.. Ni yang tambah-tambah jeles ni..!

      Delete
    3. hakhakhak.. yep... ijau tu best... suka... kaler yg rileks... huhuhuuhu

      Delete
  31. Tua pun tua la...janji rapers! ahahaha i still like u la unc jonni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... ayat yg sempoi ... rappers... kakakaka...
      ye... warga emas mmg comel2... kan ? huehuehueheuheuheu

      Delete
    2. Mjur rapers..lah pempers? warga emas lgi prihatin..akakaka
      jgn nk rse comel sgt la ye..kang prsan org nk ngorat la plak..

      Delete
    3. hakhakhak.. eh!! jgn ingat baby je comel... ni warga2 emas pun comel tau... kiut je... kakaka...

      mesti ar perasan... jgn ingat tak de org ngorat ye... kalau aku pi jomheboh... pasti ramai yg suwit... suwit... kehkehkeh

      Delete
    4. Ahahaha event nmpak muke katun je pun aku kene akui kecomelan unc. jonni la kan..huhu

      Suwit ek? Unc. jonni ni mcm dh bese d ngorat je??

      Delete
    5. comel ?? aku... aku... co.. comel ?? yahooooooooooooo...
      huahauhauahua... yahooooooooooo ada org kata aku comel... huehuhuehuehuehuehe

      Delete
  32. wah kesiannya dia ngeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... alaaa... entri memain je bro.... huhuhuhuhu

      Delete
  33. Alamak.. Aku seperti terasa sedkit bersalah.. Gara² komenm gurauan tu kau terus tukar header? Maaf dong.

    Kenapa macam ni?
    Kenapa macam ni?
    Kenapa macam ni? ;D




    Nak sambung rap kejap..
    Aku takda mood bila uncle Jon main tukar² template dia ikut mood. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... alaaaaaaaaaaa... aku memain je bro... huahuahuahuahua..

      aku mengarut2 je buat entri tu.. huhuhuhu..
      sbnrnya byk ada header.. dah lama try2 tukar2 template ni... masih tercari-cari template yg sesuai... huhuhuhu

      Delete
  34. ambooi uncle dah pandai ber-rappers pulak.uncle suka warna hijau eh? dah pandai lah sekarang uncle design blog...cun-cun-cuns.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahkahk...yep... jiwa tetap muda... jiwa rappers... huehueheuehue..


      hakhakahk... cuba-cuba je main2 template nih.. huhuhuuhhu

      Delete
  35. ada apa pada umur kan...cewahh..nak sedapkan ati uncle Jon ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... xpe... sedapkan hati je pon xpe... huehuehuehueehue

      Delete
  36. Huh lega.. hahahah


    Pendapat aku, template yang sekarang ni nampak macam agak 'skema'.. Tak berapa nak nampak kesempoiannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahakhakhak... ak ah ler.. saja nak tuka kaler ijau... huhuhuuhu..

      takpe lah sop.. rasa nak layan ijau dulu huhuhuhu.. header pon nak simple2 dulu... huhuhuhuhuuhu

      Delete
  37. dah namanya UNCLE, kena la nampak tua.
    org TUA kan banyak pengalaman.... (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... pengalaman memancing tu byk ah... lain2 takde... huhuhu

      Delete
  38. weiiiiiiiiii, guruh la wei kau duk rap bagai,haha... wakakakaka, yousof ni memang tajam betul penglihatan dia kan, satu2 dikelebetnya,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaa.. yusof tu gegurau je.. huhuhu..
      sama je entri nih... ngaruts saja... huhuhuhuhhu

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger