BILA TERKENA BATANG HIDUNG SENDIRI

Memang seronok bila mengenakan orang...
Memang betul-betul menyeronokkan......





Tapi memang tak seronok bila terkena balik...





Masa macam ni plak abang aku selalu bawak durian...





Tekak tengah meragam dan hidung asyik sumbat...
Tak dapat nak bau apa-apa.. uhuk uhuk uhuk



sedih....




***** the end *****


**** SHARING IS CARING ****

87 Pelakon tambahan:

  1. ahahaha....siannya... tp kalo aku tgah demam mmg durian dpan mata pon da x selera nk tgok...keh3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ak ah nak mkn pon tak lalu... tapi kalu aku demam aku suka mkn soto panas2... huhuhuhu..... best kat tekak...

      Delete
  2. Replies
    1. hakhakhakhak... siyut ah... huhuhuhuhu

      Delete
  3. ahaaa. kesiannya dia,hidung tersumbat. tapi klau ety, when it comes to durian, hidung tersumbat tu tak da hal. sbb ety tak makan durian :D

    p/s : get well soon ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... rugi ah x mkn durian.... sedap tu.... huehuehuheuhue

      Delete
  4. Replies
    1. hakhakhak... biasa ah... gegurau ngan bebudak... huhuhuhuhu

      Delete
  5. hahahahha.. bertabahlah Abang Jonni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. ye... tabah ah ni.... huhuhuhu

      Delete
  6. muahahahaha!!!
    ruginyew uncle jonni...hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... xpe.... nanti bila da sembuh bley belasah mkn kaw2... huhuhuhuhu

      Delete
  7. hahahhahahaa sadis giler gambar last tu..get well soon bro!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... demam jerebu kot... huehuehuehuehue...
      xpe ah... dpt mc... tido puas2... hakhakhak

      Delete
  8. hahahahahahahaha!
    tulahh... nakal sgt..
    kan dah kene balik :P
    yummy!
    sedap nye durian! :)
    sy tak merase lg durian :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah tu... gegurau ngan bebudak... huhuhuhu...
      huhuhu... meh ah dtg umah uncle.... durian blkg umah tu berbuah... tapi blom gugur lagi.... huhuhuhuhu

      Delete
  9. Uncle Jonni demam ekk.... Makan la durian 10 bijik compom leh baek trusss... gggggrrrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kompom koma terus aku nanti... kakakkakaka

      Delete
  10. best tol kasih syg abg bg kt adik tgh dmam mkn durian.. pergh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yg mkn dia... aku tgk je... huehuehuehuehue

      Delete
  11. kan dah kena balik... hihihi..


    cepat sembuh ye pakcik ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... jangkitan dari kwn aku tu kot.... huhuhu..
      thanks.... dah ok dah ni.... huhuhuhuhu

      Delete
  12. azab betul tgk abg jonni dgn koyuk kt kepala =..='

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah... demam sikit je... tapi drama kuat.. hakhakhakhak..

      Delete
  13. smpat lg pak cik update blog yer... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mesti ah sempat.. lagi pon gamba recycle je... kahkahkahkahkah

      Delete
  14. allololo . tapi pdan muka ! hehwhwhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... siyut je... huhuhuhuhu

      Delete
  15. Uncle....jangan lupa mam obat yea...doyan simpan tepi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... ok... thanks... xpe... durian blkg umah berbuah... nanti bley mkn puas2..... huehueheuheuheue

      Delete
    2. Blakang umah....post sini sket yea...hehehe....

      Delete
    3. mana boley pos... bau dia kuat.. kalau pos daun2 dia boley.... xdak bau... kehkehkehkehkeh

      Delete
    4. Oloh....xbleh erk...kalu daun jew...xyah lew uncle...hehehe...

      Delete
    5. hakhakhakhak... alaaa.. x elok mkn doyan byk... panas... kan ?? huhuhu

      Delete
  16. alahai tak rasa nikmatnya durian tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... x lalu nk mkn apa2 pun kalu tekak dah x sedap... pahit je rasa... huehuehueheuheu

      Delete
  17. kesiannyer dian.moga cepat sembuh la ye.lain kali jangan kenakan orang lain.haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaaa.. gurau2 senda je ngan kwn2 tu.... huhuhuhuhuhu

      Delete
  18. Kesian brader ...demam yer?makan Obat yerk..kalo ada "binik" kan bagus masa sakit ni, gerenti dilayan 1st class bro tauuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tu arrrr... nasib bdn... tu la kalau binik artis nih.. sibuk... asyik shooting filem je... nak buat camana kan binik emma watson.... kakkakakkakaka

      Delete
  19. ekau bueklah tempoyak durian abe jonni..dah expired pun boleh makan laie..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... aku suka mkn durian.... tapi tempoyak... hmmm... x suka la.... huhuhuhuhuhu

      Delete
  20. aduhai.. sangat lah sedih sih....
    durian tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... sedih... sedih amat.... huhuhuhu..
      xpe... durian blkg umah ada ... huehueheuehuehe

      Delete
  21. ihik....sharing is caring...:P....ekekekeke...semoga cepat sembuh..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... kalau share duit xpe... ni share2 demam.... ceh !!
      kehkehkehkhkhekeh

      Delete
  22. laaaa....demam ke?..
    alahai siannyer....
    cepat gi spital..
    nanti kan berjangkit plok kat aku..
    aku blah dulu lah..
    takut plok berjangkit..



    moga cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ko lari pon x guna....
      nanti aku pos guna surat demam aku tu.... kakakkakakkaa

      Delete
    2. hahaha..ada aku kisah..

      weyh..katak tu wana putih lh..
      bile msa plok wana pink..
      sah2 kau ni buta wana..
      gi cek cepat mata tu..
      confius aku

      Delete
    3. hakhakhak... eksen ye... takpe... huehuehue...

      pink laaaa... aku betul.. ko salah... apa plak katok warna putih... tau la berudu kaler itam... ingat mikel jeksen ke nak itam jadi putih... huehuehuehuehue

      Delete
    4. masalahnyer aku yang mabik gambo tu..
      dah tentu aku yang tau wana dia..
      apa plok wana pink..
      ingat katak pondan ke ..
      main kaler2 pink...

      Delete
    5. ah... xde... xde... pink jugak...

      ko tu yg buta wana,... kakakkakakakkakakkakakaka

      Delete
  23. orang kata sesal dahulu beringat..sesal kemudian padan muka..erkk...XD..org yang kata sy x kata pon..XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... cis!! sapa la yg kata tu ya... ni yg nak jadi ijau nih... grrrr... kakakkakakkaka

      Delete
  24. kita serupa... sroooot


    maka, gugurlah dosa2 kecil kita.... ecewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... lorrr.. akak pon demam ye... huhuhuhu..
      aku demam jerebu kot... huehuehuehue...

      huhuhu... Insya Allah...

      Delete
  25. kalau aku tu da bantai da jon derian tu.. gile nk tolak..depan mate tu... demam pun demam le janji dpt ilang kn gian ke derian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mulut telan apa2 pon tak masuk wak... pahit je... nak mkn durian... lagi ah x lalu.... huhuhuhu

      Delete
    2. mmg tak rs ape kalau mkn ape pun tp janji dpt ilang gian... huhu

      Delete
    3. hakhakhak... yep !! doyan ni bukan hari2 ada... kan ?? huhuhuhu

      Delete
  26. kehkehkeh... padan muke ko wak!! kali ni ko kene selsema spesis binatang ape?? tak kan asyik burung jer? ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kali ni demam jerebu kot... tak pon demam psl selsema tapi minum ais... kakakkakakaka....

      Delete
  27. yeay~ seksa saya dah lepas, hahaha! uncle, cecepat le sembuh yea! siannye... saya pun kes sebab makan durian, tak banyak pun leh batuk n selesema... cuaca panas kan, mmg berlawan la dalam...huhuuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah akak dah sihat... huhuhu.. aku pon dah ok sbnrnya.. huhuhu.. ak ah... cuaca pana s sgt siap jerebu lagi... siap durian lagi... paastu selsema dok bantai ais lagi.... kakkakaakaka

      Delete
  28. saya akn pi kt blog uncle bile saya rasa letih buat keje opis nie....terus kan humor uncle tue!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ini blog merapu2 sahaja.. mmg entrinya tak keruan semua... kakakkakakaka

      Delete
  29. alahai siannya..kan dah terkena..samelah kita uncle Jonni..demam dan batuk batuk ni.tapi nasib baik lah tak makan durian..kira kurang sikitlah demamnya..hehe..cepat sembuh ye uncle jonni..pastu leh makan doyan lagi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... musim demam kot... ada beberapa ketul member pon bantai demam gak.... jap lagi puasa.... musim gastrik plak la kot... kakakkakakka

      Delete
  30. duriang sngt menggodaaaa..! hehe..
    abg jonni, cpt2 baik!!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... yep... aku pun mmg hantu durian... kehkehkehkeh...yep !! dah baik2 je skrg nih... huhuhuhu

      Delete
  31. alolohh siannya pokcik kita nih..

    domam yo?.. hehehe.. xpe2x.. menguji ketahanan diri tuh..





    semoga copat sembuh !!! boleh menikmati bau durian.. fuuhhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu... biasalah... cuaca tgh x menentu skrg nih... tgh musim demam la kot... huhuhuhu...

      huhuhu.. itu sudah pasti... hari2 balik keje dok tgk pokok doyan dulu baru masuk umah... mana tau ada yg gugur dah,.. huehueheuheuehue

      Delete
  32. sedappppppppp nyer duriannnn!
    tapi orang selesema sila maen jauh-jaaaaaaaaaaaaaaaaauh :))


    hihihi sape suh nganjing orang. hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... yep... sedap kan doyan ni... huhuhu..
      mana ada... dah ok dah demam la ... huehuehueheu...

      hakhakhak... alaaa.. memain je ngan kwn2 la... huhhuhu

      Delete
  33. hahaha. kesian.dah baik ke demam? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah lari2 keliling kampung dah... hueheuheuheuehue

      Delete
  34. 'pecah kaca pecah gelas, ada ubi ada batas'

    *pnjm name Uncle J jap yek??? tqqqqqqqqqqqqqqqq... (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... siyut ah... aku dah baca entri tu.... huhuhuhu

      Delete
  35. klu da doyan depan mata,mana kisah demam batuk.ahahah :P

    nak menempah maut kan mcm tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hantu doyan ah ni... huhuhu... samalah kita... huhuhuhu

      Delete
  36. hik hik....ciannyerrr....


    tu laa menyakat lg org lain.. kan dah berjangkit...

    uiii durian tu... rugi laaa time tu duk demam.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... xpe... durian blkg ada.... nanti bila dah gugur... bleylah aku melantak puas2... kakakkakaka

      Delete
  37. doyannn!
    tapi disebabkan abg aku bawak balik sebakul doyan, pandang gambar kat ats tu pon, tak heran dahhh..ngehngehhh

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...