ISU GAMBAR PUNGGUNG LENTIK


Anda ingin lihat imej itu ?
Ya. Inilah imej yang di maksudkan....

*

*

*

*



Bukan aku yang cakap ye....
orang lain yang cakap.... identiti di rahsiakan..
kehkehkehkehkeh....





* Mungkin aku patut tukar nama blog ini jadi " catatan uncle badan lentik".
* Dan aku dapat bayangkan reaksi kawan-kawan aku yang lain bila mereka membaca entri ini...







***** the end *****

**** SHARING IS CARING ****

122 Pelakon tambahan:

  1. uncle buat yoga bahagian punggung ke?hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hakhakhak... ya.. saya mmg seorg yg seksis dlm taun 80 an... kakakakkakaka...

      Delete
  3. bwahahaha . lawak-lawak sape yg komen tu . hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. entah ah... kalu aku jmpa dak tu... mmg aku belanja mkn terus... kakakkakkka

      Delete
    2. belanja makan ? wahh , mesti budak tu terus munculkan diri nanti . bwahahaha

      Delete
    3. hakhakhak... tapi kene pakai duit budak tu... pakcik ni punggung je lentik tapi dompet kempis.... huhuhuhuhu

      Delete
    4. kahkahkah , dompet kempis ? penuhkan laaaaa . mana patot student belanja orang yang dah bekerja . tak patot tak patot

      Delete
    5. hakhakhak... alaaaaaa... kan duit loan beriban riban... belanja ahuncle mkn... kakakkakkaka...

      Delete
  4. punggung lentik mcm Ziana Zain ke ?hahahaha bro,ok ler lentik2 camtuh..seksi agagaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... bukan ziana zain... tapi jlo... kehkehkehkehkeh

      Delete
    2. selera antarabangsa kah kah kah

      Delete
    3. kehkehkeh... biasak ah... international bro... international... kehkehkehkeh

      Delete
  5. Ala wak, sbnrnya time tu ko tgh skt pinggang akibat terlebih gelek kn?? kalau nk di ikutkan, xdelah lentik mane pun... ngeh3x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah... dah lama aku tak pegi dangdut... kakakkaka..
      hakhakhak... lentiklaaaaa... tapi pada taun 80 an lah... kehkehkehkeh

      Delete
  6. hak..hak..hak..ok pe..sexy siot kalo punggung pacek cenggitu..hahahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... owh tidak... nanti aku jadi pujaan ramai.. owh tidak... kakakkakakka

      Delete
    2. hahaha...hot la pacek lepas ni..jadi kegilaan org2 gila punggung lentik..hahaha

      Delete
    3. hakhakhak... tanak ah camtu... takut aku... kehkehkehkeh

      Delete
  7. teliti btol yang nengoknyer pun..ahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... bukan teliti.. tapi x sengaja terlihat... dan aku pon tak sengaja terlukis cenggitu... huhuhuhuhu

      Delete
    2. haha. tapi kalau reality pun mmg melentik...aku musykil dah ni. haha!

      Delete
    3. hakhakhak... kompom aku jalan lenggang lenggok... seksi... hakhakhak..

      Delete
  8. melentik..melentik ku bertentang..mana sama..erkk.apakah??aahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. lagu baru ke mij... lagfu melentik plak dah.... huhuhuhu

      Delete
    2. pokcik sihat ke??lama xborak panjang.siap sombong pokcik ke saya??XD

      Delete
    3. hakhakhak... mcm biasa la mij... cam biasa je... huhuhu...
      alaaa.. bukan sombong.. tapi ko sgt sibuk... maklumlah darah manis... huehuehuehuehue

      Delete
  9. Replies
    1. hakhakhak.. lentikan yg tidak sengaja je sbnrnya... kakakakaka

      Delete
  10. hehehe...sian uncle....walau apa pown ntry uncle...rietta tetap baca, rietta tetap senyum...rietta tetap sukaaaa....

    PSSS....rietta dah upload picta Origami -> Monster

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... time kasih rieta... aku mmg tulis suka2 je... tu sbb entri tah hapa2.. kehkehkeh..

      oooo... ye ke... nanti pakcik singgah... huhuhuuhu

      Delete
    2. hehehe....blog uncle penghibur rietta....hari hari nak terjah....hehehe....

      Delete
    3. huhuhu... thanks beb... lain kali dtg bawak ah goreng pisang ke keledek ye... huehuehuehuehue

      Delete
    4. rietta bawak jew kacang goweng...mam depan PC nieh...hehehe...

      Delete
    5. hakhakhakhak... mkn kcg goreng byk2... nanti muka berminyak... tumbuh jerawat.... huehuehuehuehuehue

      Delete
    6. oppsss....xjdi lew mam kacang...hehehe...nak muka licin...hehehe....

      Delete
    7. haaaa... bagi kcg tu kat aku... meh... meh... bio aku je yg mkn... huehuehuehuehue

      Delete
  11. memang tidak dapat dinafikan. blog ini memang menarik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... time kasih... segalanya sekadar suka2 sahaja.. jadi entri mmg merapu2... huhuhuhu

      Delete
  12. perghhh.. terbaik lentiknya.. kah kah kah kah... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... nasib baik ah takde sukan punggung lentik kat olimpik.. kalu tak aku dah isi borang.... kakkakakkakaka

      Delete
  13. hahahahahahahahahahaha..ini la jadi kalau takde idea kan.... nice entry....

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. tu lah... dah ketandusan idea dah ni.... entri2 ayam camni ah yg keluar... huhuhuhuhu

      Delete
  14. wekkkkk!!!pakcik lentik??wakakakak.....x de keje lah tuh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... woiiiiiiiiii... lentik ah.... tgk ni... tgk ni... lentik ni... (sambil posing gaya jlo) kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  15. saya kagum dgn abg jonni..
    walopun xdek idea tp ttp saya tergelak tgk en3 ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... entah ah beb... dah betul2 serius ketandusan idea... huehuehueheuheu

      Delete
  16. Muahahaahha....lentik seksi tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... time kasih... time kasih... (sambil buat gaya jlo) kakakakkakakkaa

      Delete
  17. auchhhhh memang lentikkk baru perasan... wakakkakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... lentik kan... lentik kan... mcm jlo kan.... kehkehkehkeh

      Delete
  18. Har3.. aku setuju tuh tukar nama blog.. sesuaiiii ler sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk... owh tidak... alamat org pikir bukan2 nanti... kehkehkehkeh

      Delete
  19. haha betul tu pnjg. mende tu pun boleh jd entri. bijak2 huhu.. lawak la..kalo singgah sini mesti nk ketawa haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk.. entah ah... tak tau nak update apa dah... main bantai je... huhuhuhuhu

      Delete
  20. kah3..aku tak pernah menyangka de orang begitu teliti melihat stiap karya kau jon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... mata dia teliti... aku sendiri pon tak perasan terlukis camtu... kehkehkehkeh

      Delete
  21. Replies
    1. time kasih.. buat susah2 je... jgn pandang lama2 tau.... nanti kene ketumbit....
      kehkehkehkehkehekehkehkehkehkehkehkeh

      Delete
    2. ekekekekeke.....kelas kau jah!..hahahahahahah... :P

      Delete
    3. hakhakhakhak... kelas... kelas gitew... kekekekkeke

      Delete
  22. bahahahaha..lentik sungggooohh! XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. lentik laaaaaaaaaa... mcm jlo tau... kakakkakakka

      Delete
  23. Replies
    1. hakhakhak... terasa bagai model plak... kakakkakaka

      Delete
  24. Replies
    1. kehkehkehkeh... biasa ah... pakcik mmg pantang kena puji... lagi2 tang lentik... kakakakakkakaka

      Delete
  25. Replies
    1. woiiiiiiiiiiiii... kehkehkehkehkehkehkeh

      Delete
  26. ya la sangat lentik wakakaka..stended la..aku pon leh kurang sengal je update bila takde idea tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahkahk.. lentik laaa...

      ak ah... bila takde idea... aku update je la apa2... bantai je... janji update... huhuhuhuhu

      Delete
  27. Replies
    1. eh... lentik laaaa... mcm ziana zain tau.... kakakakkakakkakaka

      Delete
    2. jap...jap..aku tengok semula...
      ermmm....macam bisul je....
      :P

      Delete
    3. hakhakhak... bisul ?? bisul pun lentik ke... huhuhu

      Delete
    4. jenis bisul yang tahap maharaj tu...
      memang nampak lentik giler...
      hhahahhaha

      Delete
    5. hakhakhak... siyut je... jgn ah... fobia aku bisul2 nih... huhuhu..
      jerawat batu pun dah seksa.. huehuehuheuheu

      Delete
  28. puhahahaha..ni realty ke ape uncle jonni..kalau takde idea..ape ape pun boleh jadi entry kan..haha..xyah lentik sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk... fantasi... aku kurus kering je... mana ada lentik2... kakakkakakaka...
      ak ah.. apa2 saja pon boleh belasah jadi entri.. janji update... ye tak ? kehkehkehekhekeh

      Delete
  29. lentik ke? tak perasan pulak selama ni.hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... iye.... mmg x lentik sbnrnya,,... tersalah lukis... x perasan... huhuhuhuhuhu...

      Delete
  30. Replies
    1. woooooooo... gelak... gelak... tak baik tau... huhuhuhu

      Delete
    2. ahahaha...memang r den kan suke gelak kat uncle..keh3...

      Delete
    3. hahakhak... siyut je... takpe.. takpe...

      ada ubi ada batas....
      ada kari jenama babas....

      takpe.. takpe.... uhuhuhuhu

      Delete
    4. kehkehkeh....yeaaayyyy....uncle takleh balas..wakakaka..yeaaahhh akulah juara... ;p

      ada ubi ada batas
      memang uncle takleh balas...wakakaka

      Delete
    5. hakhakhak... cis !! siyut je budak nih... huhuhuhu...

      wah !! nak ajak lwn berpantun plak dah... cis !! huhuhuhuhu...

      Delete
    6. ekekekeke.....yeaayyy yeayyyy...wekkk ;p

      haaa, ape lagi balas r...wakakaka....
      tak sabar nk pegang title juara nih...hihihi....

      Delete
    7. hakhakhak... ah !! malas ah... nanti sama gak... ko je yg nak menang... huhuhuhu...

      Delete
    8. kehkehkeh..udahnyee den juara, ape nk dikata lagi..wakakaka

      Delete
    9. ye la... ye la.... ko lah juara...

      sila tuntut hadiah anda di kaunter pertanyaan ye... kakakakkaka

      Delete
    10. keh3....mana adiah..mana..mana..hehehe

      Delete
    11. oooooo... lupa nak ckp... kaunter pertanyaan dah di tutup... diganti gerai jual beg.... so... maaf... tadak hadiah... kakakkakakka

      Delete
    12. cettt.....waccaaaaaaaaa...karate moto uncle..

      hehehe....

      Delete
    13. hakhakhak... karate... nak bako pon takpe.... silakan.. silakan.. yg ko dok karate tu moto org ler... moto aku kat kedai motor... tgh repair... wakakakkakakaka

      Delete
    14. ooo tak nk ngaku kalah ek....hehehe...

      den da kautim dah ngan tokey bengkel tu....hahahaha..siap uncle

      Delete
    15. hakhakhak... mesti ah... tak mau kalah dah... wakakkakakaka...

      berani ah karate moto ankel... ankel curi selipar ko tu.... huehueheuheuheuheue

      Delete
    16. oiiittt....ape hal curik selipar den ni...woooo tak acii wooo...

      kehkehkeh....takmo kalah yek..siap uncle....

      Delete
    17. hakhakhak... balik kaki ayam la lu pasni... selipar gua curi... kakakkakakka...

      bukan takmo kalah... mmg x kalah... saja je kasi can je... huehuehuehuehuehuehue

      Delete
  31. Salam.. uncle...nak panggil uncle lentik boleh??
    Deknie baru kat sini... salam kenal uncle lentik...hehehehe (jgn mare(^_^))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... huhuhu... jgn ah panggil uncle lentik... pakcik lentik takpe... kakkkakaka

      Delete
  32. elelelelle, kemain l alentik sangat ye Uncle.. HAhahah, geli2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... ye ler mana ada lentik... silap silap lukis ler.. x perasan plak aku... kakakkakakaka

      Delete
  33. Hye uncle badan lentik.. Ngorat bleh ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuhu... errr... aku... aku... aku... maluuuuuuuuuu arrrrrrr..
      (sambil tutup muka) huehuehuehuehue

      Delete
  34. waaahhh lepas ni tukar nama jadi uncle jonni tonggek laa yerkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tonggek ? bdn aku sekeping je... mana de tonggeknya...
      huehuehuehue

      Delete
  35. pewit~ boleh ngorat tak? harharhar

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmmmm... errr... mmmmmm... boleh ... (sambil tutup muka)
      kakakakkakakakka

      Delete
  36. Replies
    1. hakhakhak... aku tgh duduk.. mmg ah x nampak... kakakakkaka

      Delete
  37. Kehkehkeh kenapa aku boleh tak perasan akan kelentikan punggungmu itu wahai Uncle Jon.. Kalau tak mungkin aku dah tinggalkan sedikit komen comel untuk kau.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... nasib baik ko x perasan.... selamat aku... huhuhuhuhu

      Delete
  38. feeeeewittttt!!! kau hadee?? hahahaha.. i takdee. :))

    bagus jugak laa uncle. kalau takde idea sangat pun, leh gak merapu. epal takde idea? senyappppp terus jela jawabnye. hehe..

    ReplyDelete
  39. huhuhu... alaaa.. kalau ada idea pon... idea x bley pakai... merapu je aku taunya... hueheuheuheueheu...

    ReplyDelete
  40. dah ramai komen.. cuma nak bagitau, copet profile pic uncle J. tqvm. hihi! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuhu... ok... takpe... sila... sila... huhuhuhu

      Delete
  41. hahaha. kalau kau tak mention kat sini, aku pun tak perasan pasal lentik mentik bagai tu. hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... aku pon sbnrnya x perasan gak... x sengaja terlukis... x perasan... huhuhuhuh

      Delete
  42. merapu pun jadi juda entry.hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... xde idea ah beb... tadak idea... hueheuheuehueheu

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...