KAK ROKIAH ROCK N ROLL - PART 2



Kemudian Kak Rock pun berlalu pergi. Ya, dia buat derk je kat aku. Langsung tak mahu melayan aku. Memandang muka aku pun idak. Mungkin mood dia tengah merudum. Takpelah. Baru aku nak melangkah kaki untuk buat kerja, ada mangkuk ayun menyapa aku....




















Discannotclaimler : Ada satu gosip liar dari rakan blogger, kononnya aku udah berkahwin. grrrrr... Nak tau sapa bloger tersebut ? klik je kat perkatan grrrr ini. Haaaa.. inilah perkataan tersebut  >> grrrrrr....





***** the end *****

**** SHARING IS CARING ****

86 Pelakon tambahan:

  1. Wahhhh!!!! hebat btol penangan uncle jonni.... sampai melekat kwn tu kat dinding...hahahahaha... xleh blah..kesian dia...huhuhu
    tu la.. duk kata kat kak kiah tu sgt... skang ni kwn uncle sndri yg mengata kat uncle...

    "What u give, u get back"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaa.... drama je tu... takkan ah aku nak apa2 kan kwn aku tu kakakkaka...

      tapi... i give ikhlas sepenuh hati, i don wan it back... kakakakkaka

      Delete
  2. taktik nak mengorat brader jonni berjaya dihidu oleh membernya, lantas brader jonni pun menumbuk kawannya untuk menutup kelompongan taktiknya itu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada... aku ni mana ah reti nak ngorat2 nih... setakat suwit2 gadis tunggu bas tu selalu ah... kakakkakakaka

      Delete
  3. tu diaa hah. sampai nak naik berkecai dinding. walaupun hanya khayalan semata2, aku peduli apa. hahahaha :D

    p/s : kalau kau on dgn kak rock, habaq tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... khayalan semata je... xdenya aku nak belasah member sendiri.. huhuhuuhu...

      hakhakhak... takkan punyalah... kak rock tu musuh ketat tu... kakakkakaka

      Delete
  4. Lorrt...dh jd cam gitu plak...tapi klu btl btl smpai melekat ke dinding...baru rock.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ak ah... letih aku nak menjawab kat bos nanti... dindingnya da retak... hueheuheuheuehue

      Delete
    2. xde hal uncle....rietta tolong uncle cover ngan cat...so bos xpsan...hahaha....

      Delete
    3. hakhakhak... wah... pandai mengecat eh ? raya dah dekat... tolong cat umah uncle... huehuehuehuehuehue

      Delete
    4. bleh2...bumbung pown rietta bleh cat...tapi kena bagi upah doyan bakang umah tuh...huhuhu....

      Delete
    5. hakhakhak... boleh... boleh.... tapi tolong cat sekali pokok dyan tu ye.... kaler kunin... kekekekkekkekke

      Delete
  5. KahKahKahKah..apa salahnya bro,rugi membujang lama2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... mana bulih bro... hati ku hanya pd emma watson sahaja... kakakkakakaka

      Delete
  6. laaaa.. dah kawen ghupenye Uncle Jonni nie.. kih kih kih..

    Apa lagi, Kak Rock tue pun boleh jer.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oiiiiiiiiii.. aku bujang laaaa... ba.. wau.... jim ... alip.... nga... buuuuu.. jang !! ada paham !!

      hakhakhakahk.... x boleh.... musuh ketat tu.... hueheuheueheuehue

      Delete
  7. wakakka... yg link grrrrrr tuh pon klakar gak...ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... tetiba je aku jadi pelakon tambahan.... kakakkakaa

      Delete
  8. hahahaa.... uncle, betol ke gosip tu... takde angin masakan pokok bergoyang, hahahahaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aish !! x betollll... pokok goyang tu bukan sebab angin... tapi psl ada org panjat... tu yg goyang2 tu... kakakkakkakka

      Delete
  9. ntah2 dlm diam lu berkenan kat kak rock kot ?? hahahahahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... tak ah.... gua tetap sayangkan emma watson sorang... kakakkakakakka

      Delete
  10. ahahaha...napa pokcik xnk kawin??*Musykil..memilih rupanya pokcik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... mana ada memilih.... blom time dia lagi... biasak ah... emma watson kan sibuk shooting sana sini... blom teringin berumahtangga lagik... kehkehkehkehkeh

      Delete
  11. nasib baik adegan tumbuk tu hayalan saje. hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep !! khayalan je... gua tetap sayang kwn2 gua... walau perangai masing2 mcm harem... kakakkakakakka

      Delete
  12. hahhahah seram pya... kena tumbuk lagi hahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah... ganas tu bro.. ganassssssssss... huhuhuhu

      Delete
  13. kah3... wei kalau aku cameokan ko dalam siri FAKER atau Little syrena aku mau x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... boleh je ... aku x kisah jadik pelakon tambahan nih... kakakkakakakka

      Delete
  14. Owah...peminat kak Rock ghupenye...ekekekekeekek :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... mana ada ... gua minat emma watson la... kakakkakaka

      Delete
  15. Eh laaa.. Uncle dah kawen ke? Alaaaa melepasss!

    Emm emmm.. Ehem, dengan Kak Kiah ke? Eh silap silap. Dengan Kak Rock ke?? Kekeke.. (Ada jugak aku melekat kat dinding ni)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh !! blommmm... blom la... blom melepas lagi.... kakakkakkakakaka

      hakhakhakhak... haaaaaa... berani ah gosip2 aku... bukan setakat melekat kat dinding... dgn meja ustad kesayangan ko tu pon aku bako.... bakooooooo.... kakakkakakakkaka

      Delete
    2. Waaahahahaahaha! Jangan uncle! Jangan tak bakoooooo..! Hahahaha, epal rela uncle bakooo je meja ustad kesayangan tu daripada bagi orang lain duduk sana. Tak sukaaaaaaaaaaaaa. Hahahahaa!

      Delete
    3. hakhakhak... sampei begitu sekali ye... huhuhu... mesti meja tu best sgt ye dak ? huhuhuhu

      Delete
  16. huwaaa!! uncle ganaz! takot2..
    xP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... mana ada... uncle ni penyayang tau... caring and sharing... kakakkakakkaka

      Delete
  17. Citer pasal kak rock ni sampai episod bape wak?? mcm tergantung jer... ngeh3x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakhakhak.. citer kak rock dah abis dah kak... tadak sambungan lagik... huehueheuehue...

      udah,... udah... takde bendanya semua nih.... jgn nak buat gosip2 plak.... kekekkekkekeke

      Delete
  18. buleh tahan ganas imaginasi ko...mkn dinding tuh hahaahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau betul2 aku tumbuk.... takdenya nk melekat kat dinding... tembus terusssss..... x kisah ah dinding konkrit.... tembussssssssssss....

      kakakkakakakkakakaka

      Delete
  19. alaaaaaaaaaaaaaa.... kan pinjam je nama Uncle J tu. bukan nama sebenar kan? kan? (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk... iyaaaaa... x marah la... huhuhuh... saja je nak grrr... grrrr... padahal tak grrr ... grrr pon..... hueheuheuehueheu

      Delete
  20. owoh...makin glamer lah kau...
    jeles aku...

    errrr...betol ke kau nak kawen hah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. glamer takde.... gelama ada.... kakakkakakkaka...

      hakhakhakhak... siyut punya soalan... maas aku nak jawab... yg penting.. gambo katok yg ko amik tu tetap pink.... pa.. ya... nun... kap... pink !! paham !!

      kakakkakakka

      Delete
    2. gelama kering ke?...bagi aku sekilo..
      hahhahhahaha...

      baiklah aku tukar pada soklan yang lain..
      errrmmmm....betol ke kau nak kawen hah?...

      salah...
      katak tu wana putih...
      kau tu tak dapat terima hakikat yang mata kau rabun wana..
      huhuhuuuh

      Delete
    3. sekilo ye ? boleyyyyyyyyy.... tapi tinggal yg fresh je... kene jemur sendiri ya... kakakkakakkakaka...

      hakhakhak... ok.. aku pon bg jawapan yg lain.... malas nak jawab... kakakakkaka....

      hakhakhak... pink.... apa katak wane putih... aiyoooo... pink tetap pink... kakakkkakkaa

      Delete
    4. kat aku hujan xleh jemur...

      erm...kalau dah malas tu bermakna betol lah erk..
      hahahha....
      tahniah..tahniah....

      putih lah...
      aku yang ambik gambo tu....

      Delete
    5. alaaa... masuk mesin basuh... spin dry... boleh je... huehuehuheue

      hakhakhak... ciss !! melekat kat dinding gak ko jap lagi ih... huehuehuehuheu..

      hakhakhak... pinkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

      Delete
  21. alahhhh , kire on aje la pakcik oii . wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. wacchaaaaaaaa... ok... skrg ko pegi dinding tu.. pura2 melekat ye...
      kakakkakakakkaka

      Delete
  22. mintaknye masin mulut kawan uncle tu kannnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ah... dia gosok sisi pagi tu... x masin pon... kehkehkehkeh

      Delete
  23. perghh skli kene tumbuk smpi dinding pon retak ea abng jonni? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaa... imaginasi je lah... hueheuheuehue

      Delete
  24. Tahahahaha, abg jonni boleh r jadi superhero cam superman kalau ada kekuatan tumbuk mmber sampai melekaP kat dinding tuh..hehehehe..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu baru tumbuk sikit tu... kalu full power... tembus dinding tu... tembussss... kakakkakakkaka

      Delete
  25. ha?uncle still bujang?wow..agak2,ada can tak aku nk ngorat ko?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... tak yah ah ngorat2... i maluuuu... pinang je aku terus... kakakakakaka

      Delete
  26. Bergurau senda membawa bahagia. Jadi, apa lagi Uncle Jonni, pergi ler tackle Kak Rock tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... aku tekel2 pompuan x pandai... tekel kaki lawan bola mmg aku champion... kakkakakkakakka

      Delete
  27. setia la tu kununnnn...hehehee
    tapi jgn marah sangat bro,
    mana la tahu, esok lusa...ko & ____

    *larikkkk, nanti tak pasal2 aku pon terlekat sama kat dinding..kehkehekeh..=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuang asam budak nih... nasib baik ko dah lari... kalu tak... kalu tak mmg aku dah belanja mkn.... selamat duit aku... kakakkakakkakaakka

      Delete
  28. Waahhhh penuh kasih sayang ko belasah erkkkk...hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... mesti.... aku kan penyayang orgnya... waakkakakaka

      Delete
  29. Kawan tu mendoakan yang terbaik untuk kau tapi itu yang dia dapat??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... itu khayalan semat ah bro... huhuhuhuhu

      Delete
    2. huhuhu

      harap² tak ada budak bawah umur yang terpengaruh.. ;D

      Delete
    3. hakhakhak... harap2 begitulah... huhuhuhu

      Delete
  30. Hehehe nasib baik dah ada peringatan besar tu.. ;D

    Kak Rock bosan kot kena panggil nama tu.. Cubalah panggil nama yang ayu sikit bunyinya.. Mungkin Kak Rock akan senyummmm lebih² lagi kau yang panggil. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana bley... musuh ketat tu.... mana bley panggil nama yg ayu2... kakakkakkkaka

      Delete
    2. Kehkehkeh.. Ingin diingatkan di sini.. Musuh yang hebat adalah musuh yang mampu berdamai dengan musuhnya. Sekian.

      ;D

      Delete
    3. owh... perdamaian... bolehkah ianya berlaku ?? huhuhuhu

      Delete
    4. Boleh atau tidak ia terserah pada hati seseorang hamba itu.. huhuhu

      Delete
    5. hakhakhak... yep !! betul... terserah pada hati memasing... huhuhuhu

      Delete
  31. gosip..gosip... kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ayat melodi tu... huhuhuhuhu

      Delete
  32. Uncle J laling, mau pnjm 1 lagi pic 18SX buat demo?
    kasi yek?? tqqqqqqqqqqqqq!!! (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... sila... sila... huhuhuhuhu

      Delete
  33. rockers habiss. bru betul brutal. xlama lagi rombongan cik kiah dtg la tu. xDDD! uncle Jawrock = Jonni + Rokiah . ishh sepdan lah. jodoh tu jodoh. xDD!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... cis !! Jawrock pun ada ka ?? siut ah !! huhuhu

      Delete
  34. Encik gorie bila nak kawen?
    Kawen tu ajak la sayeee.
    InsyaAllah datang .
    HAHAHAHA !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... cis !! ingat ko nak ajak aku kawen... cis !!
      kakakkakakka

      Delete
  35. ehem ehem..ade apa ape ke uncle jonni..erk..xpepasal kene belasah jap lagi ni kang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ak ah... kompom melekat kat dinding nanti... kakakkaka

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...