MENONTON EURO 2012 SAMBIL MENDERMA DARAH

Jam menunjukkan pukul 3 pagi, aku sedang asyik menyaksikan perlawanan Euro 2012 di antara Russia dan Republik Czech. Russia sedang mendahului 2 gol tanpa balas. Sedang aku khusyuk menonton, tiba-tiba....





Piapp !!






Dem !! kena gigit nayamuk !!


Argghhh !! Banyak nyamuk plak pagi nih. Habis aku terkeruk-keruk kaki kegatalan. Dem !! Nampaknya terpaksalah aku....















Nota lelaki gatal kaki : Sebenarnya aku dah takde benda nak update. kahkahkahkahkah.






***** the end *****



Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

60 comments:

  1. hahaha...ok paham...btw, mula2 tuh igtkn PC terOFF ke...upenye2 nyamuk..kui3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... entri mengarut... xde benda nk di tulis dah... kakakkakaka

      Delete
  2. eicheh! manje betol.. kene giget nyamok je pon :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasak ah... uncle ni mmg berjiwa sensitif, manja dan understanding... biasak ah... kehkehkehkeh

      Delete
  3. terer la ko tampor nyamuk... trus je dapat siap berdarah lg tuh...

    bilik aku ni pun ada gak nyamuk, tp jenuh gila aku nak tangkap.. seekor je pun, tp liat gila... ggGRrrRrrr !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... aku dok umah kg... nayamuk ? hmmmm... siap berdengung yg tahan tu... gila byk... huhuhuhu

      Delete
  4. Alaaa laaa cian uncle....rietta xsuka baw spray...ubat nyamuk pown xsuka...yg letrik ataw yg macam ketas tu ok la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuuhu....aku pakai obat nyamuk je... pasang jejauh... huhuhuhu...

      x pernah try yg letrik tu... entah ah.. mcm x caya je... kehkehkehkeh

      Delete
    2. rietta tkut sket obat nyamuk...org asik citer sal umah terbako la apa la...huhuhu....

      Delete
    3. huhuhuhu... ak ah... aku boh dlm bekas zink... takut di langgo dek kucing ke... huhuhuhu

      Delete
    4. Kretipnye uncle...klu cmtu selamat lah yea...xde la adegen ngeri...terror la uncle nie...

      Delete
    5. hakhakhak... aish.... kena ah ada mangkuk khas dia... baru selamat sikit rasa... huhuhuhu...

      dulu2 pakai ubat nyamuk cap ikan....lama2 tak efek kat nyamuk.... skrg pakai fumakilla... kehkehkeh

      Delete
  5. hahahaa aku selalu spray camtu..tp bkn nyamuk tapi lipas..naseb la ko tekapai2 mintak simpati pon aku tetap spray jugak muhahha..tp yala nyamuk byk lak skrg ni..dia pon stay up tgk euro kot kihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kalu lipas aku tangkap pakai tgn je... pastu campok kuar... kehgkehkehkeh...

      nyamuk x tahan... berdengung dengung.... huhhuhuhu

      Delete
  6. kna gigit nyamuk and sembur ridsect pn boleh jadi entry.. kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah... dah itu je benda menarik yg berlaku... kakakakaka

      Delete
  7. ohh lupa lak nk bg idea yg berkesan.. usung je tibi masuk dalam kelambu.. sng cita.. hahahh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastu tibi tgk aku.... aku tido terus eh ? huhuhuhuhu

      Delete
  8. ewwww... tak suka spray nyamuk.. musyuk + manyak
    bahan kimia.. lain kali lepas mandi terutama waktu mlm
    sapu losyen satu badan.. dah wangi nyamuk pun tak datang..
    serai 3 batang ketuk letak kat bilik... ok brother..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... losen ?? aiyokk.... alamat bertambah licin dan gebu kulit aku nanti... kakakaka..

      huhuhu... hanks 4 the info.... huhuhu

      Delete
  9. tu kaki ke tu , macam beso je .
    wakakaka!

    tata pakcik TT_TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... gambo dekat mmg ah beso... padahal keding je pun... huhu...

      huhuhu... dah balik u ka ? k... slmt stadi... huhuhhuu

      Delete
  10. Sempat lagi uncle jonni kungfu ngn nyamuk eh, isk3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... sempat.... harus ku kejar nyamuk tu seko2... balas dendam... huhuhu

      Delete
  11. haaa...tu laa...tengok bola awal2 pagi sangat, nyamuk pun sukeeee sgt~ haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah nyamuk... mmg hari2 byk... huhuhu...

      Delete
  12. mak aih..siap buat gaya menyembur lagi..bwahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaya tu penting.... walau x kena.... kakakakakakaka

      Delete
  13. Nyamuk suka pd org darah manis...

    Mesti nyamuk betina tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada.... aku darah masam la.... kakakakaka...

      Delete
  14. owoh...manja sangat lah u ni baby...
    kena ketik nyamuk pun sampai nak bersilat2 bagai...
    nah mopiko...wat bekal tengok bola..
    hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah... kata baby... mmg ah manja dan lembut orgnya.... kakakakaka....

      mopiko lai laaaaaa... hakhakhak... bagus ah... x yah aku terkeruk-keruk lagi.... kakakakakaka

      Delete
    2. jap aku cari baldi....
      hahaha....

      makan2 takde ke?
      kata nak belanja hari lahir aku...
      :P

      Delete
    3. mana cukup baldi... besen baru cukup.... kakakakka...

      hakhakhak... belanja ? boleh je.... pakai duit ko ye... hueheuheueheuheue

      Delete
    4. kau ni dah taraf kuda..
      kudukut....
      hahahahahah

      Delete
    5. hakhakhakhak... bukan kudukut... jimatttttttttttttttttttttttt...
      hakhakhakhak... padahal duit tadak... kakakakkakaka

      Delete
  15. hahaha! sb tu saya tengok ulangan je.. malas nak tengok pepagi buta.. kena gigit nyamuk.. hihi


    hot bloggers? wahh~ hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... aku sebab cuti je sanggup berjaga mlm... kalu masa keje tadak ah aku nak tgk... ngantuk ah time keje nanti.... hhuhuhuhu

      Delete
  16. berperang dengan nyamuk yer bang.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... iyeeeeeeeeeeeeee... nyamuk bantak.... kakakkakakkaka

      Delete
  17. lu sokong apa bro?belanda cap nyamuk ke?heh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... belanda kaloh ler... kehkehkehkeh....

      Delete
  18. Hahaha..pelik jugak baca tajuk tu.sempat pulaklah nak derma darah sambil tengok tv kan..rupenye derma darah cara lain..sabo je la.die pun nak hidup gak tu..cari minuman..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kot ye pun minum darah org lain.... aku pulak di carinya .... hampeh.... huhuhuhuhuhu

      Delete
    2. sebab ade perisa manis manis kot..haha

      Delete
    3. masam laaaaaaaa... masam... mana ada manisnya... huhuhuhuhu

      Delete
  19. tangkap nyamuk buat kari la.kehkehekeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... buat masak lemak la lagi sedap... kakakkakakaka

      Delete
  20. mesti nyamuk tu besau kan....baiknya hati berderma darah pulok..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... besau... tetiba je sakit... tgk2 dah kembung... tah bila dia geget x perasan plak... kakakakkaka

      Delete
  21. adeiii, menderma kepada yang salah ngapee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perasan ... hhuhuhuhhu... tau2 je dah kembung menghisap darah aku... hampeh... kehkehkehkeh

      Delete
  22. Tu diaaaa. Ngan nyamuk pun siap bukak silap gayunggg. Hahahahaahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. silat puluttttttttttttttttttttt.... huehuehuehue

      Delete
  23. tu laaa sape suruh pakai seluar pendek... hehe

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger