PUNGGUNG




Pernahkah anda terjumpa gadis yang memakai seluar begitu ketat, sehingga menampakkan susuk tubuhnya dengan jelas. Dan pada bahagian punggung seluar itu terdapat pula perkataan, jenama atau grafik. Aku tidak tahu nama seluar jenis itu. Harap-harap anda faham apa yang aku maksudkan.

Pada pendapat akulah seluar sebegini memaksa aku untuk memandang dan merenung ke bahagian punggung beliau. Sebenarnya jauh di sudut hati aku, aku tidak mahu untuk memandang, namun sikap aku yang suka membaca membuatkan aku berbuat sebaliknya. Aku memang suka membaca... asal nampak tulisan je aku baca... asal nampak tulisan je aku baca.. jadi sebab ada tulisan di bahagian belakang itu, maka aku pun membacanya.





Jadi dengan hati yang begitu berat, aku pum memandangnya. Anda tidak tahu bagaimana jiwa raga aku meronta-ronta meminta aku untuk tidak memandang, namun sikap suka membaca aku yang sentiasa menang. Jadi aku memandangnya dalam penuh keterpaksaan.

Tapi aku kira bernasib baik sebab dikategorikan sebagai seorang yang lancar dalam membaca. Jika tidak sudah tentu aku terpaksa untuk mengeja. Dan ianya mungkin menjadi satu situasi yang begitu menjanggalkan.





Tiba-tiba sahaja aku bercerita tentang punggung. Jika anda bertanyakan mengapa ? Sebabnya mudah sahaja, aku mendapat dorongan ini selepas membaca keyword pengunjung yang terjerumus ke blog aku ini. Dan keyword itu adalah....









Aku tahu beliau yang menggugel keyword itu dan terdampar ke blog ini mesti begitu kecewa. kerana apa yang beliau harapkan untuk lihat, tidak kesampaian. Apa yang beliau jumpa di blog ini, adalah gambar ini...





seksi bukan ?





***** the end *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

125 comments:

  1. kahkahkah.....lawakkk siottt....

    adeh la....macam2 la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakahkahkahk... entahlah fiza... kalu aku cek keywords mesti ada yg pelik2...

      tapi kalu keywords paling kerap kat blog aku... amoi seksi... tiap2 bulan mesti ada lebih dari 30 org penggugel... tiap2 hari ada... betul ni tau... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
    2. kehkehkeh.....tulah....tak bleh blah btol....nanti den nak gugel gak kat blog uncle keywords pelik2..kih3...

      cth keywords = gaban seksi <--- pelik ke???wakakkaa

      uikkk.....camno taw namo den ni???

      Delete
    3. hakhakhak.. gugel ler... huhuhuhu..

      gaban seksi ? seksi ker gaban tu ? hek eleh... setakat gaban tu, seksi lagi uncle... huwahuwahuwahuahuwahu...

      alaaaa... uncle kan part time bomoh... tu yg bley tau nama fiza tu... kakakkakakakakka

      Delete
    4. gaban la sexy seantero dunia...hahahahaha

      elehhh dulu kite ym tu yang tahu tu..aisehhhh den ni makin ari makin pelupo ehhh...hehehe

      Delete
    5. seksi apa pakai baju besi.... kalu pakai baju renang baru ah seksi..
      wakakakkakaka

      harharharharharhar.... fiza dah tua... dah tua... asyik dok lupa...
      wakakakkakakakkaka

      Delete
    6. huissshhh...sexy r pakai baju bosi body fit...wakakakaka...

      elehhhh......uncle la yg tuo...den mudo sket dari uncle...keh3...

      Delete
    7. hakhakhakhak... ye la... ye la.... seksilah gaban tu.... tunggu ah 2 tahun lg.. abis karat baju dia tu.... seksilah sgt... kehkehkeh

      hakhakhak... jgn ah ckp i ni tua... ckp ah i ni matured....
      baru sedap di dgr....

      huehueuehuehuehuehuehue

      Delete
    8. kehkehkeh...akhirnye uncle terpaksa mengakui keseksian si gaban....huehuehue

      a'aaa la terlupe nti den tukar ayat tu...kehkehkeh....

      tua = kiut ...hahaha

      Delete
    9. ya.. anda betul... terpaksa... sama maksud dgn kasik can jeeeee.. huehuehuehue

      waaaaaaaaaaaa... suka.. suka.... kiut... suka...
      mmg org2 tua kiut kan? lagi2 yg rongak... kiutttt sangat...

      huehuheuheuehuheu

      Delete
    10. kehkehkeh.....kasik can kunun.....elehhhh bgtaw je mmg xleh celen den..wakakkaka

      wakakakka...dan2 la suke....kiuttttttt sangatttt...kennnn...
      rongak kiut ke?kih3

      Delete
    11. kehkehkeh... mana ada... kasik can je la... aiyooo...

      kiuttt... yg rongak la kiut tau... lagi2 bila dia senyum dan tertawa... kiut sgt.... rasa nak cubit2 pipi dia... kennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

      Delete
    12. tidakkkkk...tak boleh mcm tu...wakakakkaa

      hahahahha...a''aaa la tetiba teringat opah2 org lain yg kek kampong org lain tu...ahahahhaa

      Delete
    13. mcm2 boleh tau... kasik can pon boley... huhuhu

      haaaa.. kiut kan? mcm iklan yg ada lagu senyumlah... senyumlah... pakcik yu senyum... rongak.... kiut kan?
      ada iras2 muka uncla tau.... kakakkakakkaka

      Delete
    14. hahahaha....tak bolehhhh...wekkkkk

      eh pesal plak ade iras uncle....wakakakka

      Delete
    15. hmmmmm... dah agak dah.... x reti nak mengalah budak neh.... hampeh.... huhuhuhu

      ye ah... muka uncle camtu ah.... kiut kan? kan? kan? kakakkakaka

      Delete
    16. hahahaha.....alaaa uncle kan uncle kena la mengalah...kih3

      fuyoooooo...kiut nyee.....(tengah imagine smbil dengar lagu black)

      hehehe...best kan lagu tu..kakaka

      Delete
  2. hahahaah
    kesian





    dlm kuliah ni mesti bukak blog uncle.pesal???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. kesian kan ? nak tgk ziana zain tertengok gambo yg lagi seksi.... kehkehkehkehkeh.

      kuliah ? ni uncle buat kuliah ah ni... kuliah bertajuk.... kehkehkehkeh

      Delete
  3. peh uncle john memiliki punggung ziana zain..


    meh nk sain sikit kt punggung dia... eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tme kasih... time kasih puji... kak ziana mesti terkejut kalau tau... kehkehkehkehkeh

      hakhakhakhakahkhak... sain kat punggung... wakakakkakaka

      Delete
  4. entri yg berbaur sentimen perpunggungan. haha.
    terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. punggung... punggung... dan punggung... ianya mungkin satu tajuk perbualan yg biasa dibicarakan sejak dari permulaan tamadun manusia... mungkin.... kehkehkehkehkeh

      Delete
  5. hahhaha... duk tgk punggung orang, tak pasal2 nnt mkn pelempang kang uncle... jaga2 yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... nampaknya aku kene mamakai kacamata hitam selepas ini....wakakakkakakakka

      Delete
  6. kesian....aku tak tau pulak kau seksi jon.. kah3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahakhak... haaaaa... skrg ko dah tau... aku berpunggung seksi.... wakaakkakakakakkaka....


      ye lah... ye lah... pi la muntah sana..... huhuhu

      Delete
    2. hahahahahahahaha....sengal kau jon... kalau da tahu punggung tu seksi tak yah tunjuk.. dose la.. hakhakhakhak..

      muntah sudah aku disane..

      Delete
    3. hakhakhakhak... alaaa.. memain je lah... mana ada punggung seksi... seksa ada... kakakkakakakaka...

      haaaa... nah !! amik mop... pi bersihkan muntah tu... kakakkaka

      Delete
  7. kah kah kah... aku pun terpaksa jugak membaca tulisan sebegitu.. .. aku tak kisah membacanya dengan teliti.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... kau memang.... tak patut tau tak....tak patut.... tak patut kau tak ajak aku sekali.... aku pon nak join gak...

      kehkehkehkehkehkehkeh

      Delete
  8. bwahahahahaha...
    seksi yang amat...
    *muntah hijau*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... ye la... ye la.... nampaknya aku kene lebih giat buat senaman punggung lepas ni.... kakakkakakakka

      Delete
  9. hahahahaa punggung unc. pun sexy maot gak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ye ke ? time kasih...

      mungkin satu hari nanti akan ada org gugel.... punggung uncle jonni..

      wakakkakakkakakaka

      Delete
  10. kahkahkah sapa laa yg search keyword camtue...

    ehh ada ekk jeans pesen tue? selalu dok tgk seluar baby jer yg ada imej kartun kat punggung huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... entahlah... mungkin beliau bosan sgt.. sampaikan gugel sebegitu... huhuhhuhu...

      bukan jeans... dia seluar mcm seluar senaman tu... suar trek yg ketat.. x tau apa nama suar jenis tu... huhuhuhuhu

      Delete
  11. hahahhaa....seksi seksiiii

    ramailah juga KY jumpa perempuan pakai macam ni, alahaaaiiii..kita sendiri malu nak tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... seksi kan ? time kasih... wakakkakakkakaka...

      ak ah... suar camtu baik pakai kat umah je... sbb.... mmg teramat seksi.... heuhuehuehuehuehuehue

      Delete
  12. lwknye..ksian org tu x dpt nk tgk ape yg dicari. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... tapi dia dpt tgk uncle... wakakakkakaka

      Delete
  13. kah ! kah ! kah ! dasatt ahhh ~

    kenapa keyword tu tak Inul ke, mas idayu ke.. xDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... biasak ah... kata dunia tanpa sempadan, jadi tiada sempadanlah tentang benda2 yg nak di cari... kan ? .... huhuhuhuhu...

      hakhakhakhak... dia peminat setia kak ziana kot... huhuhuhhuhu

      Delete
  14. kuuuu..bissss... kekeekeke.. okay lah.. ziana zain pun kalah dengan punggung lentik pakcik jonni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ye la... ye la ... aku silap eja.. sbnrnya masa lukis nak tulis kobis.. bila dah siap baru perasan kubis... wakakkakakakka

      hakhakhakhak..,.. mesti kak ziana kecewa yg teramat kalau dgr kenyataan anda,.... kecewa gila dia.... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  15. Kehkehkeh..


    Punggung kak Ziana juga yang dicari. Oh ye kita ada hobi yang sama, membaca. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah... teruk kan org tu.... gugellah punggung uncle jonni... ye dak ? wakakkakakkakakka..

      membaca ? ye aku suka membaca yg ada gambar sahaja.... wakakkakakka

      Delete
  16. haha mengong laa lu... rajin beno membacenye konon... konon... sib baik tak ngeje.. kalo cam aku ni yang baru kenal hurup camne??? mau terbelek tengok... hahahahhaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... kenapa plak kunun ? tak percaya ke bro ? wakakakkakakakkakakakkakakakkakakakkaka


      owh... kalau terbelek tu... ajak2 ah aku sekali... aku pun nak belek gak... wakakakkakakkakakakkaka

      Delete
  17. hahaha lawak2 sape la yg teringin tengok punggung ziana zain 2 x agak2 hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... entah.... byk lagi punggung lain yg bley ditgk....

      eh !! lupakan... lupakan apa aku ckp tadi.... wakakkakakakka

      Delete
  18. Replies
    1. hakhakhakhakhakhak... yep... pervert detected... wakakakakakak...

      eh.. jap... kau bukan maksudkan aku kan ? ... wakakkakakkakakakka

      Delete
  19. punggung ziana zain adakah persis punggung uncle jonni????

    ohhhnoooo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yessssssssssssssssssssssssssss.... wakakakkakakkakakkaka



      ye la.. ye la... ko nak muntah kan ?
      sila... sila.... huhuhuhuhuhu

      Delete
  20. haah...mmg ada...dulu suar track yang jenis ketat....pernah masa sukan...dah xigt kat mna...kena tazkirah jap budak netball ngan coach ngan mananger dia....tulisan plak grafiti xgrafiti...susah nak baca...lagi lamer lew org tenung...baju plak pedek sket lagik nk nmpak pusatnya....

    PSS....ada jugak yang terdampar ke salah blog....ekekeke....tp dia mesti xkeciwa, sebab blog nie besttttttt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... betul... betul... itu yg aku maksudkan... suar dia mcm suar track.. ketat... tapi entahlah.. tak tau apa nama jenis suar camtu... huhuhuhuhuhu..

      ye ke ? hakhakhakhak... seksi tu... huhuhuhuhu... tapi tu lah... kdg2 tu org yg pakai tu x malu... tapi kita yg pandang tu yg malu... lagi2 mcm i.... seorg teruna.... huehuehuehuehuehue..


      hakhakhak... kecewa laaaaaa... nak tgk kak ziana tertgk gambo uncle plak... wakakakkaka

      Delete
    2. Yew la....rietta pown malu gak..sbb masa dorg ngh men tu...rietta ngn team rietta p sokong...dgr lew bdk bdk lelaki dok gossip....bdk yg pkai suar tu xde prasan malu....cam xde pape jew bg dia....

      Delete
    3. arghhh !! rugi plak takde kat situ.... ruginya...

      wakakkakakkakakaka

      Delete
    4. errr....abang nak pergi citu....adoiii....lg lew kitorang malu....huhuhu....walau bukan kitorang yang pkai...

      Delete
    5. hakhakhakahk... abg lagilah malu... maklumlah pemalu...
      wakakakkakakkaka

      Delete
    6. Oooo...abg pemalu erk....hehhee....

      Delete
    7. ak ah... pemaluuuuuuuuuu sgt.... silalah percaya...
      kehkehkehkehkeh

      Delete
    8. Haaah....sedang cuba sedaya upaya untuk percaya.....hehehe.....

      Psss...thn nie kitorg kumpul kt kedah untuk sukan....

      Delete
    9. takpe... kuatkan lagi sedaya upa tu... kuatkan lagi... hahahaha

      wah... merata ko pegi ye... hebat... huhuhuhuhu

      Delete
    10. Yea la....sedang perkuatkan lg nie....ekekeke...

      Alaa...manade merata...semenanjungnie pown xkuar lgik...huhuhu....

      Delete
    11. ye ah... tapi rietta kira kuat gak jalan2 nya...

      hmmm... tambah2 ah sunburn tu.... kakakkakakakaka

      Delete
    12. Biasa pown kuar atas urusan kerja abang...jrg rietta kuar sekadar sukasuka....

      Klu kuar tgh hr, time sukan, tp laut....abis la sunburn.....yg dh dua minggu nie pown blom pulih spenuhnya.....

      Delete
    13. wooooooooooo... wah.... gadis berkarier lah... huhuhu beat ah dpt jalan2... huhuhuhu..

      hakhakhakhak... tu ah... len kali boh losyen byk2 ya.... x ah kena sunbuern.... huhuhuhuhuhu

      Delete
    14. xde la berkarier....cuma bekerja jew....hehehe....losen xmnat nk pkai....tu la pasal....pas dah sunburn bru nk pulihkan...mmg fail lew....sedey...

      Delete
  21. hahahah....wOw!!! wiiiiiiwiiiit =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... tergoda la tu...seksi kan ?... haaaa... tu baru sikit tu... blom uncle pakai tshirt ketat nampak pusat lagi tu.... wakakkakaka

      Delete
  22. Replies
    1. hakhakhak... entah lah... die hard fan kak ziana kot.... huhuhuhu

      Delete
  23. Replies
    1. hakhakhak... yep.... sekadar suka2 je entri nih... mengarut2 saja... huhuhuhu

      Delete
  24. hahahha... apela dibuatnya cari pungung ziana zain.. ngeee.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... entah lah... nak di frame kot gambo tu... kehkehkehkehkeh

      Delete
  25. Hahahahaha! lawak lah abg nie.. ade aje entry menarik utk sy bace :)
    dapat jugak lah hilang stress blaje for trial nie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nad... woooooooooooooooo... tang blajo ko ngantuk... bila sebut psl punggung... segar plak mata ye.... kehkehkehkehkeh....


      nad.... gud luck trial ya... do your best...

      :)

      Delete
  26. punggung ziana zain? Haha.

    seluar tu pernah jadi trend kot dulu, haha. nasib gua tak gemar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... peminat kak ziana kot tu... huhuhuhuhu...

      aku pon... aku pon... aku pon x gemar memakai suar itu ... kehkehkehkeh

      Delete
  27. astagfirullahaladzim..seksi sampai kena tutup mata ni..kus smangat! hahahhhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... seksi kan ? seksi kan ? wakakakakkaka...

      teringat lagu ... right said fred... im to sexayyyyyyyyyyyyyyy...
      wakakakkakakkaa

      Delete
  28. ada gak org cr keyword mcm tue hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... adaaaaa... mcm2 ada moon... kehkehkehkeh

      Delete
  29. ye lah tu suka membaca...
    errmmm.....kau memang aku tak percaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... eita... eita... eita... ko memang...
      10 aku ckp.... 12 ko tak caya.... adeih....


      wakakkakakkaka

      Delete
    2. hahahhaha..bukan setakat 12...ermm..rasanye semua kot...

      ala rilek r bro....takan tu pun nak marah...
      tapi betol lah rasa macam nak muntah je tengok punggung kau yang seksi tu..hahahhahaha....

      anak sedara aku bergolek jatuh kusi...
      bila baca punggung kau yang seksi....
      dia cakap kuat betol imaginasi kau mengauta orang...
      hahahhahaha....

      Delete
    3. kehkehkhekhe... ko memang... uhuhhuhuhu

      hakhakhakhak... nak muntah ye... terlampau seksi kot... wakakakkakaka

      hakhakhakhak... biasak ah... aku kan kuat berangan...huehuehuehueheuheu

      Delete
    4. kalau makan buah berangan tu sedap lah jugak...

      Delete
    5. aku mkn pisang berangan jeeeee... kehkehkehkehkeh

      Delete
  30. xboleh blah nak mengeja satu2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... mengeja tu sekadar sebuah alasan bro... ada udang disebalik cucur sbnrnya.... huhuhuhuhu

      Delete
  31. Replies
    1. hakhakhak... ye tak ye jugak ye... nak boh tajuk apa ye ?

      punggung the movie ?
      jangan pandang belakang punggung?
      punggungman ?

      kehkehkehkeh

      Delete
    2. tajuk panggung2 nampak punggung.. kahkah

      Delete
    3. hakhakhak... yep... yg penting perkataan punggung tu kena ada... kehkehkehkeh

      Delete
  32. Hahaha mcm2 la... ad juga org yg mengoogle tu =.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... tu lah... mcm2 ada.... huhuhuhuu

      Delete
  33. hahaha... mesti org yg duk search punggung ziana zain tu menyesal kan..kan..kan...

    mengarut jerkk dorang duk cari...

    *kat blog aku ni..ramai yg duk search "nabil rj lawak kiss"

    huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ak ah... menyesal x sudah gamaknya... huhuhuhuhu..

      ye ke... entahler... kdg2 keywords yg takde kaitan yg tercampak ke blog kita... huhuhuhhu

      Delete
    2. pastu mesti laju je klik X, sebab punggung ziana xnampak..yg ada punggung uncle jonni.. muahahaha

      Delete
    3. hakhakhakhak... itu sudah pasti... hueheuhuehuehuehuehue

      Delete
  34. eh alamak.. halaaaaa, dah kantoi.
    bukan. bukan. bukan epal yang taip keyword punggung tu.
    bukaaaaaaannn..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhakhakah... haaaaaaaaaa... epal.... jgn2 ko yg gugel tak... kehkehkehkeh...


      ye la... ye la... bukan epal laaaaaa... huhuhuhuhu

      Delete
  35. kahkahkah ! suke membaca lah SANGAT !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sukalaaaaaaaaaa... ceh !! aku membaca tulisan je lah... bukan sekodeng...

      ingat uncle gatal sgt ke... kehkehkehkehkehkehkehkehkeh

      Delete
  36. tak senonoh la pak cik nie... --__--

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... alaaaa... memain je entri ni .. huhuhhuhu..

      eh !! pakcik senonoh ah... kot laaaaaa... huehuehuehueheuheu

      Delete
  37. adoii!! sakit perut sakit perut... nak pergi tandas... toloooonnnggg!! wakakaka!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oiiiiiii... bahaya tu... tolong... tolong org2 kampung... hanamiko sakit perut... tolongggg... wakakkakakkakakka

      Delete
  38. alahai, cari p*** ziana zain buat pe kat sini...not for sale kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk... ontahlah... ke blog ini gak dicarinya... huhuhuhuhu..

      haishhhh... not 4 sale ler.... to give away ada... wakakkakakakkakaka

      Delete
  39. huh dh lama xsempat nak singgah kt sini.. apa kabar bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mcm biasa bro... mcm biasa... baik2 sahaja...

      terima kasih kerna bertanya... huhuhuhuhuhu

      Delete
  40. muahahaha..yang punggung last tu takleh belah..anon mana lah yang rajin mengugel perkataan tu kan..btw,tetap ada moral on the first sight..fikir fikir kan..^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... entahlah... kalu bab keywords... mmg macam2... huhuhuhu

      moral ? huhhuhuhu.. ada gak moralnya ya.. huehuehuehue,..
      ya... sama-samalah kita berfikir... huhuhuhu

      Delete
  41. tenung punye tenung terus kena pelempang...

    jgn2 punggung ko mcm punggung ziana zain kotttt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... aku elak... pastu lari lintang pukang... kakakkakaka

      owh no... tidak lah... lagi seksi dr kak ziana... wakakkakakakkaka

      Delete
  42. kah2... punggung ziana zain gak yang dia cari...
    hahhahaaa... nasib bukan punggung abang jonni... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakahkhakhak... punggung aku x femes la bro... huehueheuheuehue

      Delete
  43. nasib kau lah selalu dapat keyword yang pelik-pelik

    harharhar

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger