REALITI HIDUP SI PUNGGUNG SEKSI



Penyesalan. Setiap orang ada sesuatu yang beliau sesalkan dalam hidup mereka. Sama juga dengan aku. Dan bagi aku benda yang paling aku menyesal adalah memberitahu link blog ini pada kawan aku. Serius aku menyesal.

Ceritanya berbunyi begini... embekkkkk... ehem... ehem...

Segala-galanya bermula pada minggu lepas. Yang mana aku telah  mengupdate entri tentang punggung. Ya.. punggung. Punggung.. punggung dan punggung. Di akhir entri tersebut aku telah meletakkan satu soalan yang menunjukkan betapa seksinya punggung aku. Itulah isu sebenarnya.

Tidak ku sangka seorang rakan aku telah membacanya, dan kemudian beliau mula membahan aku...






Kemudian bertambah pula jibauk yang lain....






Dan kemudian bertambah pula pada orang yang tak pernah ku sangka akan bersekongkol dengan mereka....






Pada mulanya aku tak kisah pun, biasalah lawak jenaka bersama kawan-kawan. Namun masuk hari ke-3 ke-4, aku semakin jadi fobia, aku rasakan semua orang akan memanggil aku dengan nama itu. Dan ditakuti nama itu akan lekat terus sehingga bos aku yang perengus itu pun tahu. Ya. Maka akan berakhirlah zaman keremajaan ku.





Tidakkah mereka memahami diriku. Sejujurnya aku suka menyelit sesuatu yang bukan-bukan di dalam entri aku. Aku anggap ianya sebagai gurauan, sebagai lawak jenaka, sebagai hiburan ibarat makan kudapan yang orang beri. Ya. Aku bukanlah seorang yang serius dalam berblogging. Sekadar suka-suka ditepi tangga. Itu sahaja.

Arghh.. serius suara-suara itu semakin menjengkelkan. Aku semakin mual mendengar ungkapan punggung seksi... Aku semakin mual bila seseorang menepuk kuat punggung ku sambil berkata... 

"mantapnyaaaaaa..."... 




owh... aku ternoda...














***** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

182 comments:

  1. Perhhh.
    Tajuk entry dah mengancam encik gorie nih.
    Aishh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tajuk je mengancam... entri merapu... kehkehkehkeh

      Delete
  2. ahahaha...hai pakcik yg punya punggung seksi! XD
    hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... owh tidakkkkkkkkkkkk.... katakan tidak pada punggung seksi... kehkehkehkehkeh

      Delete
  3. sape suruh kau kacau lagi dorang? rilex la.. kawan2 kacau mengacau ni perkara normal. semalam hari dorang, hari ni kau hang pulak. rilex bro... ;p

    hai punggung seksi. muahahaha.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.. ak ah... biasa ah tu... gegurau kan... huhuhuhuhu....

      oiii... punggung aku tak seksi arr... kehkehkehkehkehekh

      Delete
  4. ah..ruginya x dapat menepuk kuat punggung uncle sambil berkata "mantapnya..."

    T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. argghhhhh !!... tidakkkkkkkkkkkkkkkk....
      (sambil lari lintang pukang)

      wakakakkakakkakaka

      Delete
  5. Replies
    1. hakhakhak... tak ah... lambat laun ilang le tu....
      alaaa... biasak ah.... sekejap je tu... huhuhuhuhu

      Delete
  6. kahkah..jangan kemurungan dah la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakahkahkahk... takdelah... takkan kemurungan ah...
      biasak ah tu... gegurau... huhuhuhuhuhu

      Delete
  7. haha.. dasat habis kucar kacir hidup uncle skang ni ye.
    punggung jadi fenomena

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... takdeenya kucar kacir bro....
      alaaa... biasak ah... sesi bahan membaahn itu adalah biasa...

      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  8. kih kih kih... kesian kesian Abang Jonni.. agak agak kena tepuk tiap hari, leper tak punggung seksi tue?.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebas bro.... kebas.....


      wakakakkakakakakka

      Delete
  9. Hahahaha... Sabo jela... Lme2 diam r diarog tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... betul... benda2 camni kejap je....
      lama2 ilang la tu.... kehkehkehkehkeh

      Delete
  10. kesian kau jon..aku rs kau patut amek cuti je untuk rehat kan diri kau yg stress akibat dripada ejekan mereka itu dan kembali lah dengan bertenaga.. atau lebih baik kau anggap itu sebagai pujian dr mereka sebab mungkin mereka jeles dengan kau yang mempunyai punggung yang seksi..tak seperti mereka..sabarlah jon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakahkahkahkahak.... wah !! sampai terpaksa bercuti... itu dah kes trauma tu... kekkekkekekeke...

      owh tidak.... punggung mereka jauh lebih seksi.... wakakkakakakka.

      Delete
  11. hahahahahahaha! tu la....lain kali jangan bagi link sesuka hati jer...habes la kecoh si punggung seksi...opsss~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... tu lah... nasib baik keluarga dan saudara mara aku tak tau link blog aku... kalu x ... pengsan diorang.... kakakkakakka

      Delete
  12. 18 SX... (",)

    'kulihat hijauuuuuuuuuu..!'

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh !! entri ini kategori umum la.... umum... kakakkakakaka...

      yep... hijau.... saja teringin nak masuk hutan... kakkakakaka

      Delete
  13. alolo ciannya uncle... tp orait gak tue uncle sekali sekala kena bahan hehehe...asyik bahankan orang jer hihi

    auwww mantop nyer ucle hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... yep... biasalah... bak kata pepatah org2 jawa...

      what u give u get back.... kan ?

      huehueheuheuheuheuehue

      Delete
  14. hai si punggung seksi!!.. peuwwitt!!.. kekekkee... hahahha :D

    hehe sabo bro... jgn tensen2 sangat... dugaan tuhh.. buat tak tau je.. nnti senyap le diarang.. anggap je suara2 sumbang tu seme cam lagu yang didendangkan oleh mariah carey ke.. justin bibir ke.. ataupun cam lagu2 raya gitu..

    rilek bro.. gua sokong lu bro.. hati mau kuat tak mau filing2.. orait??

    tp.. ermm... dr citer ko tu mmg kompem aa ko dah ternoda... wahahahha.... sadis... sadis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi... mana ada seksi... kehkehkehkeh

      hakhakhakahk... yep... biasak ah... betul... lama2 nanti senyap ah diorg tu... maaf... aku minat dangdut.... kakakkakakka

      hakhakahkahk... gua rock bro... rock mana ada filing2... kekkekekeke


      arghhhh !! dem.... mmg sadis.... kehkehkehkehkehkehkeh

      Delete
    2. dangdut?? inul ke roma irama ahahaha.. ke mas idayu kekekke..

      rock.. rock jiwang siut!.. dalam hati ada taman... ahhahaha..

      Delete
    3. owh... mesti ah inul.... wakakakkakakakaka

      oit... bukan taman lagi... semak samun dah ni...
      kehkehkehkehkeh

      Delete
  15. huhuhuhuhu..

    kerana jari menaip entri
    kelak merana diri :)

    sekian saja pantun arini. lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... wah... siap berpantun....huhuhuhu

      yep... mungkin aku patut buat entri yg lebih berilmiah... hmmmm... tapi sygnya aku x reti nak buat.... kakakkakakkkakaka

      Delete
  16. hhahahaha..hope entry nie diorang baca .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... hope not.... kalu tak... lagi kuat diorg gelak...
      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  17. huahua tu la uncle.. kan da kena pangil punggung nasib baik bukan pgil bontot.. naya je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... owh no... lagi sadis ... huhuhuhuhuhu

      Delete
  18. Replies
    1. ya... sadis kan ? wuwuwuwuwuuwuwuuww...

      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  19. terimalah seadanya..
    lame2 nanti hilanglah panggilan tu..
    ahak..
    hai uncle..selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahkahk... betul... benda camni takkan bertahan lama.... harap2 lah... kehkehkehekhekeh


      selamat berkenalan.... huhuhuhuhuhu

      Delete
  20. hahahaha...kesian kat pakcik...hahahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian... tapi gelak.... ceh !!

      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  21. wakakkakkaa tu la seksi sangat bontot..mantap sehhhhhhh!!haahaha mujur la bukan opismate klu tak mmg aku antra yg sakan menyakatnya tu..kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... siyut ah....

      kalu ko keje kat tmpt aku... mmg aku hantar surat resign.... kakakkakakakkaa

      Delete
  22. maaf tak boleh nk tumpang simpati, sbb entri nie sgt kelakar...

    tgk pic ptma glak, haha, pic 2.. hahaha, last skli,, hahhhahahahahahahaha XD

    kesian pak cik... --__--

    ReplyDelete
    Replies
    1. arghhh !! kesian kunun.... tapi gelak.... siyut ah...

      kehkehkehekhekeekhekeh

      Delete
    2. serius simpati... tgk muka simpati.. --__---

      Delete
    3. @(0,0)@ <--- muka terkejut

      kehkehkehkeh

      Delete
  23. uwwwweeekkkk...
    nape lah asal lepak sini rasa macam nak muntah je kan...
    hahahahahhaha...

    ternoda?....
    cepat bagitau kat aku sapa yg telah menoda kau...
    org macam ni memang nak kena bedal ni..
    huawawwawawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... owh... mungkin bau getah2 sekerap kat bwh umah aku tu.... takpe... silalah muntah... kehkehkehekhekh


      haaa... nanti aku bagitau sapa budaknya... sila bawa parang atau cangkul ye... bedal kuat2...

      kehkehkehkehkeh

      Delete
    2. arrrggghhh!!! lega wehy...banyak giler getah sekerap kau curi erk...
      hahahahhah....

      ulu parang leh tak?...tu je yg ada..kihkihkih

      Delete
    3. lega ye ? lega... haaa... muntah tu sapa nak basuh? silalah basuh ya... huehuehuehuehue

      ceh !!ulu parang? hmmm... simpan je la eita... baik simpan je... kehkehkehkeh

      Delete
    4. hahahahaha...
      alaaa...nanti kau simbah lah air...

      dah tu je yg ada...
      hakhakhak

      Delete
    5. ah... xde... xed... aku x sempat.... aku bizi... nak pi main karonm jap lg nih... sila basuh ye... sila.... kakakakka

      xpe ah... apakata ko bawak senduk je... ganas gak tu.... wakakakkaka

      Delete
    6. ah..xde ..xde...xde...bersih dulu baru gi main karom...

      nah! senduk....
      ermm..kau nak buat mi sup ke?..
      sedap jugak tu...
      aku tunggu...
      cepat sikit masak tu...
      kahkahkah...

      Delete
    7. oi... apa ni... aku pulak kena basuh.. ini tak adil... engkauuuu tipu !!

      takkk.... aku nak main karom pakai senduk... napa ? x percaya...
      wakakakkakakkaka

      Delete
    8. hahahahah...

      waaaaa....memang hebak lah kau..main karom pakai senduk.....
      aku senduk jugak kepala kau tu kan...
      penipu betol lah..
      hahahahha

      Delete
    9. hakhakhakhak... apa pulak tipu... ketinggalan zaman la kau eita...
      kan ada game baru... adik beradik karom... namanya karomduk... kita main karom kene pakai senduk... best tau... cubalah...

      wakaakkakakkakakaka

      Delete
  24. hai seksi! hai si punggung seksi!
    nak ngorat buleh??

    kah kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi. ko panggil aku punggung seksi.... grrrrrrr.... marah ni... marah ni..
      (sambil tayang bisep)

      kehkehkehkeh

      Delete
  25. hahaahah.. sian dia yer... kene panggil c pungung seksi.. huahuaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... biasalah tu... gurau2 je ... kan?
      huhuhuhuhu

      Delete
  26. kah kah... ada yg tepuk punggung uncle jonni???

    ternoda????

    muahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... biasak ah... gurau2 org laki..
      camtu ah.... huhuhuhuhuhuhu

      Delete
  27. lahai.....sian abang.....dorg sj jew tu....jeles kot, dorg xseksi....huhuhu....tabahkan lah hati...ekekeke....selalunya dorg yang jd bahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak...tak lah... gegurau je... biasak la kan...

      ak ah... mmg saling bahan membahan... biasak ah tu.... huhuhhuhu

      Delete
    2. aku bahan org... best...
      aku kena bahan... x best...
      itu baru adil... kehkehkehkeh

      Delete
    3. Hehehe....oooo....mcm tu bru adil erk.....hehehe.....ok ok....bljar benda bru hr nie....hehehe....

      Delete
    4. hakhakhakhak... haaaa... adil kan? sila amalkan ye... kehkehkehkeh

      Delete
    5. Bkn xnk amalkan.....tapi rietta xpndai.....xpasal pasal rietta plak kna bahan...itu dh kira x adil,abg....ekekekeke.....

      Delete
    6. hakahkahk... bagus... bagus... x baik pon bahan2 kan org ni... huhuhuhu

      Delete
    7. ekekeke....xbaek erk....tapi cam best jew tgk....hehehe....

      Delete
    8. ceh!! kejap ckp tak best... kejap best... aiyooo rietta... mana satu dong... kakakakaka

      Delete
    9. Ekekeke....kesimpulan yg telah rietta pelajari...bahankan org best, kena bahan dek org xbest lgsg...

      Eeehhh...btl kew kesimpulan cmtu?

      Delete
    10. betul... mmg betul.. mmg best bahankan org selagi mereka tidak menempeleng pipi licin uncle... kakakakakaka

      Delete
    11. alamak....klu camtu kena cr protection dulu...baru bahankan dorg...hehehe....

      Delete
    12. ya... silalah pakai helmet... kehkehkhkehkeh

      Delete
    13. mmm... tak yah... helmet utk naik beskal tu pon boleyyyy.... kehkehkehkeh

      Delete
    14. Helmet nek basikal tu seksi, separuh jew kan? Slmt kew? Hehehehe....

      Delete
    15. selamatttttttttttt... pakai dua... pakai secara senget... maksudnya satu tekup pipi belah kanan... satu lagi tekup pipi belah kiri... pastu ikat... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  28. haha...wow~
    mantopppp la klau seksi ye dakkk?kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... seksi kepala lutut ah...
      memain je semua tu... huhuhuhuhuhu

      Delete
  29. gila laa.. kes gangguan seksual ni.. ekehkehkeh :P


    okey la tu, daripada saya pernah di panggil TOYOL..
    bila jumpa mereka, mereka akan sorokkan poket..
    apa kes! kehkehkeh.. mereka sekadar gurau-gurau je tuu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... gangguan seksual pemende ah... gegurau sema geng,... camtu ah... huhuhuhuhuhu

      kehkehkehkeh... toyol ? wakakakkakakkakakaka
      apesal panggil toyol plak ? huhuhuhu

      Delete
  30. HAHAHAHAHAHAHAHA kan dah kena.. femes lah kt tempt keje.. kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... harap2 tak... jenuh ah kalu abg guard pun panggil camtu.... jenuh... hueheuheuehueheuheu

      Delete
  31. Replies
    1. takde hai hai nye.... grrrrrr....
      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  32. ngahahahaha!!
    kerana pulut, santan binasa..xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep... kalau ada durian lagi ah sedap... kan?
      huehueheuheuheuheuehu

      Delete
  33. haaaaaaaaaaaa best tak kena bahan? best tak? best tak? hahahaha. ala uncle, sekali sekala share hobby dengan colleagues apa salahnyer. takkan uncle jer nak bahankan orang, mana aci ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestttttttttt.... mmg best... suka sgt tau... grrrrrrrrrrr....

      hakhakahk.. ak ah.. biasak ah... gegurau sesama rakan... kan? huhhuhhu

      Delete
  34. emosi pulak uncle kali nih .. huk . kesian .. betul jugak .. takot bnd tu melekat smpay ke ank cucu jee .. taknak lah nt owg tnye jonni mane? jonni punggung seksi . err . melampau ..

    ReplyDelete
  35. arghh... sadap yu.... grrrrr..... siyut ah komen...

    huehuehuehuehueueeu

    ReplyDelete
  36. hahahha!! jadi BAHANNN~~
    habislaaaa, tak seksi lg la nanti ko jonni...bebudak opis dok tepok2 punggong seksi ituuuu~~ eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaa... biasak ah jd bahan... huehuehue...

      beranilah dorang tepuk2 lagi... mmg kene terajang ngan aku nanti,.... kakakkakakaka

      Delete
  37. wakakakakaka......aduhaiiiii senak perut aku...


    hai seksi uncle...kakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooooo.... nak pegi jumpa "mr tan" la tu.... wakakkakakaka

      arghhh!!... sadap yu.... kehkehkehkehkeh

      Delete
    2. senak perut sbb gelak kat uncle la...kehkehkeh...

      kah3..sedap cam oren kann...hahahaha....

      hey sexy uncle <--- oppa gangnam style ..wakakkaa

      Delete
    3. cis !! grrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

      aku tak mkn oren... aku mkn papaya je... huehuehue..

      maaf... aku dah terlalu tua utk oppa gangnam style. harap maklum..

      Delete
    4. kehkehkeh....

      durian ahh best kan...huehuehue

      alaa kate kpop...keh3....tak kepop r kalau tak oppa gangnam style...wakakakka

      Delete
    5. kalau durian tu fiza yg beli... aku makan je... mmg best... kehkehkeh

      ehhhhhhhhhhhhhhhh.... takde masanya aku nak kpop-kpop... buang tebiat apa... huehuehueheu

      Delete
    6. wooooo......ok2 nt den belikan ye...hahahaha...duoplohlapan taon nt...tu pon kalau ada rzki uncle..kehkehkeh

      hahahaha...kate minat kpop...buang tebiat bahaya woooo....

      Delete
    7. ceh !! masa tu gigi uncle pon dah abis luruh... aiyoooo... gila kedekut...

      aku minat gadis2 kpop je.... lagu2 apa semua x minat... kakakkaka

      Delete
    8. kehkehkeh......time gigi luruh tu ah bgs makan durian...nti den ja la yg makan uncle tengok jaa.....wakakakka

      elehhhh.....plastik je tu...keh3

      Delete
    9. hakhakhakhak... ish.. ish.. ish.. kejamnya... belah sendiri ya. Jgn harap uncle nak tolong ya... akkakakakkaka

      aish... original laaaaaaa... kakkakakakkaka

      Delete
    10. hahahhaha...alaaaa tulung ahhhhh...karang den karate karang uncle....kehkehkeh

      plastikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...hahaha

      Delete
    11. hakhakhak... karate ah... tulan2 uncle made from besi u know... very the keras gitu... kakakakkakaka...

      apa plastik2... hari sabtu adalah hari tanpa plastik u know.... plastik tadakkkkk tau.... huhuhuhu

      Delete
    12. elehhh mak jemah tak kisahh u olss, mak jemah bisa aja karate..kehkehkeh...

      ade la, i olss bawak plastik snirik taw....hahahhaa

      Delete
    13. eeeeeiii... very the takut i mak jemah oi... takutnya sama mak jemah nyer karate... owh berbisa... menggigil lutut i.... kakkakakka

      wuuuu.... mak jemah bawak plastik kulu kilir ya... vogue gitu.... kakkakaka

      Delete
    14. kehkehkeh....ooooo u olss main2 ngan mak jemah ye...tadah tangan skarang mak jemah nk rotan...kakakaka..sepak lutut karang....grrr

      hahahahha..eh baru tahu ke mak jemah vogue...lalalala...huhuhu..

      Delete
    15. tanakkkkkk... tanak tadah tangan... wekkkkkkkk...
      (sambil lari lintang pukang)
      wakakakakkaka


      hakahkahkahak... mak jemah ... mak jemah... ye lah.. ye lah...
      mak jemah vogue lah... kehkehkeh

      Delete
    16. oooo lari ye....kejarrrrrrrrrrrr...huaaaaaaaaarggg...kehkehkeh

      baling ngan selipar...wekkkkkkk

      lalalalalla...wekkk

      Delete
    17. adoiiiiiiii... sakit ah !! apa ni main baling2 selipar...mana aci...

      nah !! amik kau fiza... (sambil baling basikal)

      wakakkakakakkaka

      Delete
    18. hahahaha.....aci ahhh


      woiii..woiiii...ape neh baling beskal plak......

      fuhhhh nasib baik sempat elak.....jaga uncle...den sepak lutut uncle....huarggggggg makan uncle.....wakakakakaka

      wekkk =p

      Delete
    19. lantak ah.. dah ada beskal je kat sini... wakakakkaka

      oooo.. sempat elak ye.... takpe.... takpe...

      halo... halo... uncle kat sini... halooooo..
      tu yg fiza sepak tu pak akob... dah lah basikal dia hilang... lagi fiza sepak lutut dia... ish... ish... ish..

      tak patut... tak patut... (sambil geleng2 kepala)

      wakakakkakakaka

      Delete
    20. ooooo...jap eh den baling pokok pisang kat uncle...huarrgggggg..

      wakakakkakaka....

      eh...i'm sori pak akob..kehkehkeh.....tu uncle joni suruh saye sepak lutut pak akob,katenye pak akob ade ilmu kebal..hihihihii

      amacam baik tak aku uncle...hahahahaha

      Delete
    21. hakhakhak... elehhh... baling tak sampai... tak kena.. tak kena... wekkkkk... (sambil joget2) kakakakkakaka

      ak ah.. ye la tu... ooooo dah sepak pak akob kata uncle yg suruh plak... byk cantikkkkkkkkkkkkkk.... huehuehueheu

      elehhhh... baik ada makna tuu.. tau ah pak akob ada anak teruna hensemmmmmm... wakakkakakakkaa

      Delete
    22. elehhh..eksen ngan mak jemah ye...siappppppppp sedia...

      mak jemah baling ngan terompah...hahahhahaha(gelak jaat)

      eh...btol la uncle yg suruh, nah pak akob amik terompah ni...jom kite baling uncle joni same2.....jom3....kite geng ehh....kahkahkahkah....

      aisehhhh...mcm mana uncle tahu neh..ishk3...malu r mak jemah camni...hahahhaha...

      Delete
    23. wakakakaka.. dapat tepis... (sambl pegang besen buat perisai)

      ceh !! lantak ah korang berdua... main baling terompah plak... malas nak layan... nak balik tido... bai... kakkakakkakakka

      tau... sebab anak teruna dia satu sekelas ngan anak buah aku... tingkatan 2... ish... ish.. ish.. mak jemahhhhhh... budak sekolah pon mak jemah ngorat.. adeih....

      wakakakkakakakkakakakkakakka

      Delete
    24. hahahaha....baling smpai pecah besennn...

      jom kite baling terompah time die tengah tido...hahahahha

      tu anak teruna dia no 3...abg dia dah umo 20 an da...wakakakaka(tetap ta nak kalah)

      Delete
    25. tak kisah... tepis pakai baldi plak.... kekehkehkeh

      owh... mustahil kene... uncle tdo dlm kelambu.... wakakakkakaka

      ooooooooo... si suhaimi tu ye... kan budak tu lembut semacam.. nama pon dah tukar jadik mimie dah... wakakakakakkakakakaka

      Delete
    26. tak pe kite pecahkan baldi dia plak..kehkehekeh

      elehh kelambu tu da bocor den gunting...kahkahakh

      allaaa dah jadi mimie ke takpe la kennn buleh la kawan ngan mak jemahhh u olsss..walakakaka

      Delete
    27. woi.. woi.... woi.... itu baldi kak long akuuuuu... abislaaa... abislaaa ko kene amuk nanti... hayuyu... tak tau... hayuyu... wakakakkakakakkakaka...

      tau.... dah lama tau.... dah tukar ngan jala ikan ni hah... kakakakkakakkaka


      kahkahkahkahkah... tak nak kalah jugak tuuuuuuuuuuuuuuuuu....

      Delete
    28. hayuuuuppp...nt den bgtaw pacik yg pecahkan...hayuppp tak tahuuu...wakakkakaka

      ehhh patut ahh tak jumpe jala..uncle yg amik rupenye...bak balik nk g jala ikan neh..kehkehkeh

      biaseee laaa...mak jemah kennn

      Delete
    29. ek eh ? dia yg pecahkan kata org plak dah... dah takut la tu... kehkehkehkeh..

      aaaaaaaaaaaaaaa... mana boleyyyyyyyyy... pi la beli baru... kakakaka...

      huh... wekkkkkkkkkkkkkkkkkk...

      Delete
    30. kehkehkeh...eh mana ada takot....ni uncle yg pecahkan baldiii...biar uncle kena marah..wakakkaa..den tanak tangungjawab...

      hahahaha...takpe den amik jugakkkk....

      kehkehkeh..jelesss kennnn...gagagaga

      Delete
    31. x boley jadik nih... ni kene upah peguam nih... kehkehkehkeh

      tak bolehhhhhhh... (sambil rebut jala) wakakakkakaka

      takkkkkkkkkkkkkkkk..... kennnnnnnnnn.... huehuehuehuehue

      Delete
    32. silee2...den tunggu neh..kehkehkeh

      oooo rebut ye...nah amik jala ni...(tebar atas uncle.)hahahhaha

      hahahhahaha...tanak ngaku plak daa...yehaaa..beeppp..beeppp

      Delete
    33. ye laaaaaa... tau laaaaaa.... hang tu loyarrrr.... kuat loyar buruk.... kehkehkehkeh

      hakhakhak... siyut... ingat uncle ni ikan apa.... siyutttttttt...
      kehkehkehkhekeh

      wow!! hebat tuuuuu.... picit hidung kuar bunyik... beeeppp... beeeppp.... wakakkakakkakakaka

      Delete
    34. kehkehkeh..tahu takpe.....

      yeeaaaa yeaaa uncle nyamar jadik ikan duyung lahhh....kahkahakah

      wakakakkaa..beepppp bepppp..cer teka katon ape bunyi camtu....beeepppp..beppppp....

      Delete
    35. hakhakhak... tau... tau dahhhhhhhhhhhh... kakkakakakkaka

      tanak.. tak rela i kene dok berkemban nanti.. tanakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... kakkakakakaka

      elehhhhhhhhh..... road runner.........

      Delete
    36. kehkehkeh......ye la tu tahu....wekkkk

      alaaa rela la relaaa....wakakakkaa..pastu nanti biar mak jemah tolong tocangkan rambut....pakai gincu boh blusher...kahkahkah

      elehhhhh tak tengok katon kunun....seme dia tahu jek pe cite neh...wakkakakakka

      Delete
    37. tauhu apa plak nih... aiyooooo... tetiba ckp psl tauhu... apadaaaaaaaaa... kakkakakkakaka

      waaaaaaaaaaaaaaa.... nanti sebijik mcm maya karin kan? kan? kan? waaaaaaaaaaa... nak muntah aku.... kakakkakakkakakak

      alaaaaaa... tgk dokumentari psl katon... tu yg tau tu..... kakakkakakkaa

      Delete
    38. tauhu goreng sedap kannnnn...kahkahkah

      kehkehkeh..sebijik mayat karim ada la..wakkakakakaka

      oooo dokumentari katon ehhh.....musykil aku...ada ek..hehe

      Delete
    39. kalu hangus pon sedap gak ke? kahkahkahkah

      karim mana plak ni? uncle mana ada kwn nama karimmmmmmm... kamarudin tu adalah.... lalallalalalalla

      adaaaaaaaaaa... x caya google je kat www.terompahmakjemah.com.... pasti ado.... kakakkakakaka

      Delete
    40. wakakakkaa..kalo hangus kite boleh buang lam sungai bg ikan makan...kehkehkeh

      hahahhaha...alaaa karim tu abang pada karimahhhh..wakakakaka

      fuyoooooo...ade eh...lg musykil aku...website tu ade ke..

      Delete
    41. haaaa... psl tulah cikgu bm tu nangis... ikan mas dia mati mkn tauhu goreng hangus yg fiza masak tu.... wakakkakakakka

      yes... yes... yes.... kahkahkahkah

      sepupu karimon ya? kehkehkeh

      adaaaaaaaaaaa... try ah gugel... kehkehkeh

      Delete
    42. wakakakkaka...ehhh ikan mas tu kate sedap lahh.....dia yg overdos makan.....wewewewe

      no...no...no...kihkihkih

      sepapat karipap.....hahahaha

      eh nt aku nk tukar ahh, nama blog aku mcm tu..kahkahkah

      Delete
    43. ooooo... ikan boleh ckp ye.. ajaib tu... camne ek bunyik ikan ... kakakakakkakaka

      mebi... mebi.... mebi... kehkehkeh..

      arghhh!! malas nak layan... wekkkkkkkk!!! kehkehkehkeh

      hakhakahk... tapi kena letak gambar hang sekali... pegang payung sambil pakai terompah.... curlasssssssssss gitu.... kehkehkehkeh

      Delete
    44. kakakakakka..dia cakap ...bluppp..bluppp...bluppp...maksud dia, sedap sedap sedapp...kehkehkeh....den taw la den pakar ikan..wakakakka

      uikkkk....hehehe...nothin...nothin..nothin...wekkkkkk

      kahkahkah....tensen ah tu.....ahahaha

      wuwuwuwuwu...ehhh mak jemah pemalu u olss mane boleh...kahkahkah....

      Delete
    45. oooooooooo... camtu ehhhhh... baru uncle tauuuuuuuuu..
      fiza nelayan eh? kehkehkehkehkehkehkehkeh

      oi... ingat ni bintang rtm ke nak nyanyi2... kakkakakakaka

      takkkkkkkkk.... stress jeeeeeeeeee... kakkakakkaka

      ye ke... abis tu ada gambo yg mata terbeliak siap ada batu bata jatuh atas kepala tu....bukan mak jemah ek?.. kehkehkehkeh

      Delete
    46. kehkehkeh...eh dolu2 kite nak jadik nelayan taw....tapi sayang kek umah takdo lauttt....wakakkakaka

      kehkehkeh...laaa ingat kan pertandingan tadi..lalallala

      oooo...tarik napasss...lepasss..tarikkk...lepasss...opppsss2 jangan cube2 kentut ehhh.....kehkehkeh..stresss lagi takkk???

      alaaaa...tu tak nampak pon mak jemahhhh kannnn...u olssss ni nampak sajaa...wuwuwuuw...wekkkkk

      Delete
    47. alaaaaaaaaaa... longkang ke parit ke... boley je... nelayan daratan namanya... khekehkehkehkeh

      okkkkkk... uncle ikut ye... tarikkkk napasssss... lepassssss.... tarikkkkk... lepassssssss... tarikkkkk.. lep.. prutttt....
      alamak!! terkentut la plak.... wakakakkakakakakkakaka

      kehkehkeh... mesti ah nampak... uncle dok mengintai mak jemah hari tuuuuuu... ek eh!! mmmm.. takde... takde... kebetulan je ternampak.. tak mengintai ponnnnn... takkkkkkkkk mengintai...
      wakakkakakkakakkaka

      Delete
    48. alaahhhh tanak ahhh kek longkang kek parit...tak klasss u olsss..wakakkakaka

      wakakakkaa...naseb baik den da pakai mask siap2...wahahhaha

      oooooo skodeng ehhhhhh...siap uncle den nk g cucuk mata tuh....hiaaargggghhhhh bersedialahhh..kehkehkeh...

      Delete
    49. oooo... nak yg klassss je... apa? ingat kat parit tak klasss kewwww? lagik klas tau? klasik nasional namanya... kehkehkehkeh

      elehhhhh... buat susah2 je pakai mask2 bagai... bukannya bau pon...
      mmmmm... (muka dah naik biru)... kahkahkahkahkah

      kehkehkehkeh... alaaaa... sesaje je skodeng... nak tgk selipar polka dot tu mmg dah x nampok dah.... kehkehkehkehkeh

      Delete
    50. kehkehkeh...klasik nasional cam unlce ehhhh?hihihihihi.....

      kahkahkah...padan muka.....nah amik mask nih.....hahahhaa

      hehehhe...selipar tu dah takde...sob..sob...
      jangan skodeng2 aaaa cucuk mata skunk....kikiki

      Delete
    51. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... nampok ni? (sambil tunjuk rotan) kakakkakakaka..

      kehkehkehkeh... elelelelele... tetiba je baik hati nak bg maskkk... mesti ada benda dlm mask neh... ko ni buka bley percaya sgt... kehkehkehkehkehekh

      ooooooo... kaki ayam je la skrg ni... wakakakkakakakkaka

      hakhakhakhakhak... elehhhhhhh... x heran... nak sekodeng gak.... wekkkkk !!! wakakkakakakkakakaka

      Delete
    52. kakakakakka...elehhh tak nampok ponnnn..wakakkakaka

      hihihihihi...aisehhhh tahu2 plakkk..baru jek letak gam kat mask nih..wakakakkaka

      taklah kaki manusia...ahahhahaha

      oooo degil ye,,,nanti den cucuk mata uncle jadik kasim selamat maw?wakakkaka...

      Delete
    53. tu laaaaaaaa... pakai lagi gugel tu.... kehkehkehkeh

      hakhakhakahk... hampehhhhh....

      cantik kaki.... bwahahahahhahahaha

      elehhhh... tak takutttttttt... nak sekodeng gakkkkkkk... weekkkk !! kehkehkehkeh

      Delete
    54. elehh gugel ni cantek hape...ape salahnye pakai..wakakkakaka

      kihkihkih....naseb baik uncle tak pakai kann....

      oiiittttt....sepak karang.....

      ooooo tunggu ahhhh....tungguuuuuuu..kekekkeke...

      Delete
    55. haaaaaaa... tanak panggil mak jemah ah... tukaq jadik lady gugel... kehkehkehkehkehkeh

      hamheh... hak hampak hah hakai nih... mehekat hah hat muheeeeeeeeeeee.....hamne nak habut niiiiiii...

      (hampeh... tak nampak dah pakai nih... melekat dah kat mukeeeeeeeeeeee.....camne nak cabut niiiiiii...) wakakakakkakakaka

      bwahahahahhahahahaha.....

      hakhakhak... uncle ngah tunggu la ni.... lalallalalallala.... kakakkakakakaka...

      Delete
    56. ehhhh ape hall lak nak pangil lady gugel nihhh...mak jemahhh lagi bag0s..wakkakakaka

      ishk3...kesian takpe2 es0k buleh r buka...dia 24 hours jek melekat...wakakkakakka

      warrrgghhhhhhhhhhhh...siapppp uncle den repot kek kakak uncle yg garang tu....

      tidakkkkkkkkkkkkk.......ehhh den sakit kaki ahhh...takleh nk jalan p tempat uncle....tunggu ah kat situ smpai pagi..wakakakkaka

      Delete
    57. mak jemah pakai gugel? boleyyyy.... kakakakkakaka

      kakakakkakkakakka.... uncle takde idea nak merepek dah... kehkehkehkehkeh

      wakakkakaka... repot arrrrrrrrrr... x tatutttttt... kakakkakakka

      alolololo... sakit kaki ye.... tu la pakai terompah lama2... huehueheuheuheue

      Delete
    58. kehkehkeh..mak jemah gugell...wallahhhh...

      ntah aku pon takde idea dah..asyik merepek ngan uncle jek..wahahhaha

      elehhhhh..tak takot kunun....kakakkaka...kena seligi baru taw..

      tu ah ingat tanak pakai terompah lagi nak pakai bende laen lah plak...wahahhaha

      Delete
    59. kahkahkahkah... walaahhh2 plak...

      kakakakakka... sila pegi bertapa kat bkt... bkt jalil pon takpa... kakkakkakkaa

      seligi tu ape ye? best tak? wakakakkakakka

      pling !! haaaa... dapat idea baikkkkkkkk punya...
      apa kata fiza pakai kasut puacukang... kalerkuning lagik... kehkehkehkeh

      Delete
    60. hehhehe...harussslah walllahhh u olsss...baru mak jemahhh kennnn...kahkahkah

      ahhh malas ahhh lagi pon rimau kalah ngan singa kek bukit jalil nun...grrrr....wahahhaha

      ntahhh spesis kek kot...den pon tak taw..wahhahaha

      elehhhh tanakkkk ahhh....mak jemah nak cri yg kiut miut nihhh...wakkakaka

      Delete
    61. waduh... waduhhhh... kehkehkehkeh

      grrrrr lagi... mesin rumput lagi ka? kakakkakakaka

      oooo.. kek.. sedap tu.. sedap tu.... kakakkakaaka

      woooooooooo... kasut tumit tinggi laaaaa.... huhuhuhuhu

      Delete
    62. waduhh2 bisa kaannn..wakakkakaka
      ingat sinetron indo ke?hehehhee

      ahahahhaa....tak ahhh tu bunyikk rimauuu...kekekkee

      ntahh den tak penah makan kek itu....hahahha

      adehhhh kasut tumit tinggi wat sakit kaki je...kekkekeke...nanti den taklehhh nak lari2 nanti..wakkakaa

      Delete
    63. oooooo... uncle benci sinetron... cerita sama jek... kakakkakaka

      oooooooo... rimau... harimau kuat ka? bagus tu .. baju senang bersih... kakkakakakka

      ooooo... nanti besday mkn ya... huehuehuehuehehuehu

      ooooo... masa lari bukak ah tumit... pegang... lari x yah pakai kasut... lagi laju... kehkehkehkeh

      Delete
    64. kekekkekeke...yeke cite sama?

      kakkakakka.....takmo ahhhh...rimau kuat tak wangi...

      huehuehue..takmo ahhh cam ade tak kena jek kek tu...wakakkaa

      kehkehkeh..cam husin cite hantu kak limah ye dok..wakkakaka

      Delete
    65. ye la... dah boleh agak jln cerita... pastu asyik2 zoom siap muzik saspen... nyampah i... kakakkakakaka

      yg wangi apa? Daia? lupakannnnnnnnn yg lain.... kakakkaka

      ewah ewah ewah,... demand pulak budak nih... huhuhuhu

      husin? kita bako... kita bako... huhuhuhu

      Delete
  38. hahaha kesiannya..2la selalu kenakan org lagi..sabar ye abg jonni si punggung seksi hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... sabo je aku.....

      wakakkakakkakaka

      Delete
  39. jgn la bg kat sesape link tu.bahaya weiii
    xde privacy dah punggung seksi tu


    auuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ak ah.... mana kwn yg real life mmg aku takkan bg link dah... tobat aku...tobat.... huhuhuhuhuhuhu...

      aiyooooooooooooooo..... huehuehuehuehue

      Delete
  40. kahkahkah...nak gelak guling-guling je rasa..haha...itu lah, bagi lagi link ke orang..kan dah kena bahan...tunggu lah setahun lagi baru senyap...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... apa nak buat... dah terbagi... huhuhuhuhu..

      setahun ? jgn laaaa... seminggu pon dah rasa seksa... huhuhuhuhu

      Delete
  41. pic yg akhir tu terbaik KA suka hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... itu gambar menangis penuh penyesalan tu... huehuehuehuehue

      Delete
  42. ini yang nak gelak besar ni...adoooiii...UJ, seriuslah sikit hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaaaaaaa.... cerita serius la ni....
      kehkehkehkeh

      Delete
  43. Replies
    1. hakhakhakhak hampeh.... grrrrrrr..

      kakakkakaka

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger