MENGAPA AKU SUKA NAJWA LATIF


































Aku tidaklah tergila-gilakan Najwa Latip tu, tapi aku memang suka menonton video beliau. Aku suka melihat cara beliau menyanyi, sentiasa tersenyum. Ya. Senyuman beliau menawan.

Apapun, marilah kita serikan hari-hari kita dengan senyuman. 
























***** the end *****


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

83 comments:

  1. haha.. mengaku jelah memang angau dh tuu.
    moga abg D sukses dlm proses pembuatan gigi palsunya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. owh mana ada... aku angau kat emma watson sorang saje... kakakkakaka

      huhuhu.. yep... nanti bila dah siap.... dia terleka... aku nak sorok gg palsu beliau... huehuehuehuehue

      Delete
    2. apesal den takleh komen ni....huhuhu..ankel mana ruang komen nih..mana...

      ni mak jemah nak majok nih..wakakkakaka

      Delete
    3. hakhakhak... alaaa.. mak jemah... blog ni berat... tgh dok nak kasi ringan ah ni... huhuhuhuhuhu

      Delete
  2. haha..gigi abg D dah kena cabut..senyum pun tak cantik wahkaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada.. tetap cumil la.... cuma masih dlm proses sesuaikan diri... maklumlah selalu nmpak ada gg... bila takde.. nampak pelik dowh.... huhuhuhu

      Delete
  3. wakaakkakaakaaka pagi2 masuk opis dah gelak baca entry uncle..untung la najwa uncle jonni minat dia tuh..sian abg D yer jdk bahan hahaha..mak aih canggehnya banner dia :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah !! ko hari2 gelak pepagi... mcm ah aku x tau... kakakkaka
      lagi untung kalu najwa buat ankel jadik... pakcik angkat.... kan? kahkahkah

      hakhakhak... alaaaaa... aku hari2 jadik bahan sbnrnya... biasak ah tu.... huhuhuhu

      Delete
  4. Hehehe.....najwa latip mmg manis.....sian plak kwn abg tu...gg lorm buat lg yea.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap... mmg manis kan? semanis madu... agak2 dia nak x hidup bermadu... kehkehkeh

      oooo... blom... bulan depan baru nak buat... huhuhu

      Delete
  5. salam..

    fake smile can hide trillion tears..
    fake laugh can make million smiles..

    its ok to be fake..
    if to be honest is hard enough..
    smile is enough.. even you are irritated..
    -smile-

    -gee et al (2013)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep !! op kos... op koss...
      yes bebeh... i kno... i kno...
      hmmm... (sambil garu2 kepala)

      huhuhuuhu

      Delete
    2. lulzs..

      nanti mandi syampu rambut ye..
      ada kutu tu..
      muahahaha..

      Delete
    3. halloooooooooo... ingat ankel x pernah sempu rambut ke? sempu laaaaa.... sebulan sekali.... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
    4. sniff2..
      dah agak dah..hahahak..

      Delete
    5. napa sniff2... idung sumbat ehhhhhh...
      tampal koyok eh... kehkehkhekhekeh

      Delete
    6. itula hidung saya tersumbat pon aku masih boleh bau lagi..
      power ah..
      kuatnya bau rambot ankel??
      ape rahsia..
      muahaha..

      Delete
    7. rahsianya.... jgn sempu selama sebulan... berselirat gulung2 pon takpe... wakakakkakakakakka...

      Delete
  6. lawa header pakcik..hohoho
    kelas saya ade sorang yang macam najwa latif.
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohohoho... tenkiu... tp masih x puas hati... terasa kosongggg... kosongggg... header nih... huhuhuhu

      ye ke? kem salam eh? ckp salam dari abg jonni... abg tau... bukan ankel... kakakkakakakkakaka

      Delete
    2. kemain ankel nak suh sebut abang..
      muntah hijau kang kawan sy tu ha..
      hahahaha...

      Delete
    3. kakakakakka.... biasak ahhhh... kenalah panggil abg... baru remaja... huhuhuhu..

      muntah ijau? haaaa... tu laaa... len kali sblm mkn tgk tarikh luputnya dulu ya... kehkehkehkeh

      Delete
  7. ahahahaha, mesti ada part nk kene kan org.... ngeheheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... biasak ah... part aku kenekan org mesti ada... part aku di kenekan mereka2 tak hingin aku publish.... wakakakkakakaka... peace...

      Delete
  8. Replies
    1. hakhakhakhak... alaaa... gurau2 ngan kwn2... huhuhuhu

      aish!! mana ada jahat... ankel baik laaaa... x caya.. tanya.. tanya.... tanyalah sama itu hud hud.... kakkakakkaka

      Delete
  9. Replies
    1. huhuhuhu.... betula ye dak..... najwa tu manis senyumannya.... huehueheuheuheue

      Delete
  10. pergh...terasa siot si abg d... aku pun minat jugak najwa tu... bile die nyanyi sentiasa senyum je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tak ah... takde nya dia terasa... kalu dia jenis yg mudah terasa hati takde ah nak sakat beliau.... huhuhuhuhu

      yep.... suka tgk org yg suka senyum... huhuhuhuhu... owh... org gila dikecualikan... wakakkakakka

      Delete
  11. hahahahadoi..kecik la ati abg D tu nt ko gelakkan gigi dia..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... takdo ah.. huhuhuhu... dia pon selalu je gelakkan aku... huhuhhu.. biasa ah tu gegurauan sesama rakan... kan? huhuhu

      Delete
  12. senyum, tak perlu kata apa2 :D ngeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh... katalah... katalah sesuatu.... wei.... geletek kang...
      kakakkakakka

      Delete
  13. Replies
    1. comel sekali.... rasa nak cubit pipi... kan? huehuehuehuehue

      Delete
  14. Uncle Jonni minat Najwa Latiff... koh koh koh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa ah tu bro... dulu muda2 mmg ah layan rock.... dah tua2 neh layan ah lagu2 slow.... wakakkakakakka

      Delete
  15. kemain kemain.
    kebaboom jugak page dia
    sekarang. hahaha.

    N G E E E E (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kebaboom? tak ah... biasa2 saja... tgh dtg mood nak edit2 blog nih... hhuhuhuhu

      Delete
  16. wah suka sgt uncle dh buat header baru.mcm nilah sempoi.header melambangkan mutu dan keunggulan hehe ^^

    owh sy sukaaaaaa sgt suara lunak binti merdu milik si najwa.wpun dia kategori girl yg biasa2 je,tp tiap kali dia sym smbl nyanyi,sejuk je mata ibu memandang.ingat sng ke nk nyanyi smbl senyum hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... tenkiu... dgr cadangan hang la ni... langsung edit2 header... huhuhuhu

      elehhhhhhhhh... ankel boleh nyanyi sambil makan... lagi ah hebat... wakaakkakakkakaka

      Delete
  17. senyum ituh sedekah!!!!walau dalam hati berbirat....eceh!!!!madah berhelah lah plak......dari tue hari bace kawan pakcik nak bwat gg rupenye blon buat lagik.....x per dye senyum pon ader manisnya......hehehehehe....sesekali puji pon ok gak......hakhakhak!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep... senyum semua org nampak.... apa yg tersirat di hati hanya tuhan yg tahu,... huhuhuhu....

      owh... blom buat lagi... kene tunggu beberapa minggu baru boleh test2 acuan nak buat gg palsu... huhuhuhu... maklumlah kang buat masa gusi bengkak.. tak pepasal gg tu longgar nanti... kakakkakaa

      Delete
    2. gg longgar...polident kan ader....hakhakahk!!iklan jap...

      Delete
    3. tak payah... gam beskal ada... lagi murah...
      wakakakkakakaka

      Delete
  18. moral of the story jangan senyum kalau xder gigi aahahah.. tp senyuman itu penting bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhgak... tp boleh je senyum tanpa tunjuk gg... kakkakaka

      Delete
  19. Replies
    1. hakhakhak... mesti ah bro... kalu tak poyo... tak katun le... huehuehuehuehuehuehue

      Delete
  20. hahaha...balik2 abg D jugak yg kena yea ankel hehe... senyum tak perlu kata apa-apa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kerana beliau adalah bahan terhangat ketika ini.... huhuhhhhu..

      Delete
  21. Alaaaa abang D meh senyum kat epal. Meh senyum. Meh senyum. Say cheeeeeeeeeeese!

    Memula tengok Najwa masa zaman dia kat Utube lagi memang da suka kat dia. Seeeeeeeeeeeeeeeeeeenyum je dia kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu stail omputih... gunalah stail melayu... senyum... kata..
      mancisssssssssssssssssssssssssssss.... kehkehkehkehkeh

      elehhh... ankel tido pun senyum... lagi ah hebat... kakkakakaka

      Delete
  22. hahah... syian abg D... UJ da mula angau ngan najwa le tu.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... takdelah... tak ler angau kat najwa tu...
      tapi best jugak ye kalu dia tu gelpren ankel.... wakakkakakaka

      Delete
  23. Haha.. lawak2 :D

    Memang TERBAIK!

    Terusan usaha!

    Nak tengok apa terjadi dengan abg D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... abg D takkan jadik apa2.... huhuhhuhu..
      biasa2 je... huhuhuhu... nanti dia buat ah gg palsu tu.... kakkakakakka

      Delete
  24. Replies
    1. hakhakhak... sape?... sape? sape?
      huhuhuhuhu

      Delete
    2. ankel joni yg kejam....sian kt abg d....ekekekeke

      Delete
    3. kehkehkeh... mana ada kejam... berseloroh sesama member jeeeeeeeee.... kuikuikui

      Delete
  25. dah banyak kali aku lalu lalang kat sini..
    tak perasan plok header hensem tu...
    hahahhaha....bergaduh dengan hulk pasal berebut najwa latip ke?..
    ke berebut latif borgiba..
    hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.... mana ada psl berebut gadis ... saja nak test sapa lebih kuat... huehuehuehuehue

      Delete
  26. jahatnya kau, kesian abg D, hikhik. tape leaps ni dia dpt gigi baru, boleh senyum senyum tayang gigi, hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... dan ankel akan curi gg palsu beliau... pastu sorokkan.... kakakkakakkakaka

      Delete
  27. hahaha lu tangkap lentok ngn najwa latip bro?? dasatt aahh... dia pun dh 18 tahun tu... bleh dah... hahahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahkah... mana ada... gosip liar je tu... wakakkakakkakaka

      aiyooooooo... bro.... lama gila x dgr citerrrrr... how are u bro....
      sehat2 hendaknya.... :)

      Delete
    2. gosip kalo liar lu kasi tangkap ikat tambat kt tiang aa!! hahahaha...

      sihat... bz skit bro... tu pasal jarang online.. lu wa takyah tanye la sihat ke tak... kompem still mental.... hahahha.. hope lu pun sehat2 bro!!... ;)

      Delete
    3. gosip kalo liar.. lu kasi tangkap ikat kt tiang aa!!... hahaha..

      sihat.. bz skit tu pasal lama tak online.... lu wa takyah tanya ler sehat ke dak kn.. kompem.. still mental... hahahha..

      hope lu pun sehat2 hendaknya bro ;) hepi sokmu!.. hehe..

      Delete
    4. tak boleh ikat kat tiang... nanti mak aku marah... wakakakkakaka

      huhuhuhu... bz ya bro..
      hakhakhakhak... mental? hampeh... kakakkakaka

      Alhamdulillah... sehat2 je bro... alaaa... susah ke senang... hati tetap mau hepi... kan? baru ah awet mude... kakakkakaka

      Delete
  28. cheetttt.. najwa yang ko bayangkan.. kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... abis lisa surihani da kawen.... melepas sudaaaaa... skrg najwa la plak.... wakakakkakakaka

      Delete
  29. xpa... aku faham perasaan ko bila suka dgr lagu n video najwa latif...

    aku plak minat lee kwangsoo..

    tapi... org mesti fikir kita ni peminat fanatik.. padahal.. suka2 gitu, x terlalu taksub.. cuma apa yg kita tunjukkan tu, org anggap kita ni fanatik plak.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep... huhuhuhu

      lee kwangso? sapa tu... pemain badminton eh? huhuhuhuhuhu..

      huhuhuhu,... ak ah... tak ah fanatik kan? sekadar minat gitu2 je... kan? huhuhuhuhu

      Delete
    2. =.='

      lee kwangsoo tu pelakon korea.. pernah dgr rancangan Running Man tak? ada je muka kwangsoo...

      Delete
    3. kahkahkahkah... maaf... ankel mmg tak reti sikit pon psl retis korea... huhuhuhhu

      ooooooo.... running man tu yeeeee... ooooooo... sekali pon ankel x pernah tgk... huhuhhu..

      nanti ah ankel tgk... huhuhu

      Delete
  30. Tak nak taip banyak, aku pun suka tengok dia senyum. Comel ;D


    Saje nak bagitau, tak salah untuk seorang lelaki berumur untuk menyukai seorang remaja perempuan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... kan? marilah kita senyum sentiasa... heuhueheuhue

      wah wah wah... sesuka hati ko je kata ankel ni berumur... bukan berumur hokeyyyy.... tapi berpengalaman.... veteren.. dewasa.... haaaaa.....

      wakakakkakakka

      Delete
  31. cian abang D hehehe takpe dah ada gg karang abg D lagi encem dari uncle *eh uncle encem ke?* :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakaka... tak... mmg ankel tak hensem... serius.... huhuhuhuhu

      Delete
  32. kemain lagi uncle jonni ye..takpe,yang penting senyummmm

    ReplyDelete
  33. senyum je, xpayah tayang gigi pun bleh senyum ape..

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger