KISAH RUMAHTANGGA ORANG LAIN part 3


Episod : pergi dan balik kerja



ketika pergi kerja






ketika sudah balik kerja








***** to be continued *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

52 comments:

  1. bhahahahaha,tetiba geli lak baca entri ni,berbaby2 lak,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. ehhhh... ankel mengikut trend terkini.. kan bebudak skrg suka berbaby2... jd ankel ikut je ler... kehkehkehkeh

      Delete
    2. TREND TAK TREND,DEN GELI,HAHA

      Delete
    3. hakhakhakhak... apa boleh buat... kita kena ikut perkembangan zaman... elehhhh... geli kunun... tah2 hang pon dok baby2 ja.. kehkehkehkeh

      Delete
    4. baby dengan budak usia 1 3 tahun ada lah,huhu

      Delete
  2. hahahahahahhahaha . tak leh blah pakai spender je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaa... barulah american style !! kehkehkehkehkeh

      Delete
  3. ni entry 18sx ni..bdk2 sekolah xleh baca haahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... cik nota melekat... ni entry 22sx laaaa... bebudak kena tutup sebelah mata bila baca....kehkehkeh

      Delete
  4. Replies
    1. malu ? ok.... ok... tutup muka... tutup muka... kehkehkehkeh

      Delete
  5. Amboi, semenjak 2 menjak ni, rajin baby update blog... hal2 rumah tangga pulak tu. Kalau langsung cuti sekolah ni, baby jgn lupa jemput akak ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... mmod megupdate tgh marak menyala nih... kehkehkeh.. aish.... blom lagi... najwa latip mintak tangguh taun depan... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  6. haaa.. ne org laki memg selalu bt.. sakit hati tgok tau..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... biasalah... org laki ni suka buat keje2 berat... jd... keje2 buat2 sepah ni mmg peberet... kehkehkehkeh

      Delete
  7. haha, seksi sgt la pak cik....tutup mata~ XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhhh... dah tgk baru tutup mata.... kompom minggu depan kene ketumbit... kakakkakaka

      Delete
    2. mulut pak cik masin sangat laaa...da ketumbit daa...eeee...mulut org2 tua ni mmg masin ek? haha!!

      Delete
    3. hakhakhakahk... taklaaa... ankel mmg berbakat jadik bomoh.. pengkhususan dlm ramalan no ekor... wakakkakakkakaka

      Delete
    4. bertaubat la ankel, da tua2 nih kne bertaubat cepat sket...XD

      Delete
    5. haish... alaaa... ankel bomoh part time je... wakakakkakaka

      Delete
    6. seb baek part tyme, kalau ful time xtahu la nak bayangkan cmne...XD

      Delete
  8. hahaha..pemalas punya laki dia..dah la bini muka semacam g marah laki dia.wakakaka..nak bermanja ke tu? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan pemalas... penat... kakakakakka. kan penat baru balik keje.. jadi kenalah rehat2 santai2.. tu yg pakai mcm tu.. barulah rasa mcm kat tepi laut... wakakakkakakaka

      Delete
  9. ha ha ha bungukkss! macam tu ke gaya balik dari kerja. aiyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bungukss ?? halo... halo... sesuka hati ye panggil ankel camtu... dah pernah rasa tersangkut kat tiang telepon ? nak rasa ? kehklehklehkeh

      elehhh... jgn nak aiyaaa.. aiyaaaa.. cik aira.. tgk ah besok ko kawen... biasa je benda2 camni... hari2 kot... wakakkakakakaka..

      ak ah.. ankel tdo awal ler mlm tadi... penat.. bgn jap kol 1 nih... huhuhuhuu

      Delete
    2. ohh halo pakcik. haloooo. wakakakaka!!

      insyaAllah tak. Lepas je nikah nanti akan dipesan awal-awal kat Encik Suami tu. Hewhewhew. :P

      lorghhh selalunye nampak bersemngat je. Sejak bila dah penat balik. Mehh orang tolong pijak belakang. Meh meh. Hohohoho

      Delete
    3. apa halo.. halo... ingat telinga ankel pendengaran kurang ke? woooooo.... biasa dia neh.... kehkehkehkeh

      ak ah... betul... encik suami tu akan bersopan santun... tapi tu lah... tgk dlm 3 4 bulan... kalu tak baju kat lantai... suar kat tingkap... sotong kering tersangkut kat kipas syiling... gud luck ya... wakakakkakakka

      wuhuhuhu.. ok.. ok... ankel baring ya... sila pijak2 ya... huhuhuhu

      Delete
    4. pakcik dah tua, dah perlukan alat bantuan pendengaran. hehehe

      amboiii, udah udah le. macam nak mendoakan je. tak semua lelaki kan macam tu. huuuu. tah tah pakcik pon same macam tu bila dah kahwin nanti. ishhhh3 bahaya

      lain kali la. kaki kena simpul biawak pulak. hukhuk

      Delete
    5. ehhhh.... tapi telinga ankel besar,... signal bagus.. mana ada masalah pendengaran... kakakkakaka

      kakakakaka... takkkk... kebanyakan laki camtu... ankel lain.. ankel sopan.. pagi2 siram pokok bunga... wakakakkakakaka..

      tu laaa... org lain bela kucing... ko bela biawak... haaa... ambik obat.. kakakakkaka

      Delete
    6. capang la kiranye ea? hahaha

      pagi2 siram pokok bunga? tak boleh bla. dan bagi itik makan kan? kan? kan?

      Delete
    7. hakhakhak... mana ada capang... sedikit besar je... tapi yg penting receptin mmg A.... kakakkakakka

      elehhhhh..... jeles ke tadak poko bunga nak disiram... wakakkakakaka

      Delete
  10. salam ankel..

    sila nasihatkan kawan ankel supaya berbudaya sopan didalam rumah..
    malu kat anak2 beliau..

    (saya menaip sambil tutup mata ni..terrer x..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...

      aish... baru2 kawen... mana ada anak...

      eleh... ankel menaip sambil berjalan nih... lg terel... kekekkeke

      Delete
    2. eleh..
      saya sambil tido pon boleh menaip..(dengan nada bongkak..)

      Delete
    3. elehhhh... ankel naik moto siap apdet blog tau... kakakkaka

      Delete
    4. alah~~~
      setakat naik moto..
      saya sambil cabut gigi orang pon saya update blog tau..

      Delete
  11. hahahahaa tulah namanya masa bercinta kentut pun bau cheese.....

    #nnt uncle dh kawin sotong kering jgn sepah2 kan ye...kesian kt org rumah satu kerja lak kutip ishh ishh ishhh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pembetulan... bau durian... kehkehkehkehkeh...

      ankel biasa campak2 je sotong kering kat kipas syiling... buat hiasan... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  12. hahhahahaahahaahaah...garangnye bini dia...comel je laki dia pakai spender je...XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh.... garang tu biasa.. lagi2 kalu dah stress... kehkehkehkeh...

      comel kan? rasa nak sebat je punggung dia dgn btg mop... kehkehkehkeh

      Delete
  13. ekekeke....babynye pown...men campak cmpak gtu....kan dah kena marah....ekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... itu kan biasa tu... normal... org laki dok buat sepah... yg bini dok bebel... itu normal... kakakkakaka

      Delete
  14. ahahahhaa... entri ni ringkas tpi aku dah 4 5 kali baca, tapi masih tergelak guling2...
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa... cer try kat isteri anda nanti... mesti beliau suka... kehkehkehkeh

      Delete
  15. lebih feeling baca entry ini dengan adanya lagu justin bieber-baby oh oh oh..baby baby.

    *org lelaki skg bukan pakai boxer ke..pastu suar jins terlondeh.. XDD*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... owh.. ankel kurang minat justin bieber.. kalau lagu alip satar pon hokey jugak... kan ? kehkehkehkeh

      hakhakhakhak.. boxer dan seluar londeh ?? owh.. tapi bg rockers2 mana mungkin berseluar londeh... kehkehkehkeh

      Delete
  16. auww..keh keh keh..ko ni adik jonni, ada ke lukis gambar sepender putih tu..muntah aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... putih ah bagus... warna yg suci dan murni... kakakkakaka

      Delete
  17. woooiiit....tu sensor tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakkakakaka... takpe... takpe... kat sini semua dah lebih umo... ini entri 20sx.... kehkehkehkeh

      Delete
  18. cerita benar ke cerita tipu.hahaha..tak kan balik kerja sampai tak larat nak kutip baju sendiri..sian isteri.mana tak menghamuk camtu..isteri pun pnt jugak kan..kesian.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger