AKU, ANAK SI AH SENG DAN KEDAI RUNCIT





























***** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

52 comments:

  1. dia senyum tu... tgk btol2 ye ankel . heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kan ankel, kenapa dia tak senyum ha? keh3
      org cina kan selalu senyum, murah rezeki katanya

      Delete
    2. Noor Atikah.. kehkehkehkeh... ak ah.. dia mmg tgh senyum... senyuman masam namanya... kehkehkehkeh


      Cik Pensil ... kehkehkeh... entohler... dah mmg dia masam hari2....

      Delete
  2. x baik tampo.. ankel tunjuk la camne cara nak senyum seindah suria kat dia. budak lagi kan.. x abis belajar dari bapak dia. hoho.. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... takdenya dia nak senyum seindah suria... muka ketat mcm peria ada... akekekkekekke

      Delete
  3. MOMANTAI MOMANTAI,TAMPO JE ANKEL,JADAH APA LA.... HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. momantai ? waaa.. tapi nanti dia punya papa bantai ankel plak... akekekekkekeke

      Delete
    2. momantaiiiii,nak pukul,pukul je,aku kasi lesen,haha

      Delete
  4. dia stress kena waris kedai bapak dia sedangkan dia xminat bisnes..ok plot drama swasta..memandai ja wakakakakaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk.... sampai kesitu hang pikiaq na... waaaa... nampak sgt hang kaki tgk drama... akekekekke...

      dah dia jenis masam mencuka... nak buat cemana... kehkehkeh

      Delete
  5. haha dia senyum in his own style kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... senyum stail hip hop kot ni.... entohler... huhuhuu

      Delete
  6. cuba lepas ni ankel tak payah senyum..buat muka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... mana bulih... ankel ni jenis senyum je 24 jam... acaner tu? akekekekekke

      Delete
  7. jgn tanya ankel, terus jer tampo dia hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastu dia tampo ankel balik... berbuih mulut ankel kang... kekekkekeke

      Delete
  8. ah seng a..lu ajar anak lu senyum maaaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekek... ah seng pun tak tau nak buat acaner... dah mmg anaknye cenggitu... akekekekekeke

      Delete
  9. ankelllll slm utk hari isnin yag x blues he3...

    owh ankel jgn disalahkan riak air muka semulajadinya yg memang ketat..redha jelah tiap kali berurusan dgn anak tokey tu.

    atau tiap kali gi kedai,ankel get ready bawa topeng mr bean.then ankel pakai je,mesti anak tokey tu gelak.kalau dia tak gelak..sah...confirm....dia ada penyakit ketat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. shari isnin yg rnb ya... kekekkekeke

      kekekke... ak ah... da mmg dia cenggitu.... kekekkekeke

      kekekkeke... baru nak masuk kedai mesti dia dah pelangkung ankel dulu... kuikuikuikui

      Delete
  10. Salam ankel.. ye2.. saya sokong..yeay..!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakah... wokeh... jgn lupa pangkah nama ankel masa pilihanraya nanti... kekekkekekeke

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Hahaha...jgn tampo..t xdpt diskaun...
    P/s: dia snyum dlm hati tue..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke... ok... tak nak tampo.. tendang dia lg bagus kan? akekekkekekeke

      Delete
    2. Agk kejam disitu...sila jauhi kekejaman!hahaahaha

      Delete
    3. takpe.. kita semua sudah layak menonton cerita berstatus 18pl... jadi ianya tidaklah sebegitu kejam... kuikuikui

      Delete
  13. oih. ank orang tu ankel. tapi kalau nak tolong ajar anak orang boleh je =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akkekekekeke... ak ah... kalau ajar nak buat bergedil tu ankel taulah... akekekekekke

      Delete
  14. Replies
    1. senyum sepoi-sepoi bahasa namanya tu... akekkekekeke

      Delete
  15. Cuba pasang lagu "senyum" kuat2 kat telinga dia. ulang untuk seminggu secara konsisten. mestu dia otomatik senyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. ankel rasa baru je nak pasang lagu tu dia dah masuk rumah balik... mmg tak menjadi punya ... kuikuikui

      Delete
  16. hahaha, xbaek tampo ank org, nti kne kejor....hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau anak dara mereka yg kejor,,... ankel rela...

      kuikuikui

      Delete
  17. haha..kata senyum tapi muka ketat aje..arahan dari otak tak smpai ke otot senyum kut. ngee XD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. otot beliau mengalami kekejangan mungkin... kuikuikui

      Delete
  18. salah ankel la tuh...siapa suruh lukis kartun tak bg senyum.... kalau lukis dia senyum kan dah jadi senyum...

    realiti nye dia tak senyum??

    biarlah...ahahaha...

    eh??

    takpe saya jawab sendiri utk ankel...kui3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. tapi walau ankel lukis senyum.. tetap ianya jadik ketat... ada magik disitu.. kuikuikui..

      abis tu kalau hang dah jawab untuk ankel...
      ankel nak buat hapa? (sambil garu2 kepala)
      kuikuikui

      Delete
  19. dia baru cabut gigi la..mulut dia masih kebas lagi kesan ubat bius..hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... tapi beliau cakap masa dia cabut gigi.. doktor tu tersalah bius... dia bius nurse dia... jadi tiada masalah mulut ada kesan bius di situ... kuikuikui

      Delete
  20. dah mmg pesen gitu rupa dia senyum.....

    xpon...dia senyum dalam hati... hmm camne agaknya tu yerk..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... sbnrnya mmg dah pesen muka ketat 24 jam...
      mesti bininya stress ye dak.. bila buat lawak muka sama je ketat... kuikuikui

      Delete
  21. betul la... dia memg senyum pesen gitu.. dia rasa dia dh habis senyum dah tu.. ankel jer tk nampk tu.. hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... mungkin juga... sbb ankel mmg hari2 x cukup tido... kuikuikui

      Delete
  22. mmg style die senyum macam tu kot, kot la . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... ak ah... mmg dia muka ketat 24 jam... kuikuikui

      Delete
  23. Mmg wajar kena tampor nie...bru dia tahu beza senyum ngn masam....ekekeke....errr....ke dia nk cover gigi rongak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... mungkin juga... ankel bajet dia pakai gigi palsu... takut tertanggal dia tanak senyum... kuikuikui

      Delete
    2. hmm...berkemungkinan juga gg pelesu tu...

      Delete
  24. pesen dia tu...
    dalam marah leh senyum..
    dalam senyum leh marah...
    hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... tak paham aku...
      dlm mesin basuh bley senyum... kuikuikuikui

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger