LAGU SIULAN DARI DULU HINGGALAH SEKARANG











Lagu ini ankel  belajar masa sekolah rendah dulu dulu dulu dulu dulu dulu dulu dulu dulu dulu dulu kala. Tak sangka ianya tetap jadi siulan hingga kini. Hebat bukan ?






***** the end *****


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

19 comments:

  1. ahaakkss.... lagu masa kecik2... masih dinyanyikan oleh kanak2 zmn sekarang... tp..byk yg dah diubahnya....

    ReplyDelete
  2. lagu yang menjadi siulan dulu kini dan selamanya hehe

    ReplyDelete
  3. uncleeeeeeeee morninggggggg jgn breakfast buat air oren lagi ye ^^

    yup betul tu suka sgt dgr bdk2 nyanyi lagu ms kecil2 dulu.
    '
    owh words 'DULU tu bila kira ada 11 kali!!!adakah itu bermakna usia uncle dah 100 thn?tolak satu 'DULU' sbb masa tu uncle dlm perut ibu mengandung ???

    ahhahahah gurau jekkk.jenuhlah tgu uncle update entri huhu....sampai hati buat kitorang ternanti2 chewahh :)

    ReplyDelete
  4. first time dengar/baca. Kira akak ni lahir zaman hiphop gamaknya... Yo! jgn marah bro

    ReplyDelete
  5. anak saya suka nyanyi lagu ni bila somi saya blk dr otstesten hehehe

    ReplyDelete
  6. lagu tu femes dikalangan budak2 bapak budak2 pun masih menyanyi lagi. keh2

    macam citer doremon, dah berapa lama dah kan, tapi sampai sekarang orang masih tgk :D

    pernah dengar lagu hujan bentuk muka?

    ReplyDelete
  7. kalah lagu lain kan? kalah lagu top 10 kat muzik muzik,kehkeh

    ReplyDelete
  8. apehal tukar lirik lak?? ke sebab dah x relevan lirik asal tu?? errr...

    sambungannya dia xde ke??

    ReplyDelete
  9. hahhaha,gile angker lagu tuuderr. btw lame xlawat uncle jonni, sihat uncle?hewhew

    ReplyDelete
  10. hahaha salah lirik teruk sangat tu..tp ya lah femes sampai arini femes lagu ni :)

    ReplyDelete
  11. Uks...rietta pown ado....tpi papa ku plang dr kota, papaku blikan kereta....ekekeke.....andai dapat ku undurkan wktu....

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger