RUTIN HARIAN SETIAP PAGI





















***** THE END *****




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

33 comments:

  1. sunquick panas la best pak cik...gaya omputih minum jus pepagi...hye pak cik...lama tak negur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... best la sgt... tak pernah dibuat org minumsunquick pepagi.. tapi dah kopi tadak... balun je lah... kekekkeke

      Delete
  2. WAKAKAKAKAKAK,PEPAGI MINUM SUQUICK TAK SAKIT PERUT KE ANKELLLLL,HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... tak... ok ja perut ni... kekekeke

      Delete
  3. hahhaha sunquick di pagi hari,mau sakit perut sepanjang hari ngeee...seksanya tgu uncle update entri malas ye babap kanggg...

    #pnh gak tlupa stok 3 in 1 hbs,stok teh,nescafe hbs.lastly buat sirap ais layan ngan sandwich sardin yummy...terasa keomputehan di situ....

    ReplyDelete
  4. ala nk budget mad salleh la tu minum oren pagi2 mcm org tak tau wakakakaakakaka

    ReplyDelete
  5. Lamer abg menyepi.....snquick pns? Biar btul nie....hehehe....

    ReplyDelete
  6. hehehee... you make my day.... ^__^

    ReplyDelete
  7. pakcik oitt... lamenye tak baca entry baruuu... ni ciput jer.. mana puass... oit oitt.. ada orang tak ni...?

    ReplyDelete
  8. Hahah..slamber je pepg sunquick..xskit perut ke??

    ReplyDelete
  9. wah joni... pagi2 minum pres oren. Biru mata hitam mu

    ReplyDelete
  10. sunquick pun sedap apaaa...vitamin c tuuuu...

    ReplyDelete
  11. salam ankel..punyelah berjanggut kucing jiran tunggu ankel update..haha..

    ni namanya.. orang2 yang patut di kasihani.. kahwenlah ankel.. ade jugak orang jage..muehmueh..^^

    ReplyDelete
  12. kenapa tak ambik je kuali buat mcm si belalang dalam nujum pak belalang tu.. boleh juga minum kopi pekat hehehehe

    ReplyDelete
  13. pacek macam dh lama ja x updet blog..sibuk berdating ke pacek..?haha

    ReplyDelete
  14. Sunquick panas? Sabar ajer ler.......

    ReplyDelete
  15. dah minum SunQUick tu, quick la update blog. hee :D

    ReplyDelete
  16. pagi-pagi minum oren bagos...hilang masalah sembelit...wakakaka..hye abg jonni kite tengah cuti nih...2 bulan..

    ReplyDelete
  17. jadilah dari takde ye dak...hahaha

    ReplyDelete
  18. lorrr...terus buat sunquick panas.. haha~ kreatif sungguh org laki ni ehhh

    ReplyDelete
  19. aduyaiii sunkuik panas..apa la rasanya ye..eh rasa sunkuik la kan hahaha

    ReplyDelete
  20. laaaa..nape lah baby tak mintak kopi kat umah....
    hahhaha...sian baby minum sunquic pagi2 buta ni...
    hahahhahahha....


    wehy..minum lah air suam...kan tak pasal sakit perut minum sunquick....

    ReplyDelete
  21. nak bgtau minum sunquick je la yek??

    *ni malas balas komen...??

    ReplyDelete
  22. ahahahha... nk taw tak satu fakta tak...

    lebih elok kita minum air sejuk (tanpa ais) waktu pagi, supaya badan kita dapan neutralize kan suhu perut yg panas waktu tidur malam...

    sbb tuh org skrg ni akan minum air masak atau pon fresh oren lepas bgun tidur...

    ReplyDelete
  23. jadilah ankelllll...gagagaga!
    baik la ade drpd tak de...kang ade yg kena kuis bontot kuali, payah! ngeeeee

    ReplyDelete
  24. sunquick panas? pagi? sedap ka? huhu..

    ReplyDelete
  25. ankel.. minuman berkafien tak baik untuk kesihatan. sunquick pun :p

    minumlah air kosong :) keh2

    ReplyDelete
  26. sunquick pun ok apa untuk breakfast..vitamin C banyak tu :)

    ReplyDelete
  27. omputih sakan ankel,minum sunquick pepagi.hehehe~

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger