KANTOI SUDAH






Apa yang kantoi sebenarnya ? 
haaaa... benda ini lerrrr....






















* Tak sangka cik Norazlin Nordin boleh perasan ya. kuikuikui

** Ni mesti cik nota melekat dok gelak besar. Maklumlah dah banyak kali dia komen yang ankel ni dah terjebak ngan running man. Tapi ankel sentiasa membuat penafian dengan mengatakan ankel ini seorang yang rock n roll.






***** the end *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

50 comments:

  1. kantoii la...hye oppa jonni*lambai-lambai..tapi kite rasa ankel mcm kwangso kot...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... jgn laaaaa... jgnlaaa samakan ankel ngan kwangsoo..
      kalau samakan ankel ngan ji suk jin... haaa... tu wokeh...
      kekekekekekke

      Delete
  2. wahaha kite ade dari 1st sampai 144.. mahu? ihhik. :P

    lama aihh tak masuk sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... takpo ah... boleh je tgk kat tenet... kuikuikui...

      yep... hang bizi kan? lamo ah x singgah... biasaklah... huhuhuhu

      Delete
  3. ahahahaha.... seb baek aku tak tgok running man... LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... hang dok tgk running woman kan? kan? kan? kekekekekke

      Delete
  4. haha..kantoi kantoi..terjebak suda.. tu la..skali dah stat tgk, kompem melekat smpai latest episode..hahaha..best kan running man tu? rock and roll la sgt ankel ni.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... tak ah terjebak sgt pon sbnrnya... byk tgk x abis pon... kuikuikuikui..

      haish... ankel la org paling rock kat kampung ankel... tak caya? tanyalah sama itu hud hud... kekekkeke

      Delete
  5. kantoi sudehh.. jgn risau, berdasarkan pengalaman kami, sapa tengok running man dia rock n roll tiada tandingan.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... waaaaa... ye ke? ni yg nak tgk drama korea plak nih... mesti jadi tambah rock... kuikuikuikui

      Delete
  6. eeeeeewwwwwwwww!!

    org laki pon tengok siri korea tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyeeeeeeeeeeeee... alaaa.. tgk gitu2 je pun... byk x abis... sekadar isi masa lapang... kuikuikui

      Delete
  7. saya adelah salah seorg peminat running man yg tegar....semua episode saya tgk.....terbaek..n tak salah pun org yg ROCK mcm Uncle Jonni nie pun layan ....muahhahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke... waaaaa... peminat tegar ya... jgn takut... mesti nanti dorang shooting kat mesia plak... kuikuikui...

      Delete
  8. wakakakakakaka...onie tak penah pun layan running man tu,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa,,.. layan laaa.. layan laaaa... anggap je mcm baca novel... ekekkekekkekeke

      Delete
  9. haha kantoi. tapi saya memang tak layan la running man

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke... ankel pon... ankel pon.... ekekekkekeke

      Delete
  10. sepandai2 nak cover..sekali kantoi..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. moral of the story... kalu nak cover2... sila jgn cover pakai kain yg lobang2... nanti org nampok... ekekkekekekeke

      Delete
  11. eh tak la gelak tutup mulut ja pun..ok tipu mmg gelak besar sangat2 dah neh wakakakakakakakakaka..episode baru dah tgk ke??ok sambung gelak muhahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkekeke... bagi can je sama hang gelak2... woiii... dalam lebri mana boleh gelak2... aiyooooooo.... kekkekekeke..

      Delete
  12. Replies
    1. wokeh... give me 5 bebeh... huhuhuhuhu

      Delete
  13. Hahaha..kantoi terang-terangan nie uncle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe ... kulit ankel gelap... x nampok sgt.... kekkekeke

      Delete
  14. wahahahahaha.. muka rock.. tapi dlm hati ada tamann.. ha3.. lawak lea entri ni.. sukaaa sgtt..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haish,... bukan setakat taman tau... tapi hutan belukar... ekekkekekeke

      Delete
  15. haha..kantoi..layan RM gakkk.... keh keh.. senang terjebak kan..kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... dok tgk org update pasai rm... ankel pon dok tgk apa yg best...sekali baru perasan sah byk episod dah ankel tgk... ekekekkekeke

      Delete
    2. kalau dah terlayan tu..konpem2 nak layan next episode plak..kan..kan... lepas nie boleh laa panggil uncle dgn nama baru... Oppa Jonni... keh keh

      Delete
  16. bangkai gajah kalau ditutup pon nampak jugak.. kahkahkah. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haish... kalau ditutup rapat2... x nampok laaa... cuma bau je tak bley kaver.... ekekekekkeke

      Delete
  17. cite pebret ibu kotttt..korea..korea..korea

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekke... waaaa... minat korea gak ibu hang ya... huhuhu..
      ankel minat hindustan sbnrnya.... ekkekekekekke

      Delete
  18. kahkahkahkah
    welcome to the club laa ankel
    toksah dok nafi2 dah laa lepaih nih
    hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... club> ankel tak pernah masuk club... x minat...
      ankel layan dangdut je... ekekekkekekeke

      Delete
  19. kuikuikui.. kantoi tak bertempat. Aku tak minat sangat running man ni. Pernah tengok satu episod saja. Itupun dipaksa ditengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh.. ada laaa tempatnya... dlm blog... ekekekkeke...
      eleeeeeeeee... takut bini le tu kena paksa tgk.... ekekekkekeke

      Delete
  20. ahhahaha kak lea dah agak mesti ada yg komen ttg kjk,tu ngeee...

    p/s-->tak taulah knpa kak lea masih tak tertarik lagi hati nk layan running man,tu.adakah sbb kakl lea sdri pun dah running woman???

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke... alaaaa... takpe je kak... seronok2 ja.. tapi bagus apa... dpt jadik 1 entri... ekekekkekeke...

      kekekekeke... running2 woman? biasak lah... org berkerjaya....
      ankel walking2 ankel je... ekekekkekeke

      Delete
  21. hahahaha, pak cik kantoi~~~ kan.....pak cik nampak benor nipunye~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... biasalah... nak jaga imej rock ankel... kalu tau org2 kampung... mampus ankel kena gelak nanti ekekekkekeke

      Delete
  22. salam ankel..hahahaha..
    tu lah..
    padan muka..
    riak sangat kate x tengok..lol!!
    gelak guling!!syabas cik nota melekit!!!^^

    ReplyDelete
  23. aduhh. malunya2 cepat nyorok bawah katil ankel ! haha

    ReplyDelete
  24. Hahaaa...
    Apa la ankel ni...lek laaa.

    Geng2 kat kolej tu, laki ke perempuan ke, sama je tgk RM tu..^^

    Sep3 ankel~ welcome to da club!

    ReplyDelete
  25. haha, maunya tak perasan. haha dah dah, lepas ni tak payah la nak menafikan yang ankel syok tengok cerita tu. :D

    ReplyDelete
  26. mengaku je la ankel suka tgk runnning man.hahaha

    ReplyDelete
  27. Hati2.. anda sentias diperhatikan.. kikiki

    ReplyDelete
  28. running man? dah banyak org pomot...blom terbuka lgi pintu hati rietta utk tgk...ekekeke...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger