KISAH "MAMA DAN PAPA"



Berikut adalah lakonan semula sebuah drama yang telah berlaku baru-baru ini. Nama, watak dan penampilan telah ditukar bagi melindungi individu terbabit dari menjadi bahan. Begitu juga bagi melindungi ankel dari kena marah. kuikuikuikui




























Moral of the story : Bergurau itu ada batasannya. Jangan sesekali mengatakan gelpren anda mengandung ketika dia mengadu pening-pening kepala sebab jerebu.



* Terima kasih pada anda yang sentiasa datang menjenguk blog ini. Maaf, ankel memang sudah tidak blogwalking lagi untuk membalas kunjungan ada. Ankel tengah terkejar-kejar menyiapkan kerja yang lama tertangguh. Gila pening kepala...








***** the end ***** 

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

56 comments:

  1. Cis. Garang gile awek die.. hurm... takutnyee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... dulu2 ankel pernah ada awek yg sgt garang... serius... mmg migrain kepala melayan... kuikuikui

      Delete
  2. uncle itu bukan gurauan, itu dinamakan menyakitkan hati dan sanubari.. hahaha! xpe makwe, kita memahami perasaan anda. smackdown kan aje boipren gitu, sb menjatuhkan reputasi & menimbulkan fitnah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... ak ah... betul sgt tu, gurauan yg x sepatutnya...
      waaaa... kalau ada aksi smackdown... dgn rela hati ankel nak jadik refereenya... akekekekekekke

      Delete
  3. ankel jangan main kejar2 masa siapkan kerja tahu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke...ankel tadak sapa nak di kejar laaaa... kejar hang boleh bro? kejar bawak kayu... kekekekekkeke

      Delete
  4. bhahahahhaa . kemain lgi mama mama . boipren dia boleh plak gurau camtu . hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... alaaaa... muda mudi zaman skrg... biasalah, panggilan macam2... akekekkekeke

      Delete
  5. kikiki...kelakar giler....kang dah kena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... tah lah... mcm2 ada kan? kuikuikuikui

      Delete
  6. Replies
    1. haaaaaa... mengandung le tu....

      akekekekkekeke

      Delete
  7. Replies
    1. ahahahahha... maunya tak? kan? akekekekeke

      Delete
  8. garangnye awek ankel..

    dia bengang tu..
    ankel x meminang lagi dah sibuk2 pasal anak..

    keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek eh... kalau awek ankel mmg ankel suruh dia panggil ankel baby.... tak pun sayang cukuplah... akekekekke

      ankel mmg pesen tak pinang org,... tapi harapkan org tu yg pinang ankel... akekekekkeke

      Delete
  9. sebab jerebu je pun kennnn kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... yep... jerebu ja..... kuikuikui

      Delete
  10. ngek punya bf..konon suwittttttt la tu sekali hambek kena sedas kaakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... ak ah... tapi rasanya bukan setakat sedas... mungkin akan meleret jadik berdas-das... akekekekke

      Delete
  11. Choii betul bf dia tue..kalau org dgr mau slh anggap karang..mmg tahap nk kena smackdown dh tue..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akekekekke... mmg... mmg.. patut di smackdown je... akekekkeke

      Delete
  12. baiklah ankel. Jangan laju laju berkejar kejaran. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... ankel da tua... semput... x larat nak berkejar kejaran laju2... aekekkekeke

      Delete
  13. Drama atas tu drama perbualan tepon kan..pacek tau la plak dialog dua-dua pihak..ish2, sah-sah la tu perbualan pacek ngan awek pacek kan..hahhaah...kantoi sudaahh bha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akekekkeke... ankel kan mcm reporter... bab2 mcm ni mmg laju ja... akekekkekekeke.
      haish.. kalu perbualan ngan awek ankel mana ada mama2... tapi baby2... akekekkekeke

      Delete
  14. haaa kan dah kena.. hahahahaha

    penah gak rsa mcm.. errkkk lawak apakah ini? rasa cam nak rimbuk2 je. buat lawak lain boleh tak? tak kelakar ok?! haaa cmtu rsa dia.. hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekekeke... ak ah... tapi kalu dlm bab bergurau,... hmmm... samalah. ankel mmg loser dlm bab gurauan. ankel mmg x senunoh dlm bergurau... akekekkekee

      Delete
  15. huishhh gelilah dengar pakwe makwe yang bahasakan diri papa mama...huhu..cepat uncle bak sini baldi nak muntah cendol ni bluwekkkkkk...

    owh nasib baik depa berkomunikasi di hp.kalau face to face nanti orang sekeliling dengar,dah jadi fitnah...ishishish..

    takpe uncke kitorang setia support entri kat sini.uncle buat kerja elok2 tau..jangan kejar2...nanti jatuh tak lama lagi nak puasa dah he3...all the best ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. akekekekeke... tu la.. geli ye dak kalu bahasakan diri papa mama.. kan lagi bagus kalau guna baby2... lagi romentik... kan? akekkekekeke

      ak ah... mmg x manis didgr... huhuhuhu

      huhuhu. terima kasih kak selalu komen2... ankel sdg mencuba nasib membuat freelancing gitu... x cukup masa.. kuikuikui

      Delete
  16. Blah lah wak! sombong! bz konon.. alasan jer semua tu..

    Kehkehkehkeh..

    **Puasa tahun lepas dh ganti lum ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... sorilah kak... mmg x cukup masa... huhuhuhu...
      ganti puasa? dah ganti dah 4 taun lepas... kuikuikuikui

      Delete
  17. huhu klu moon pon marah gak klu ada org nak wat gurau gitu kan..nak gurau xsalah.. tp kena laa pada gayanya kan.. org pompuan ni sensitip sket..lelaki plak.. kalo nak gurau tu..ikut suka ati dia jeee tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekekeke... ak ah... kena beringat dlm bergurau kan? bergurau dgn laki x sama bergurau dgn pompuan... kan?

      Delete
    2. btol tu ankel.. bergurau dengan berlainan jantina nie kena laa bezakan.. xleh main taram je nak gurau.. hehehe

      Delete
  18. haaa sekali wanita mengamuk boleh buatkan periuk belanga terbang melayang layang tau.. siapa yang susah .. si pakwe jugak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... yep... kalau periuk itu hinggap di kepala... mmg maveles... akekekekke

      Delete
  19. hahahhaa.. nak sangat papa mama kannn.. kikikiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.... kan lagi bagus baby2 ... kan? akekekekke

      Delete
  20. Replies
    1. tu la... blom ada gadis yg pinang ankel... hmmmmm

      Delete
  21. perghhhh genster awek dia..huahuahua

    nasib baek x kena karate ngan awek eh?heehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gengster la sgttttttttttttt.....

      kekeke... ankel dpt rasakan yg aweknya tidak mahir dlm karate... tapi mahir goreng naget dan menyanyi... akekekkeke

      Delete
    2. kehkehkeh...tanak ngaku eh..awek ankel genster..kakakaka

      fuyooo...siap tahu tu pndai karate ke tak..ekekeke...

      erkkk...gureng naget dan menyanyi..huahuahua...1 dlm 1000 tu genster camtu kn...ekekke

      Delete
    3. kekekeke.. ankel tanak ah awek2 gengster nih.. ankel suka yg sopan2.. jln kalu berselisih ngan laki dia tunduk kepala.. malu2... haaaa... akekekkeke

      hellooo.. kan ankel tulis.. "ankel dpt rasakan..." maksudnya ankel saspek yg awek beliau itu x mahir karate... huhuhu

      ya... mmg menakutkan kalu tgk gengster pandai goreng naget ngan menyanyi... menakutkan sgt... gigil2 lutut ankel... akekekkekeke

      Delete
  22. berleter daa awek dia. haha =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke... owh... ankel fobia kalu kena leter.. tak kisahlah dari sesapa... laki ka pompuan... lagi2 bos ankel yg dulu... stress !! kuikuikui

      Delete
  23. ankel pnen sbb ngandung jugak la tu -.-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... ehhhh.. ankel kurus kering ja... huhuhu

      Delete
  24. huh nampak sgt girl tu datang moon kan ahhaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... entah ah ... mana ah tau... kalau ankel pun mmg x berani nak tanya, mau kena backhand nanti. kuikuikui

      Delete
  25. Hahaha....kan dh kena mrah...suka suka cakap ngandung...kang sape plak nk tnggungjawap tu....ekekee....

    ReplyDelete
  26. gila pening kepala? ankel janganlah gila, pensil suka baca blog ankel ni.. sob..sob..

    ankel dah ok? ankel sila cakap, "saya ok! saya dah besar!"

    ReplyDelete
  27. Hahaa..bnnyknye entri trlpas

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger