SAJA-SAJA JE MENGUSIK




















***** the end *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

32 comments:

  1. huwarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ankel sejibik macam adkkkk akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... alaaa... biasalah tu... dah namanya adik... mmg menyakat kakak2 dia la kejenya... biasa la tu..

      best kan kena sakat camtu... kuikuikui

      Delete
  2. Replies
    1. kekekkeke... alaaaa.. gurau2 je... biasala tu kan... kuikuikui

      Delete
  3. tu saje nak carik pasal.. hoho~

    tapi memang seronok pon cakap camtu. (gelak setan) >:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke... ak ah... seronok... tapi kalu kakak yg jenis suka baling2 brg... haaa.. tu x seronok... kuikuikui

      Delete
  4. hahahahhaa... suka menyakat...

    aku rasa pelik kalau masak tom yam dalam kuali, biasanya aku masak tom yam dalam periuk.. wkwkwkkw...


    saja menyakat... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke... biasalah tu ... gurau2 je bro... huhuhuhuhu


      kekekkee... alaaa.. periuk sume lobang2... terpaksa pakai kuali ja.. kuikuikui

      Delete
  5. ankel ni memang adik yang bak.. mesti akak long ankel akan berusaha masak dengn lebih bersemangat .. sebagai contoh.. memasak makann untukankel paling spesel.. yakni..asing2.. supaya.. julap atau ram segunung boleh diletakkan dengan penuh kasih sayang dalam makanan ankel..wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke... owh... kalu dia boh camtu...mmg ankel boh balik julap dlm mknn dia senyap2... kuikuikui

      Delete
  6. jangan ankel usik macam tu..nanti makan tomyam kepala angkel jonni karang :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke... kalu dia telangkupkan kuali ke periuk tomyam kat kepala ankel... mmg komfom ankel tak buat lagi dah...

      sbb dia tak buat apa2 la ankel sakat dia ja... kekekkekeke

      Delete
  7. elehhh xsedap pon..licin gak ankel bedal kan..kan..kan..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... ak ah lerrr... ckp je x sedap.. mkn tetap mkn... kuikuikuikui

      Delete
    2. hmm..tau sangat.... adik2 lelaki moon gitu gak... konon xsedap.. padahal bertambah2 makan... licin...

      Delete
  8. ekekeke....grang....mmg best usik orang yang macam tu...sebab xdenye dia nk bling senduk...hehehe...alamak ankel...ngidam tomyam plakdah...huhhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... senduk takpa... jgn dia baling lesung batu... naya... huhuhuuhu

      kekekkeke... takpa nanti pi masak tomyam eh? huhuhuhu

      Delete
    2. Hehehe....teringat buka puasa pertama dua tahun dlu...rietta masak tomyam campur...yummy....klu lesung batu....ankel silah larikan diri yea....

      Delete
  9. usik la camtu kat ngn akak aku..sure kena ayat berani kata tak sedap atau pun tak sedap jgn makan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... akak hang garang eh? waaaaaa... akak aku pon garang sbnrnya... tapi aku buat derk je... kekekkekeke

      Delete
  10. kalau aku pun aku marah...

    biar lah tak sedap pun puji lah sikit boh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekekke... huish... mana boleh marah2... kena senyum2 selalu... kuikuikui

      kuikuikui.. puji? mmg tak ah... kalu puji mmg nanti aku yg terkena balik... kuikuikui

      Delete
  11. aku syak kak long ni masak megi tomyam, sebab pakai kuali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... nak buat camna... periuk kena bedal org... pakai ja kuali.. kuikuikuikui

      Delete
  12. kah3..... tom yam pon boleh buat entri...eh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa nak buat,,.. dah tadak cerita.... kuikuikui

      abis tu dah 3 kali ankel apdet psl megi goreng... kali ni tomyam la plak... kuikuikui

      Delete
    2. hahahaha... tpi stil terbaik entri ankel.. :)

      Delete
  13. adik beradik nie biasa ler...saje jer mengusik...hehe

    ReplyDelete
  14. makan penumbok la ekau nanti ankel
    melepas tom yam
    gagagaga!

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger