SELAMAT HARI JADI KAK NGAH



2 minggu lepas kak ngah aku ada suruh singgah rumah dia, ada makan-makan sikit sempena harijadi beliau. Aku tak pegi pun sebab malas satu hal, penat pun satu hal. Jadi malam tu aku tepon je beliau....





































Sebenarnya akak ipar aku tu belum ler 52 tahun pun, muda lagi. Saja je aku dok nyakat ngata dia dah tua. kuikuikui






***** the end *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

43 comments:

  1. Replies
    1. kekekeke... mana ada... mana ada... gegurau je... kuikuikui

      Delete
  2. hahaahahaha.... saya tak suka kakak saya membebel, so ucapkan besday pon kt fb je...LOL.... *rasanya saya lagi teruk kot* ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... itu bias.. semua org x suka bila kena bbel... stress.. huhuhuhu..

      takpelah... janji hang ucap kat fb dia... bukan fb org lain... kuikuikui

      Delete
  3. amboi.... tersentap kak ngah tu bila sebut umur 52 tau...

    org pompuan sensetipppp kalo umur tua2 nie... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikuikui... maunya tak ... beso sgt nombornya tu... kuikuikui

      biasalah tu.. umo akan sentiasa meningkat... huhuhu

      Delete
  4. pompuan dan umur sangat sensitif.. tapi sekali sekala apa salahnya, ye tak? hoho.. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... yep... lagi beso nombornya lagi sensitip... huhuhhu

      Delete
  5. hahahaha jenuh la dapat adik ipaq cam ankel noo...suka nyakat noo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke... eleh... sama je sbnrnya... akak aku tu lagi kuat nyakat aku.. huhuhuhu

      Delete
  6. Haha..keje nyakat org jelah ankel nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu tak nyakat org nak nyakat apa lagi... takkan ah nak nyakat kucing... ayam ke... tak ke senget tu... kuikuikui

      Delete
  7. saye 25 campur beberapa tahun..

    hihi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye 25 tolak beberapa tahun...

      kuikuikui

      Delete
  8. nasib baik aku takde kakak.. wkwkwkw XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... tak merasa ah kena bebel kakak ye... best tau... bernanah tinge... kuikuikuikui

      Delete
  9. dah la tak pergi bawak kek sekret resepi siap ckp umo 52 lak tu..derhaka sangat ankle neh wakakakakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke.. tah... mintaknya sekret resepi... cuba ah mintak kek pound ka.. kek gulung ka... baulu ka... mampu ah ankel...

      kekekkeke

      Delete
  10. kekekekek.... mike ni betoi le ankel Joni.... kuat beno nyakat oghang.... udahle kek sikret resipi takde..... hadiah pun tak dibagi....... sabo je leeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekke.. alaaa... nyakat akak sendiri ... biasalah tu...

      naknya sikret resepi... mintaklah baulu ka... barulah aku bagi... kekekkeke

      Delete
  11. hehehe....sian akak ipar uncle tu...weeiii secret resipi....yummy....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... ala.. gegurau je rietta...
      sedap eh sikret resepi.. kalu tang kek2 ngan cekelat2 mmg kureng sikit.. sakit gigi... kekekkeke

      Delete
    2. Hmmm....sedap klu kek cekelat...sebab rietta suka cekelat....tpi klu ankel xsuka cekelat, mmg xsdap larr...mak rietta pown xsuka cekelat...gegurau senda, bawa bahagia xpe ankel...kakak ipar ankel pown sporting....

      Delete
  12. haha..kesian beliau.tp uncle ok la drp adk saya, dua tahun skali belum tntu wish tau. hntar mesej je plak tu.hampehs

    uncle buatla sbijik kek..err, uncle kan pndai baking?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... ye lah.. besday kakak dia, malas ah nak ingat... cuba kalu besday boipren ka gelpren ka... mau ingat saja... kuikuikui

      baking? ankel sleeping tau la... kekkkekekeke

      Delete
  13. kalu aku pun marah..
    hahahha

    untk aku xde hadiah ke?
    kedekut betol lah kau ni
    kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... hadiah? bley je... nanti ah bila aku dah kaya raya aku bg hadiah... kuikuikui

      Delete
    2. tunggu kaya?
      aiyyyaaaakkkk!!!!

      Delete
  14. cis... ankel..
    kalau gee jadi kakak ucle..memang dah lame kene siku ni..
    ish2!!

    ReplyDelete
  15. Pakcik memang tak memahami. Pfft *sambil kembangkan hidung

    ReplyDelete
    Replies
    1. camne nak paham, dah tulis org putih. Pfft * sambil cucuk hidung hang

      Delete
  16. haha...umur je tua tapi jiwa muda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ankel umur je tua.. jiwa remaja..
      kuikuikui

      Delete
  17. selamat ahari jadi kak ngah ankel.moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..sape lagi nak menyakat kalau bukan adik kesayangan ye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep... terima kasih... semnoga kak ngah ankel sentiasa sihat walafiat dan dimurahkan rezekinya...

      owh... slmt pengantin baru Azhafizah... semoga bahagia hingga ke surga.. huhuhu

      Delete
  18. he..he.. suka sangat baca blog ni. Macam-macam hal ada .. Semoga Kak Ngah Abang jonni dipanjangkan usia dalam keimanan.

    ReplyDelete
  19. tahukah uncle usia boleh buatkan perempuan sekejap ketawa sekejap menangis..sekejap terharu..sekejap terkelu..

    ketawa di alam remaja yang indah,
    menangis di saat diijabkabul secara sah sebab dah tak boleh manja2 malas2 lagi dengan mak,dah jadi bini orang kan,
    terharu saat2 melahirkan anak, dan.......
    terkelu setiap kali nombor di kek bertukar tahun demi tahun he3...


    kalau uncle ni adik kak lea...dah tentu kena piat telinga & cubit perut uncle tu dengan aura kesingaan ngeee...happy belated birthday untuk akak ye ^^

    ReplyDelete
  20. Alaa..ni pesyen orang yang malas g majlis lah ni.. dah jemput pun tak pergi.. Kalau daku lah, kecik hati dah! huk

    ReplyDelete
  21. umm.. tak pernah wish pun dekat abg, adik, mak, ayah.
    kenapa eh.. tah. rasa macam tak penting je, sebab semua orang buat tak tau. tak ingat kot.
    ankel.. meh wish kat pensil :') hadiah sekali jangan lupa =D

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger