ADA APA PADA NAMA















Ada apa pada nama. Ankel boh ja nama ankel joni. Lantaklah. Habis kena gelak ngan abang dan kakak aku. huhuuhuhu. Hampeh tol !!




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

16 comments:

  1. diorang tak tau ke name komersial ankel? sian ankel. sabor lah ye.. tak pe.. nt dah fofular confirm diorg malu ngan ankel.

    ReplyDelete
  2. lama xmengomen kat sini..
    nk tgk katun ankel tue!
    sabor jela ye ankel..nma ankel tue kira rock apa :p

    ReplyDelete
  3. Ala.. Sam Banjamin ni pon bukan nama sebenar..

    ReplyDelete
  4. sabor jer ler.......nama glamer tu......

    ReplyDelete
  5. kahkah nama stickynote pun mau kena gelak klu satu family tau..sbb tu diam2 ja ada blog :P

    ReplyDelete
  6. huhu.. glemer apa nama ankel joni tu.. ;) ada apa dengan nama.. ye tak?

    ReplyDelete
  7. alaa....xpe ankel....ankel joni terbaik okeh....xpe xpe...biar dorg gelak....asal ankel tahu kebolehan ankel...

    ReplyDelete
  8. agak2 apa jadi pada member tu yer..
    gelak bukan main lg..
    nk kne sumbat selipar tu ankel joni.

    ReplyDelete
  9. Diorang tak baca blog nie eik Angkel?..

    family opismet aku pun tak tau aku ada blog... kakakakaka

    ReplyDelete
  10. gaya ya aw aw tu yg tak tahan tu..

    hahaha

    ReplyDelete
  11. wakakakakka!!!!!angkel dorang x paham tuh....hehehehe...saje nak nyakat angkel...keh...keh...keh...bukan jonni travolta kan??kan???hakhakhak...

    ReplyDelete
  12. kahkahkah.. tumpg sekaki gelak ngan abg dan kakak ipar ankel...

    agak dulu ankel tgk citer hindustn kot, john johnny janathan.. hahahhahaha...

    ReplyDelete
  13. apa ada pada nama..hehehe..ala,nama jaid retis kena ada nama glamour..tak gitu ankel?

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger