NAMA YANG SANGAT MENJENGKELKAN
















Memang menyeronokkan kalau ada nama samaran yang mabeles kat alam maya ini. Tapi memang tak seronok kalau family tau nama itu. Lalu mereka gunakannya untuk membahan anda. serius tak seronok. Membosankan !!

Moral of the story : Memang seronok membahan orang, tapi bila dah jadi bahan ni... sendiri mau ingatlah. stress !! kekekekeke



Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

21 comments:

  1. hahahhaha tu dia...terkena UNCLE JONI ye.....alalala kantoilah macam ni.nama tu hanya kitorang je yang sesuai panggil,kan..kan..kan..

    ReplyDelete
  2. ekekke.. apa nak buat..dah glemer kann.. kan.. ;)

    ReplyDelete
  3. cptkan ckit header kau tu ankel . . tak sbr pulak aku menengoknya :3

    hahaha

    ReplyDelete
  4. Aloh...sian ankel...xpe...sabar yea...ankel kan pemes...ktrog suka jerr...gsak lerr dorg nak bahankan...dorg jeles kot...xde nama glemer cam nama ankel...

    ReplyDelete
  5. kena bahan la ni ye..nasiblah ankel..sape suruh jadi retis.. :p

    ReplyDelete
  6. sadis gila T.T kalau kawan sendiri tau pun sadis .. hahaha

    ReplyDelete
  7. itu suma dugaan dunia org glamer..ankel kena belajar terima gosip kritikan dan kdg2 jadik hot issues kahkah..

    ReplyDelete
  8. Kan...geram gila kena bahan...dah la tak baca blog kita...pastu nak bahan kita huhuh.......

    ReplyDelete
  9. bertabahlah.. dah orang jeles nak buat camne kan?? hahahaha~

    ReplyDelete
  10. len kali letak je nama betul kat blog.

    ReplyDelete
  11. hahahhaha.. sape suruh letak nama Uncle Jonni.. kakakakakaka

    ReplyDelete
  12. haha...gelak golek2 dh nie...xpela ankel..bkn slalu nk kena bahan...hahaha

    ReplyDelete
  13. guwa faham,.guwa pun terkena. :/

    ReplyDelete
  14. kahkahkahkahkah.
    *clap clap clap*

    ReplyDelete
  15. alalalala.. sian ke dia... uhmmm... senyum tikit..
    yeah!!! hahahaha..

    ReplyDelete
  16. anggap sj mereka pbaca blog ankel..bru xrs stress

    ReplyDelete
  17. hahahahaha.... ankel joni... ankel joni...

    ReplyDelete
  18. kahkahkah...
    kn dah kene..
    ltak bro john ler plak pasni.

    ReplyDelete
  19. Hagaha.. rasajan.. baru tau.. selama ni asik pekenakan anak buah dan kakak ipar kan.. hihihi

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger