BREAKFAST DI CHERAS


Minggu lepas ankel ada bersarapan pagi dengan kawan lama di Cheras, lebih tepat lagi di Bandar Tun Hussein Onn. Lama gila tak jumpa beliau sebenarnya, dan sebab utama ankel bertandang kesana adalah untuk menyampaikan majalah Kembara Ustaz. Beliau ada mencari majalah tersebut tapi tidak jumpa, lalu dia mintak ankel belikan untuk dia. Dekat 2 bulan dia kirim baru minggu lepas ankel hantar. akekekekeke.

Owh, ankel paksa beliau belanja ankel. akekekekeke.







Ya, beliau order teh tarik dan roti canai dan ankel pula kopi dan roti telur. Sedang kami makan tetiba hujan lebat, di sebabkan tempat kami makan adalah di warung bawah pokok jadi memang kena tempias la gamaknya. Jadi kami pun bertukar ke meja lain.








Jadi kami pun pindah meja bantai duduk di meja belah dalam sikit. Tetapi walau dah kat dalam ankel perasan sesuatu....







Duduk kat meja tu pun kena tempias gak. Jadi kami pun pindah meja lagi, dok meja belakangnya pulak.







Haaa... kali ini baru ok. Dah tak kena tempias lagi. Jadi ankel pun cakap dengan beliau...













Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

22 comments:

  1. kemain ankel . muka happy la kan kalau dapat kawen ramai . hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Wah kawen ramai yea ankel....jgn lpa jemput rietta tetiap kenduri taw....hehehe....

    ReplyDelete
  3. MOTIF ENTRI NI NK BGTAU ANKEL KLUAR DATING kan?

    tercapslock plak

    ReplyDelete
  4. haha betul tu... sebenarnye mamat poyo ni nak bgtau yg dia kuar datingggg........
    :D

    ReplyDelete
  5. memori daun pisang la tuuuuu.. =p

    ReplyDelete
  6. hahahah kalau dok kampung orang tua2 slalu dengan kepercayaan dia hahha

    ReplyDelete
  7. hikhik..kalau gitu orang lelaki mesti nak pindah makan banyak tempat boleh kawen ramai ye tak?hehe..macam macam orang zaman dulu ni padahal cuma tak nak bersepah je makanan tu kalau jatuh dari pinggan kan..kedai tu pulak apasal lah tak upgrade kedai tu kasik selesa customer sikit..ni nak berpindah dari meja ke meja pulak kan..sangat menyusahkan camtu.putus selera makan orang kata

    ReplyDelete
  8. ni nk ckp xlama lagi ada bau2 nasik minyak ankel ke apa??hahahhaha...siap berangan kawen byk lak tu..wahhhhhhhh kahkah...

    ReplyDelete
  9. ankel suka lerr tu kalo pindah2 tempat duduk makan..boleh kawen ramai.. keh keh keh...

    ReplyDelete
  10. 1 pon tak lepas lagi..

    (uncle J bukan duda kan??)

    ReplyDelete
  11. lol..btl la..kawan2 salu ckp mcm tu dlu..asyik pindah2 tempat,nanti laki ramai..haha

    ReplyDelete
  12. amboiiii abg jonni dah jadi ankel jonni plak sekarang..

    hehee x mau okeh kawen banyak!!!

    ReplyDelete
  13. muka cik kiah propah betul.. hahaha.

    x sabar jugak nak dtg kenduri kawin ankel camni. nak tengok berapa kali beliau jemput? kata kawin ramai kan...?? hohoho.

    ReplyDelete
  14. owh, first time dengar pasal benda ni. header blog ni menarik sangat. bergerak-gerak

    ReplyDelete
  15. tue ade pasang niat ah tue.. kakakakka.. sebab tue Angkel ajak pindah randah, walhal kena tempias sikit jer.. kakakaka

    ReplyDelete
  16. kesian pulak tengah makan hujan.. nasib badan

    ReplyDelete
  17. kahkahkah..
    hebat cara ankel tackle awek.

    ReplyDelete
  18. sempat lagi kau mengatal ye...hahahhaha.....


    apasal aku tak jupe kau hah masa tu...aku pun kuar makan kat situ jugak.....kalau tak leh sign autograf..orang dah glamer sekarang ni...hahahha...

    ReplyDelete
  19. kawan ke gepren tu, ankel? hihi.. brani mati jugak statement ankel tu...

    ReplyDelete
  20. Hahaha.. seronok la kawen banyak nti yeee

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger