KEGEMBIRAAN DI PAGI HARI










Pada minggu lepas di hari ahad, dalam pukul 7 lebih gitu ankel tengah baring-baring atas kerusi sambil tengok televisyen, tetiba terdengar anak buah ankel jerit-jerit kegembiraan. Jadi ankel pun pergilah tengok apa kesnya...












Rupa-rupanya sebab kucing kat rumah ankel sudah beranak. Ya, anak buah ankel masih memanggil kucing tu baby cat, sebab kalau diikutkan memang kucing tu masih kecil lagi. Tapi tah cemana mengandung pulak. Lepas mengandung tu yang badan dia naik terus, mendadak dah macam kucing dewasa pulak. Jadi ankel pun jenguklah nak tengok beranak berapa ekor.








Sempat jugak ankel snap gambo. kuikuikui. Masa ankel snap ni, usia kucing-kucing ni baru beberapa jam, maklumlah beranak masa subuh. Tapi bila tengok kucing-kucing tu...









Seronok pulak tengok anak-anak kucing tu. kuikuikui. yelah terkejut jugak memula bila tengok kucing tu bunting, masih kecik kot. Tapi apapun, jauh di sudut hati ankel....









Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

27 comments:

  1. Yeaaaaay Ankel dah jadi datuk.. errrr bukan ek.. hehehe takpe nak yeayyyyyy jugak lah hehe

    ReplyDelete
  2. Wah...comeinye.....brp ekor tu....

    ReplyDelete
  3. waa.... setahu saya orang yang ada kucing nie penyayang..hihihih

    ReplyDelete
  4. sukerrrrnyerrrr.....saya pun ada bela kucing..tp sekor ja lah...sbb dok apartment..penghibur hati tak kira masa..kihkih..anyway tahniah.....sure comei2 kan

    ReplyDelete
  5. mesti la seronok kucen sendiri dah beranak.. dah ada nama belum anak2 kucen tu? hehe

    ReplyDelete
  6. lepas ni bertukar status atok pulak ke?hehehe..best la ada anak anak kucen yang comel.

    ReplyDelete
  7. bila ankel nak timang anak sendiri? lagi seronokk woooo

    ReplyDelete
  8. berapa ekor anaknya?????? haha. saya po excited jugak! :D

    ReplyDelete
  9. tahniah la ankel dapat cucu hahahha..

    ReplyDelete
  10. tahniah ankel..comel ank2 ankel..:D..

    ReplyDelete
  11. wahh. dah dapat cucu lah ankel. hahahaha

    ReplyDelete
  12. mohon bapa kpd kucing2 trsebut bertanggungjawab

    ReplyDelete
  13. pasni kena jaga anak kucing plak. hehe

    ReplyDelete
  14. tu bru tgk kcing beranak..dah feel2.
    lau isteri yg bersalin rasa la feel yg betul2 lain
    ni asben cakap la

    so ankel..cepat la kawin

    ReplyDelete
  15. hehehe.. lambat beno hepinya yea.. cumey lea blog ni!

    ReplyDelete
  16. tahniah, anda telah menjadi seorang datuk..! ^^

    ReplyDelete
  17. hoho..
    dah mcm tajuk lagu allahyarham sudirman dah nie..
    jauh di sudut hati uncle joni:p

    ReplyDelete
  18. habislah. nanti kucing berak kat rumah ankel. heee

    ReplyDelete
  19. lama tak singgah sini.....wahhhh bak sekor..hehehee

    ReplyDelete
  20. tahniah lah ...kau dah jadi ayah...hahahhahaha....


    aku tak suke kucing....geli lah

    ReplyDelete
  21. tahniah ankel... nk jengok anak2 kucing boleh?? kat wad mana? eh!!!

    ReplyDelete
  22. tahniah untuk ankel ngan baby cat.. nanti update la banyak2 pasal kucing tu ye? tumpang excited..hik3

    ReplyDelete
  23. hahahaha... kecoh je ngn kucing dia...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger