SAAT-SAAT MANIS BERSAMA KANGKUNG










Tapi apakan daya, terpaksalah mengalah. Satu hari nanti si kangkung akan dibawa pulang oleh akak ipar aku. Sebenarnya ankel teringin untuk membela anak kucing yang hitam tu. Dan ankel dapat bayangkan saat-saat manis ankel bersama si kangkung tu....

















Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

21 comments:

  1. miow miow meow miow meiow warghahaha..

    cuba ko google translate bahasa kucing aku ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha kejam jugak nak suh lompat gelung api tuh...tp skali dah bela...sayang yg amatlah..tuhan jek tau...uhuks...windu plak kucen kat umah!!

    ReplyDelete
  3. hahahaha . kesian kat kangkung tu part last . mana dia mahu lompat dalam gelung api tu . hahahaha .

    ReplyDelete
  4. wahh besar cita cita ankel ni..takpe ankel..nanti kalau ade anak kankung ankel boleh berkawan dengan dia :) jangan sedih ye.

    ReplyDelete
  5. sebenarnya tujuan nak stay ngn kangkung gambar yang last tu kan??yg lagi dua manja2 tu xdek dlm list kan??hahahahaha

    ReplyDelete
  6. adui. setiap kali datang sini mesti ade je entry nak buat aku gelak terbahak-bahak.hahaha

    ReplyDelete
  7. apasal nama dia kangkung pacek??kenapa bukan sawi ke bayam ke..ke kailan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. since badan kangkung kaler hitam..patotnya nama dia kopi..haha

      Delete
  8. mula mula nak juga bersimpati pada ankel kerana tak dapat utk membela kangkung.. tp bila nengok ankel nak suruh dia lompat gelung berapai tu.. errrr rasanya kangkung lebih selamat bersama kakak ankel hehehehe :)

    ReplyDelete
  9. eloklah akak hang ambik angkel, dah plan benda tak senonoh rupanya.. patutlah akak angkel nak ambik kucing tue.. kakakakaka

    ReplyDelete
  10. ramainya pertikaikan nama kangkung. hikhik

    ReplyDelete
  11. hoh kankung??? ahahahhaaha. kesian kucing tu.. kangkung pun kangkung la ekekekee

    ReplyDelete
  12. Nama dia unik...harap kakak ankel kekalkan nama tu....xmo sedey sedey okeh....

    ReplyDelete
  13. kalau dpt kat saya... mungkin saya akan kalerkan dia dengan warna oren *mata bersinar*

    ReplyDelete
  14. jauh betul imaginasi ankel nie.
    kucing pn nama kangkung ek.

    ReplyDelete
  15. hahahhahaha... sarkes la plak... mcm2 la...

    ReplyDelete
  16. Kah kah kah.. kangkung nama diaaaa..

    Aisshh.. nak bela kucen tapi mcm nak dera kucen hea bila soh dia lompat gelung berapi tu., ingat sarkas keee.. hihihu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger