ENJIT-ENJIT SEMUT SAPA SAKIT CABUT GIGI..



















Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

12 comments:

  1. serius uncle aku pernah guna benda ni utk cabut gigi..tapi sebab mulut kecik, jadi benda ni tak muat..

    tuntasnya, aku putuskan guna benang je..

    heh heh heh..

    ReplyDelete
  2. Maw lri xckup tanah bdk tu...sian dia...babap maman tu....hehehe...

    ReplyDelete
  3. kemain dengki lagi maman dia ni ha..suke ek menyakat...maman sakit gigi buat cenggitu balik.

    ReplyDelete
  4. wahhh maman yg jahat nie... x baik kaco gitu tau...nnt dia lagi takut nak jumpa doctor gg

    ReplyDelete
  5. besar pasang telinga yer ankel..nak menyakat aje kejenye kekekeke

    ReplyDelete
  6. lamanya tak jengah laman abg jonnie nie..hehe tetap menarik dengan kartunnya..

    ReplyDelete
  7. betul tu kalau tak suka pergi klinik cabut jer sendiri dgn spanar....

    ReplyDelete
  8. Asik nk pekenakan org jele punn.. hak3

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger