MAKCIK MULUT LASER


















Ada sorang makcik ni, memang laser sikit mulutnya. Musuh ketat kak long ankel. Kak Long ankel memang berbulu gila dengan makcik tersebut. Kalau terkena pancaran laser beliau memang "makan dalam" tahap rentung terbakar sampai hangus hangusan. Kalau panggil bomba untuk padam kebakaran tersebut, mungkin mengambil masa 17 tahun untuk dipadamkan.

Korang ada kenal makcik sebegitu? Ankel ada... Jangan jeles... kakakaka







Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

15 comments:

  1. adoiiihai...
    ankel kena bawak kuali ni ila hadap makcik tu, buat perisai=p

    ReplyDelete
  2. lu sebat dengan penuh budiman je guna ekor rambut lu tu angkel..:)

    ReplyDelete
  3. Hahaha... Mak cik tu mutant ke ankel? Hahaha.. Mesti golongan x-men jugak..

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.. kesian ankel. kena pancaran laser makcik laser. lainkali hati2 skit, kena pasang perisai atau mengelak cepat2. haha..

    ReplyDelete
  5. kalu kena laser mak cik tu mau terasa 5 hari 4 malam. kesian ankel

    recent post : Yuna Kini Di VEVO

    ReplyDelete
  6. Klu mcik laser ssah sket la...klu sebaya, bleh juga nk bawak pemadam api...

    Pss....tgk yg last tu...buat rietta senyum...

    ReplyDelete
  7. Sgt laa ada mcik gini kat kg asben..skit2 tnya bila nk peknen..time tu rs nk lempang je ngn teko teh..

    ReplyDelete
  8. hado je..tapi buat bodo je..macamlah dia tu bagus sangat..ye tak?setiap orang ade kekurangan dan kelebihan..so tak perlu bercakap tentang apa yang xsepatutnya..apelah makcik..bawak2 lah berubah..

    ReplyDelete
  9. kikiki...
    bese la
    aku awal2 lagi cuba mengelak lau jpe mkck2 cmni

    ReplyDelete
  10. Hahahahahaha.kelakar gila. Taik telinga pun membengkak kot kena laser. Hahaha

    ReplyDelete
  11. Hahaha.. kalau dah tau nape x elakkan diri, kan dh kena fire naga berapi.. kikikiki

    ReplyDelete
  12. hahahaha...macam kena bom je kan...

    ReplyDelete
  13. Saya pun ada jumpa gak Ankel. Bukan makcik. Tapi nenek laser.... Asyik asyik bandingkan kami adik beradik dengan cucu cucu dia jer --' Kahkahkah --'

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger