NORMAL DAN TAK NORMAL (part 2)


Memang normal untuk melihat dua orang gadis berpegangan tangan...







Tetapi kita rasa tak normal pula bila melihat 2 orang lelaki jalan berpegangan tangan...






Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

16 comments:

  1. haha selalu nampak bangla pegang tangan kalu dorang pergi jalan2

    ReplyDelete
  2. Eeeeeeuuuwwwww... mmg geli pun nengok org laki jln bpegangan tangan.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. lelaki kena pegang tangan sendiri untuk nampak normal:)

    ReplyDelete
  4. bagi saya , pempuan kalau pegang tangan mcm tu pun tak normal ...haha .. biasa kami pegang lengan je .. yg lelaki tu memang eyuewww ....simpang betul .. =P

    ReplyDelete
  5. Hahahaha..selalunya mat bangla la dok pegang tangan kan..geli pulak tengoknya! tapi mat bangla boleh dikatakan normal jugak kan..kalau truly lelaki malaysia pegang tangan mmg tak normal..

    ReplyDelete
  6. Bangla selalu pegang tangan bila berjalan.. kakakkaka

    ReplyDelete
  7. ada makna pegang tangan biasanya pegang tangan antara ibu dan anak....!

    ReplyDelete
  8. a'ah. lelaki nampak pelik pegang tangan

    ReplyDelete
  9. ahaakks... mula2 je rasa cam tak normal... tp bila tgk budak opis ni... rasa mcm okay je kot... sbb lelaki pon ada gak yg sikapnya cam pompuan gak... ada BFF gitu... bila bergurau sesama dorg... lagi nampak sweet..kalah perempuan tau... mcm budak opis sy laa ankel... 2 org ni mmg BFF... kalo wat keje tu..sambil lalu, boleh cuit2, usik telinga laa... paling sweet..siap beli nasi lemak untuk breakfast lagi... sweet sgt... tp.....dorg bukan gay tau.... lelaki tulen gitu....

    ReplyDelete
  10. mwahahahaha.baby ayang..lawak btl..sakit perut.

    ReplyDelete
  11. sebenarnya fikiran kita yg telah disuntik dgn konsep yg pelik2... bila nmpak lelaki berpegangan tangan kita automatik kata geli.. gay. padahal ianya bukan satu dosa pun.
    pernah ada org tanya knapa bangla pegang tangan , diorang ckap sebab dia sayangkan sahabat dia.
    tapi kalau memang gay tuu, mmng patut geli dan sepak la.

    tapi aku pun takkan pegang tangan ngan member laki. haha. sbb tak biasa dan mengelakkan pandangan sinis masyarakat yg telah terdidik utk buruk sangka

    ReplyDelete
  12. tu nama nyer kasih sayang yang tak berbelah bagi..hahahahahah

    ReplyDelete
  13. Hahaha Siap bersayang sayang.. Ofkos aa tak normallll. XD

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger