NORMAL DAN TAK NORMAL (part 5)



Memang normal untuk melihat seorang gadis membonceng motorsikal balak beliau..







Tapi rasanya memang tidak normal bila gadis itu membonceng sedemikian..



 


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

15 comments:

  1. kekekeke..

    eh, salam:-)

    selalu buat macam tu masa kekecik dulu..macam kool je..macam macho je..

    haha..

    ReplyDelete
  2. tak normal, sebab kurang sopan XD ..

    ReplyDelete
  3. aku pn suka naik motor mcm tu ms kecik2...haha

    ReplyDelete
  4. baru macho kalu buat duduk macam tu.. hehe~

    ReplyDelete
  5. Puhahhahaha..ini memang kelakar..sangat tak normal.Menempah maut namanya.

    ReplyDelete
  6. hye ankel wah rindulah nak singgah komen sini.ankel sihat?apa khabar?

    alah kak lea confirm tak boleh buat macam tu sebab gayat naik motor huwaaa (ye...kisahnya sebab masa kecil tak sabar nak turun motor ikut mak ke kedai,maka kaki kenalah tatoo cap ekzos sekian terima kasih)

    ReplyDelete
  7. kecik2 dulu, selalu naik basikal chopper macam tu... susah nak balance woooo

    ReplyDelete
  8. aku biasa buat gak dulu.. kakaka

    ReplyDelete
  9. Memang tak berapa nak normal. Haha.

    ReplyDelete
  10. Haha .. yer ..kat kampung saye ada pasangan yg begini . .. pelik tapi benar.

    ReplyDelete
  11. perghhh mau pening pala kalau dapat awek cenggini muahahaha

    ReplyDelete
  12. Hehehe...dh pgg kuat dh tu...pgg besi belakang...bleh jerr nk bawak lelaju...

    ReplyDelete
  13. Hahahaha.. jgn dibuat dlm realitinya yeaa..

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger