"PRANK" YANG TAK MENJADI













Lepas tu ankel dok terfikir nak buat lawak dengan anak-anak buah ankel tu, ye lah diorang kan nak balik dah. Lawak simple je pun, masa bebudak tu salam ankel nanti ankel nak hulur sampul duit raya kosong. Sebab ankel ada jumpa balance sampul duit masa raya Aidilfitri.

Ankel dah siap gelak sorang-sorang masa dok mencari sampul tu. Ye lah ankel dah dapat bayangkan dengan jelas sekali peristiwa itu...














Tapi malangnya setelah puas ankel mencari, tapi tetap tak jumpa sampul tersebut. Padahal ankel ada terjumpa sebelum ini. 






** owh tersilap.. patutnya.. pulak... bukan budak... **



Ya, ankel langsung tak jumpa sampul tu. Biasalah, kalau kita tak nak barang tu, mesti kita jumpa, tapi bila kita nak pakai benda tu, jenuh cari tapi tak jumpa. kuikuikuikui

Jadi terkuburlah niat untuk bergurau senda bersama keluarga tercinta hari itu. Sedihsssssssss.....



Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

16 comments:

  1. moralnya, marilah kita selalu sedekah seikhlasnya...

    sekian

    ReplyDelete
  2. haaaa. itulah ankel . nak kenakan anak buah ankel, last ankel yang terkena . hahaha

    ReplyDelete
  3. Niat kena betul ankel..haa niat tak baik tak menjadilah..hehehehe..terkona sudah

    ReplyDelete
  4. HAhah tu la makannye bila ada niat jahat... Tuhan tak makbul ..hehehe =P

    ReplyDelete
  5. hahaha..
    tu ler dia..
    niat buruk lagi..
    kn dh x jadi.

    ReplyDelete
  6. bagila seringgit sorang pn jadila.
    taik idung masin la ankel ni haha

    ReplyDelete
  7. tu laaa ada niat jahat kan... keh keh keh....

    ReplyDelete
  8. hahahahaha.. cis..x senonoh pye ankel.. dish2!!!

    ReplyDelete
  9. Niat je dah tak baik.. Tuhan x restu la tu..

    ReplyDelete
  10. prank tak berjaya ya Uncle Jonni.. kakakka

    ReplyDelete
  11. Xpe...smpan jerr...nnti raya depan ada lg....xpown nnti cuti skulah, dorg blk lg...

    ReplyDelete
  12. Hahaha.. cian bebydak tu klu prank tu jadi.. hihihi

    ReplyDelete
  13. adoi kesian anak buah angkel kena prank macam tu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger