TERIMA KASIH BUAT ANDA, ANDA DAN ANDA JUGA.






Ya, dah tadak idea apa nak tulis, jadi merapu lagi ah jawabnya. Saja je hari ni nak tulis-tulis tanpa arah tuju. huhuhuhu. Sekadar nak ucap terima kasih pada anda, anda dan anda juga kerana masih sudi datang singgah ke blog ini. Maaf, ankel memang tak blogwalking sekarang ni, memang tak datang balas jejak anda semua. huhuhuhu.

Blog ni pun sebenarnya boh entri autopublish je. Jarang-jarang ankel bukak sebenarnya. Saja tanak bagi blog kesayangan ni bersawang sangat. Terima kasih pada yang masih sudi nak tinggal-tinggal komen. Ankel baca komen anda tu. huhuhu.

Tulah, nak kata bizi tu, tadaklah. Tapi membizikan diri, ya. Rasa hari-hari memang tak cukup masa. Rutin harian memang sama je hari-hari.

Awal pagi dah gerak pi keje...







Lewat petang, kadang-kadang malam baru sampai rumah.






Malam pulak bantai melukis dulu sebelum tido. Sebenarnya ankel tengah menyiapkan komik solo ankel yang pertama. Kalau ikutkan tarikh kena hantar, memang dah berbulan terlewat. huhuhu. nasib baik penerbit memahami. Mereka sentiasa memberi galakan, tunjuk ajar pastu bagitahu mana kesalahan-kesalahan yang patut di perbaiki. Yelah, ankel kan tahap amatur. huhuhuhu.

Apapun camtulah, bukan bizi tapi membizikan diri. InsyaAllah satu hari nanti akan terbit komik solo ankel, cuma tak tau bila. Akekekekeke. Semoga dipermudahkan segala urusan dunia ankel... tata..




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

15 comments:

  1. go angkel jonni..

    aku support ko:) dan aku mesti beli komik solo ni..

    err..ingat bizi kawin..haha

    ReplyDelete
  2. gud luck ankel...rietta xsabar tunggu komik solo ankel...aujinz pown dah kuarkan sndiri....tunggu ankel punya plak..

    ReplyDelete
  3. good luck ankel . akan sentiasa menyokong ankel :))

    ReplyDelete
  4. Gud luck wak.. tak sabar nak beli komik ko tu wak..

    ReplyDelete
  5. yess!!! go angkel gooo!!.. nanti aku beli.. hehehee..

    ReplyDelete
  6. ni yang tak sabar nak beli ni..all the best ankel.. :)

    ReplyDelete
  7. GO ANKEL GO...eh..tercasplock lak...XD

    ReplyDelete
  8. ankel tak lama lagi jadi kartunis?homaiii,akanku beli !

    ReplyDelete
  9. wahhhh nak terbit komik solo tuuu.... tahniah bro... awal2 gua ucap tahniah dah... galakan tuuu... hehe.. semoge tercapai bro... nti kalo dh kuar... gua nak yg autograp lu nye hehehehe.... semoge suksess dude..

    ReplyDelete
  10. orang dah glamer sekarang ni..makin sibuk lah

    ReplyDelete
  11. Bestnyeee.. x sabo nak tengok komik ankel...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger