DRAMA RAMA-RAMA (part 2)





















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

17 comments:

  1. agak-agak, ankel penah buat camnie tak ? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEhehe...sebab dia mungkin penah buat la wujudnya entry yg ni ...hahaha .. kan kan kan kan ... ??????

      Delete
    2. Atikah : tak payah agak-agak... mmg tak pernahnya... kuikuikui..

      Queen : wakakakakaka.... haish.... ankel ni pemalu lagi berbudi pekerti mulia... takdenya nak buat benda2 camni... huhuhuu

      Delete
  2. ni entri untuk komik kembara ustaz jugak ke bero?

    buku solo dah siap lom ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... saja letak sini , dah tadak citer nak cerita... kuikuikui..

      buku solo? mmm... wokeh ... on da way... mebi dlm 2 atau 3 tahun lagi siap bro... kuikuikuikui... buat slow2 ja ni... x larat... huuhu

      Delete
  3. Ini mesti ankel punya cerita ni kan..hehehe tanjat boboy ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke... mana ada... drama jeeeee.... kuikuikui

      Delete
  4. hehehehe... amboi, kemain bapak dia siap bukak langkah.. kah kah kah

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  6. elelele.. pengalamn sendiri kan.. baik ngaku!!!

    ReplyDelete
  7. oloh....hebak bapak dia...ekekeke....

    ReplyDelete
  8. ishhhh memang tak bestttt nor bila cinta terhalang camni huhuhu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger