DRAMA RAMA-RAMA (part 3)





















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

15 comments:

  1. kehkehkeh..

    ni malu-malu lembunya namanya ni angkel..
    thorbaik phokchik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... owh... baru ankel tau lembu pun pemalu jugak... akekekkeke

      Delete
  2. Tak yah keluar dating senang..dah kawen sok lantaklah le nak keluar berdua pun kan..bagus bapak eh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? kalau bapak ikut dating sekali barulah tadak cumbu2an, peluk2kan dan guling2an.. kan? akekekkeke

      tadak jugak panggilan2 manja mcm baby2 ka, papa mama ka, bucuk2 mashem ka, puk puk ka... kan? akekekkekeke

      Delete
  3. ankel nak bagitau ankel da ada tunang ke ni..?

    tahniah ankel~! kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen saye same seperti diatas ... ahaha.... boleh ? =P

      Delete
    2. missShila : kekekekeke... belum laaa... tu la pasal, blom ada lagi gadis2 cantik meminang ankel ni,,.. stress betulllah.. akekekkekke


      Pai Labu : tak boleh !! meniru... kena buang sekolah nanti... akekekeke

      Delete
  4. Hehehe....itu bru namanya sporting, bleh kuar dgn syarat bapak ikut sekali...dok tgh plak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... ak ah kan... lagi best kalau mak, adik2 semua ikut sekali... dah mcm rombongan skolah dah... akekekekeke

      Delete
    2. Hehehe...teringat plak citer p ramlee, yg sekali pggil adik beradik dia menderu dtang...

      Delete
  5. tak best! tak best! tak best! *sambil hentak kaki :p ahaha

    ReplyDelete
  6. sgt bagus, kalau anak sy nti akan dibuat sedemikina rupa juga

    ReplyDelete
  7. ankel ni dah jadi kartunis tetap majalah kembara ustaz ke?

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger