KENC*** DALAM SELUAR











Ya, seat motor ankel lobang-lobang. Maklumlah musim hujan, jadi memang punggung asyik basah je. kuikuikui.

Seat motor ankel lobang-lobang disebabkan oleh kucing-kucing ankel yang suka garu-garu dengan riang rianya diatasnya. Nak tukar cover dia memang baru 10 hengget, 8 hengget pun ada, namun pasti akan lobang-lobang kembali. Mungkin patut taruk lapik yang macam jaring-jaring tu, kuikuikuikui


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

8 comments:

  1. ke nak cover ni?ehehehe..beli la yang jenis jaring² tu ankel..takpayah nak kena bahan lagi..kannn

    ReplyDelete
  2. hahahaha ....saya slalu kena mcm tu...sbb tumpang kwn g keja...tambah pompuan berbaju kurung..lagilah terserlah....huhuhuu

    ReplyDelete
  3. dahlah uncle..dah ngompol cover-cover pulak..
    kehkehkheh

    ReplyDelete
  4. betul ke ni ankel.. baik ankel mengaku je .. muahahahahahaha

    ReplyDelete
  5. boli yo laa jaring jaring tue.. selamat sikit dari cakaran kucing dan uncle takdolah ngompol slalu.. koh koh koh

    ReplyDelete
  6. Pakai jaring jerr ankel...rietta pown kna mcm tu jagak..pernah jga nmpak jaring warna laen...

    ReplyDelete
  7. hehehe..pernah gak jadi cmni.
    tapi sebab duduk atas kerusi basah

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger