SUKAN DAN ANDA























Ankel rasa lawak gimnastik ni masih kelakar dan masih relevan. Namun masa ankel menghamburkan ungkapan ini, hanya ankel sorang je yang gelak. Dah tak kelakar ke lawak gimnastik ni?




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

11 comments:

  1. ahahaha..camtu eh..maksudnye vice versa?hehehe..perempuan tgk sukan lelaki..lelaki tengok sukan perempuan..erk.macam tak lawak :p

    ReplyDelete
  2. puncline dia dah kureng sikitlah bero..:)

    ReplyDelete
  3. Masih kelakar ... (Sebab tak penah dengar lawak gimnastik) .. thehehe.. =P

    ReplyDelete
  4. masa komanwel je suka tgok gymnastic

    ReplyDelete
  5. pirst dengor lawak gymnastik ni ankel .. saya bagi 3 bintang hehehe

    ReplyDelete
  6. dah tak berapa nak power dah bro.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. Agaknye dia xpham kot ankel...hehehe...

    ReplyDelete
  8. patutnya buat muka serius time buat lawak. biar orng yg gelak. kita jgn gelak dgn lawak sendiri.

    ReplyDelete
  9. sukan tu mmg best tapi tak bolek depa pakai sut yang lebih sopan??

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger