BELAJAR NAIK MOTOR







































Tapi sekarang budak tu dah ok dah naik motor tu, cuma ankel tak bagi dia naik motor sorang-sorang. Kena ada ankel bonceng kat belakangnya. huhhuhuhu


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

21 comments:

  1. haha.. teringat time adik pompuan blajar naik motor.. punyala takut smpai dia tergigit bibir smpai berdarah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... mak aih... sampei berdarah bibir...

      Delete
  2. belajar naik motor masa darjah enam.. bebudak sekarang darjah satu pun dah pandai bawak moto... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... yelah... dorang tgk kwn2 dah pandai naik motor, diorang pon nak bawak gak... padahal kaki tak sampai tanah lagi... akekekkeke

      Delete
  3. pernah belajar moto masa sekolah tapi tak pandai lepas tu tak pernah cuba dah sampai sekarang kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa... ankel boleh ajar... nanti boh tayar kecik kat belakang... baru tak tumbang.. akekekekeke

      Delete
  4. test lesen ngan maman dulu ye..maman bersubahat nampak..hehehe..takpe,untuk kegunaan akan datang jugak.tapi jangan sampai membahayakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... alaaa sekali sekala je.... kuikuikui

      Delete
  5. 1st time gua blajar naik moto memang terus ke longkang kecik tepi umah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikuikui... marabahaya tu... ankel pon dulu2 pernah jatuh...

      Delete
  6. Replies
    1. kuikuikui... dlm hati hanya tuhan ja yg tau,... jantung dup dap dup dap ketakutan tau... kuikuikui

      Delete
  7. hahahahaha. pehhh...nasib tak kuak lentang ke belakang atas tanah.

    ReplyDelete
  8. tu lah excited sangat nak belajar..
    nasib takde apa2..kalau tak jenuh lah kau menjawab dengan mak budak tu

    ReplyDelete
  9. Uiks...maman ajo anak buah rempits...

    ReplyDelete
  10. wah, rambut pendek? hemsem dah. eh eh

    ReplyDelete
  11. aaahh!
    rambut baru 2014 maman!

    (off topic ni)

    ReplyDelete
  12. First time naik motor dulu langgaq habbis pasu bunga jiran. Lepastu blah mcm takda apa. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aq firt time xsiden masuk tayar depan dalam longkang. panggil orang2 keliling totlong angkat. malu gila.

      Delete
  13. Teringat pula kenangan first time naik moto jatuh longkang. hahaha

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger