FACEBOOK OWH FACEBOOK

















































Diambil dari majalah Kembara Ustaz isu 13




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

17 comments:

  1. Replies
    1. kekekekekeke... bagus kan... dah veteren pun masih romentik2... akekekeke

      Delete
  2. heehhee..bergurau sondo di pagi hari..sweet je tengok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... romentis gitu... akekekekeke

      Delete
  3. sebenarnya Aleasara kerja kat kedai sayur yang pakcik tu beli..

    kan angkel kan?:-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikuikui... ada kemungkinan juga... kuikuikui

      Delete
  4. hahahaha... anak dh besar rupanya! meleleh air mata si anak tgk mak ayah romantik sgt... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... meleleh kegembiraan kot... kuikuikui

      Delete
  5. ankelllllllllllllll !!!apa khabar,sihat tak?makin hensem tak he3....

    rindulah nak komen semua entri.ni curi2 jap spent time bw.erk....aleasara hahahaha terharu nama terselit kat komik ankel.glemer seketika

    ankel,komik ni kak lea susah nak dapat area salak tinggi.pernah nampak kat kedai buku kecil tu,kat ground floor alamanda,putrajaya je.cari kat nilai pun takde huwaaa.....nampak gaya kena gi alamanda,lah hukhuk

    ReplyDelete
  6. HAhahaa... ok part pojie yg paling kelakar...
    sampai lawak ni...memang sampai ... haha . =D

    ReplyDelete
  7. suwit
    rumantik
    roomate
    segalanya lah
    hahaha..comel2

    ReplyDelete
  8. kah kah kah... dah tua tua pon romentik lagi...

    ReplyDelete
  9. ni cite sebenar ke rekaan ni? haha
    tp mmng terserlah kebroeryromantikaannya tu

    ReplyDelete
  10. sweet sgt aih....cuma part pkai tie g beli sayur tue xtahan...bhahahahaha

    ReplyDelete
  11. hahahah Sesiapa nak beli upt(rm1/pc) dan opk (rm1.2/pc), boleh beli dengan saya 012-2723104

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger