PEMINAT TEGAR HARIMAU



Ada seorang kawan ankel ni memang peminat tegar pasukan bola sepak negara. Tak kisahlah harimau malaya ka atau harimau muda. Kalau pasukan kebangsaan menang apa-apa game memang dia seronok sakan, selalu nengok dia pakai jersi bola sepak kebangsaan. Semangat gitu.








Tapi yang tak berapa seronoknya bila team kita kalah, memang hangin satu badan beliau. Mulalah keluar kritikan-kritikan pedas yang memang boleh membuatkan telinga sesiapa yang mendengarnya jadik stress.








Tapi ini boleh dikira baguslah jugak kan, cuba bayangkan kalau beliau adalah peminat tegar sukan gimnastik ka gimrama ka. Sekali Malaysia menang pingat emas langsung bersemangat pulak beliau bercerita tentang sukan gimrama. Siap pakai "jersi" gimrama sekali. Tak ke naya tu?






Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

16 comments:

  1. Hahahaha..memang peminat tegarlah kalau setiap sukan nak pakai uniform sukan tu..bagus jugak ada semangat camni..tapi biar berpada jangan sampai terlalu semangat macam ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke... taklah... ankel hangin kalau menang tu puji gila2... tapi bila kalah kutuk kaw2... apa daaaa.... kuikuikui

      Delete
  2. air mata tu lawak lah
    hahahaha

    kueh

    ReplyDelete
  3. Meloyakan. Mohon RTM gam entri ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan laaaa... kang ankel nak berseronok kat mana lagi andai blog ini di gam.... akekekekkeke

      Delete
  4. adoi la...jangan jangan...kang pkai bju gymrama...jenuh pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apasal plak jangan... patutnya .. pakai.. pakailah... baru comel... kuikuikui

      Delete
    2. Klu dia pkai...ankel sanggup ke tgk?hehehe...rietta xsanggup...hehehe...

      Delete
  5. ingatkan kartun belah kanan tu siapa, rupanya angkel yang dah potong pendek wahahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooooooooo... perli nampak.... nak kene tampo?
      akekekkekeke

      Delete
  6. suruh dia pakai veet dulu sebelum pakai 'jersi' budget comei tu yer muhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... tak yah veet... cabut pakai tgn ja... akekekkeke

      Delete
  7. hahahha.. rambut Uncle dah pendek... koh koh koh

    ReplyDelete
  8. Sesiapa nak beli upt(rm1/pc) dan opk (rm1.2/pc), boleh beli dengan saya 012-2723104

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger