TAHUN BARU, PERMULAAN BARU...






































Yeap, tahun ni nak start permulaan baru, dah tak nak berambut panjang dah. Rasa diri ini dah terlalu tua untuk meneruskan gen-gen rock dalam diri. Nak berambut pendek je lepas ni. Baru padan dengan umur. huhuhuhu.

Owh. tapi serius rasa sayang gila nak potong rambut ni. tapi tetap potong gak. Apapun sempat gak lah bermanja-manja ngan rambut buat kali yang terakhir. huhuhuhuhu.









Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

24 comments:

  1. Replies
    1. woooooooooooo... gelak2 plak dia.... ceh !!!

      akekekkeke

      Delete
  2. hahaha dun wori ankel..rambut pendek lagi hensem!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... rambut panjang ka pendek ka tetapnya tak hensem cik nota melekat woiii... kalu ankel ni hemsem dah lama dah ankel kawen ngan najwa latip.... akekkekekekeke

      Delete
  3. Botak mcm Beckham lagi hensem.

    Ingatkan nak quit smoking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... kepala ankel lonjong.. kalu butak mmg sebijik mcm alien... akekekkeke..

      quit smoking? mmmmm... taun depan !! akekkekekke

      Delete
  4. euww, main main dengan rambut. hahaha


    pasni ni katon angkel dah rambut pendek ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... biar ahhhhh.... sayang tu kat rambut.... kuikuikui...

      camtulerrrrrrrrr.... kuikuikui

      Delete
  5. kehkehkeh..gelak guling2 aku tgk gambar last tu:-)

    takpe uncle, rambut pendek tetap macho bero;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bero, boleh emel alamat kat nazhaanua[at]gmail[dot]com?
      nak bagi hadiah GA dulu

      Delete
    2. kekekkeke... macho kepala lutut ah bro... tadaknya manco manco ankel nih... huhuhuhuhu..

      uik? alamak.. ankel menang ke? huhuhuhuhu...
      alamak bro... sorilah byk2... ankel mmg dah lama tak bw.. x perasan plak. bro plak yg kena mintak2 alamat... sorilah. Yeap, nanti ankel emelkan alamat... thanks...

      Delete
  6. seram kok wak tgk gambo rambut ko tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huiii... seram napa pulak.... kan seksi tu rambut tu... sekali pandang mcm katerin zita jone... 2 kali pandang dah mcm linda rafar masa dlm kumpulan elite dulu.... akekkekekke

      Delete
  7. Replies
    1. kekekeke... tadaknya hensem2 yasira weiiii... huhuhuhu

      Delete
  8. Replies
    1. dah tua gila dah ni..... bukan muda lagi mcm tahun 70 an duluuuuuuu... wakakakakka

      Delete
  9. finally, potong jugak rambut ankel eh. tahniah tahniah!

    ReplyDelete
  10. hahaha... giler seram gambar last tu.
    tahniah sebab cekal dan tabah. bukan senang tu nak buat

    ReplyDelete
  11. sempat lagi tu berkarya dengan rambut..bagus azam baru ankel ni..lepas ni kartun versi rambut pendek pulak ke?

    ReplyDelete
  12. tabahnya Uncle ptong rambut tue.. hue hue hue

    ReplyDelete
  13. dan lg bermanja2 tu
    bl dh sekali potong kasi pendek lepas ni msti xnk dh brambut pjg tu

    ReplyDelete
  14. hahaha sempat lagi berkarya dengan rambut2 yg dh dipotong pn. kelakar betul ankel ni :D

    ReplyDelete
  15. Tidakkkk...hehehe...sygnye rmbut tu...hehehe...xpe xpe...suatu permulaan yg bru...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger