PINK ITU SEXY














Sebenarnya tak pink pun, merah tapi nampak macam pink. Kira pink je lah, saja je buat modal nak gelakkan kawan. Akekekekek.



Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

15 comments:

  1. Replies
    1. ek ehhhhhhhh... pakai baju pink nampak? akekeke...

      yaaa... menawan utk sesetengah orang... kalau ankel yang pakai memang .. hmmm... akekkkke

      Delete
  2. tu menunjukkan kawan ankel tu sorang yang berani. berani menongkah arus n dibahan orang. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... alaaa... biasalah tu... barulah sweet.... ankel pernah nampak kapel pakai tshirt pink sedondon... sweet gitu... akekekeke

      Delete
  3. kalau la ankel yang pakai pink tu ...mesti nampak cute...he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... memang cute... boleh demam sapa yang tengok... akekekkke

      Delete
  4. pink...sweetnye...hehehe...bru hr sabtu lepas rietta jumpa stu family nie...isteri dengan anak perempuan kain kaler pink, suami dengan anak lelaki t-shirt pink...tapi cam sweet aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akekekeke... hmmm... memang sweet .... tapi kalau ankel kenal diorang... hmmm... memang ankel gelakkan diorang tu.... akekekekkeke...

      ankel pernah raya pakai baju sponsor... abis satu family sedondon... gila stress... akkekekkee

      Delete
  5. Alaaaa. lelaki pakai pink sweet pe... heh ..
    ankel tak berani pakai kaler tu, tu pasal berani membahan member je .. heheheh
    ok ..faham.. =P

    ReplyDelete
  6. tak baik gelakkan kawan angkel... aku pun ade sweater pink.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. Kekeke..jgn terlajak laris sangat..hehe

    ReplyDelete
  8. ankel bila nk pakai pink??tak sabar nk bahan gak neh wakakakakaa

    ReplyDelete
  9. dulu pernah tersilap beli baju pink. tengok kat kedai di bawah siraman cahaya romantik nampak warna lain. skali bawak balik rumah baru nmpak pink. cis sungguh.
    sekali je pakai sebab terus kena bahan. trauma seumur hidup

    ReplyDelete
  10. ade je bahan nak kenakan orang ye ankel ni..sesekali nampak jambu ape salahnya kan.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger