BUNDLE MUNDLE



Ok, hari ini ankel nak bercerita tentang bundle. Ya, bundle. Tempat peberet ankel untuk disinggahi, kedai pakaian bundle. Jadi tak berapa lama sebelum ini ankel adalah pegi carik bundle, saja tengok-tengok.

Ada satu kedai ni, memang ankel suka singgah sana. Kedainya besar jugak, jadi seronoklah nak godek-godek bundle. Tapi tulah kalau dah nama bundle, nak cari seluar yang elok tu kena rajin sikit. Sebab kebanyakannya memang pelik-pelik seluar tu...








Dari segi harga biasalah, 5 hengget je sehelai. Tapi ada satu benda yang menyebabkan ankel minat sangat jenguk bundle ni, sweater. Ankel memang kerap singgah sebab nak cari sweater. Ankel memang tak boleh naik motor tanpa pakai sweater. Tapi nak cari saiz yang sesuai dengan padan ngan kita tu payah, kebanyakannya saiznya kecik-kecik.









Jadi memang ankel ni kaki godek-godek sweater. Tapi dalam bab memakai sweater ni, ankel memang suka pakai sweater terbalik. Alaaa... sarung sweater tu boh yang depan jadi kat belakang. Korang pernah nampak kan orang pakai sweater ke jaket sarung terbalik. Ankel memang suka cenggitu, selesa dan senang. akekekeke








Baru-baru ni adalah beli sweater dengan seluar bundle, itupun pakai duit nuffnang. Bertahun blogging dapatlah cash out sekali, itupun ciput je, takpelah adalah hasil gak. akekekkeke. Terlajak tulis kat iklan nuffnang tu tabung beli seluar jeans, beli seluar jeans sungguh. kuikuikui.

Apapun terima kasihlah pada yang sudi klik-klik iklan nuffnang ankel tu ya. Terima kasih banyak-banyak...














WARNING : Perhatian, imej-imej berikutnya mungkin akan menimbulkan sedikit ketidaksenangan kerana imej tersebut agak sedikit seksi. Ia berkemungkinan mampu menyebabkan seseorang itu sedikit marah langsung menampar sesiapa yang bersebelahan dengan beliau. Harap maklum.






















Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

26 comments:

  1. kehkeh..ada gaya model jawa la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akekekeke... ada eh? model jawa pun model jawalah... janji rock... akekekeke

      Delete
  2. Ankel tayang body ke tayang seluar..he3..

    ReplyDelete
  3. uiks...seksinye....ekekeke....bundle mmg kena pandai pilih kan ankel...rietta pown dlu pkai terbalik...tpi sarung kat tangan jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... ak ah... kena rajin godek-godek... sbab nak cari yg ngam mmg payah... huuhuhu

      kekekke.. ankel mmg mesti pakai sweater.. kalau tak rasa tak selesa... tp mesti pakai terbalik... akekekkeke

      Delete
    2. tu la....klu nek moto pkai sweater bru selesa...angin kuat plak skank nie....

      Delete
  4. pergh..seksa aku tengok ankel. kahkahkahkahkah... ade gaya model lah ankel. tak nak try msuk runaway ke?

    aku pun suke g bundle jugak. cri bju2 murah. dah lah murah pas tu cecantek lagi.. paling best pakej ada bau downy lg.. hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishhhh... seksi laaaa... hang pandang sekali ja... cuba pandang banyak kali.. mesti nampok seksi... akekekkke...

      ak ah.. ankel mmg suka pegi bundle.. selalu belek2 ja... terutama sweater.. bila jumpa yg cantik baru beli.... mmg murah. 5 hengget ja... yg jenama2 paling mahal 20.. huhuuuhu

      Delete
    2. bju bundle ni satu je mslh die limited edition. tu yg rs mcm mahal tu.. hahaha...

      Delete
  5. percubaan wak jadik model..hmm buleh la hahaahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kan? kan? kan? haaaaa.... nanti ah.. ankel join malaysian next top model... akekekekkeke

      Delete
  6. hahahahaha.... wak wak.. berangan nk jadi model rupanya.. (gelak sakan sorang2 depan pc ni!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakka.... gelak... gelak lerrrr....ankel tak kisah pun.... akekekekeke..

      alaaa... saja je entri, seronok2.... takdaknya ankel nak posing2 cenggitu... akekekekke

      Delete
  7. mantap siot body ankel ni...kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa... time kasih... time kasih.... buat susah2 je..... time kasih....

      ak ah.... memang mantap siot... lagi2 tang bisep ni... wakakakaka

      Delete
  8. hahaaa.. memang rasa mcm nak tampor ajer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekeke... tampo je.... tampo je sapa2 yg tgh dok kat sebelah tu... tampo je dgn sungguh2... akekekekke

      Delete
  9. mwahaha.sexinye.lama xjnguk blog ankel..samalah dgn ayh sy,rajin g bundle sbb nak beli sweater/jacket...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akekeke... seksi ya? time kasih... buat susah2 aje... akekekkeke....

      ak ah... ankel pun sama... mmg peminat setia sweater.... ankel mmg selalu singgah, dok belek2... mana tau ada stok sweater baru sampai.... kuikuikui

      Delete
  10. Replies
    1. yaaaa... mmg sakan... seksi sakan kan? kan? kan?.... akekekkekeke

      Delete
  11. kenapa kartun abg jonni semakin kachak?hehehe

    ReplyDelete
  12. boleh la jadi model seluar kedai bundle

    ReplyDelete
  13. hehehehe.. selfie le kononn.. ha3

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger