AKU ANTI SOSIAL?




 photo kaki bangku 1_zps5lpqxezq.jpg
.
.
.
 photo kaki bangku 2_zpsjshd4rwr.jpg
.
.
.
 photo kaki bangku 3_zpsrnhw6w7k.jpg

.
.
.

 photo kaki bangku 4_zpssrfifnmy.jpg
.
.
.
 photo kaki bangku 5_zpsebvrnkj6.jpg
.
.
.
 photo dangdut_zpsuhs7ljpd.jpg
.
.
Ya, begitulah ceritanya. Tapi jika tetiba kelab buat betul-betul event pegi dangdut? hmm.. habislah.. habislah ankel.

Tapi sebenarnya bukanlah ankel ni anti sosial, cuma malas nak join. Ada banyak sebab dan masalah sebenarnya. Kawan-kawan pun ada yang tak nak join, tapi join gak sebab terpaksa. Ada yang pegi join satu kali, pastu dah tak nak join langsung pasni.

Sekarang nih tinggal ankel sorang saja yang tak pernah langsung join aktiviti. Boikot kot? Langsung dilabel sebagai anti sosial. Takpelah, ankel tak kisah. Ankel ada sebab ankel sendiri. Biarlah ia terus menjadi rahsia di lubuk hati ini.



 photo dangdut 2_zpsgnkn6wfn.jpg
.
.
.
 photo blues_zpshh84s3e5.jpg
.
.
.
 photo blues 2_zps2u9urxeu.jpg
.
.
.
 photo blues 3_zpsgj5edyos.jpg

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

40 comments:

  1. ecece... jiwa lelaki romantis ye ankel..
    xpe laa ankel.. dorg xleh paksa kita.. tu kan terpulang pada indvdu tu sendiri.. sape nak join..silakan.. yg xnak join,x leh la dipaksa,. xkisah ler klu org kata yg -ve pasal diri kita..asalkan kita jadi diri kita sendiri kan kan kan...

    ReplyDelete
  2. biar la apa org nk kata.. yg pnting adalah diri sendiri.. ^_^

    ReplyDelete
  3. mun.. jgn tak tau.. jiwa ankel ni romantis tahu? wakakaka. tu lah, main paksa2 plak, tak aci betullah. kuikuikui

    ReplyDelete
  4. Anil Wanina... hahaha. betullah tu. baik jd semak samun dari jd lalang... kuikuikui

    ReplyDelete
  5. ko boleh geng aku ankel aku pun cam ko gak... malas nak duk tengah2 org reramai... derang nak ckp anti sosial ke, antibodi ke, antidot ke lantak le... yg penting aku tak kacau org krik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. yep.. kita hari2 dtg buat keje kita udah.. malas nak layan kelab konon rekreasi walhal ada puak2.. geng2 dan mcm hal lg.. drpd dok main boling baik ankel dok umah masak megi... lg best... akekekekkeke

      Delete
  6. samalah..kadang2 malas nak join2 aktiviti2 ni...
    spend masa dgn kuarga lagi best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. betui.. kdg2 masa tu tak kena... xtvt pi tgk wayang,,.. dah lah jauh dr umah ankel... muvi lewat.. sah2 sampei umah pagi buta... baik tgk tv kat umah je... kuikuikuikui

      Delete
  7. jiwa romantis? muekekek!

    siap memperut ke depan.
    nasib tak mendada. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haipp !! ankel romantis tau... mohabbat mohabbatein pyar hai chuppuke chuppuke.. tau??
      perut ankel sado... bio lerrrr... jelessss le tewwwwwwww....

      Delete
  8. Replies
    1. romantis laaaa... ko mana tau... ko dok tgk citer korea... mana tau romantik2 nih... haishhhh..

      Delete
  9. xpe ankel...join biar dengan kerelaan hti...klu xrela, join pown xbest...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... betui... i tak rela u kno... takkk rewwwlaaaa...... haaaaa.... kuikuikuikui

      Delete
  10. yep, gua lebih suka spend time dengan family, heee.
    romantis ke ankel? apa kaitan dengan bersosial? hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. romantis dan bersosial saling kait mengait sebenarnya... ibarat mengait buah kelapa sawit..biar buah sawit tu yg jatuh ketanah bukan seludangnya.... paham?? .. haaaaa.....

      Delete
  11. Replies
    1. kehkehkeh... tapi masalahnya diorg yg duk kacau2 ankel... suruh sain2 bagai.... ingat ankel ni Shamsul Yusuf apa.... Gila betul !! akekekkeke

      Delete
  12. Ecececcehhhhhh Romantis konon. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ececececehhhh... romantis laaaa... ko mana tau... ko tgk citer cinderella je... cer tgk citer hindustan, mesti ko pon jd romantis.... tau?? kuikuikui

      Delete
  13. Replies
    1. hahaha... ya... mak ankel kata ankel sorg yg romantis... kuikuikui

      Delete
  14. berjiwa romantis? hhhmmmmmm... (sambil garu dagu tak gatal)
    Selamat berpuasa dik Jonni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... x sangka kan ankel sorg yg romantis... huehuehue... slmt berpuasa kak...

      Delete
  15. jom ikut aku gi karoke..husna ada..sikin ada...hahahha...ada bran?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... karoke? dgn ang... husna.. ngan sikin... hmmmm.. ani kamarul?? ani kamarul ikut dak?? kuikuikui... eita... sapo ani kamarul tu eita...?

      Delete
  16. jom ikut aku gi karoke..husna ada..sikin ada...hahahha...ada bran?

    ReplyDelete
  17. Jiwa lelaki romantis pegi bersosial la ankle ..kalau tak bersosial, dia berjiwa romantis dengan ape? bangku? hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh!! buang tebiat apa nak romantis2 dgn bangku.... ankel dok romantis2 ngan pokok pisang tahu? wakakakaka

      Delete
  18. ayat last tak boleh tahan.. jiwang eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp !! bukan jiwangggg... tapi... romantissssss...

      akekekekekeke

      Delete
  19. ayat last tak boleh tahan.. jiwang eh

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. iyaaaa... cik lyn.... romantis...

      napa?? tak percaya??
      akekekekeke

      Delete
  21. Amboii layan dangdut ke ankel..ceh romantis lah kunun.. betul tu ankel, hanya diri sendiri yang faham hati dan jiwa sendiri..gitu...

    ReplyDelete
  22. ceit..persoalan die romantiskah ankel?

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger