BLOG BERWAJAH BARU




Ya. Akhirnya siap jugak cat-cat blog ni kaler baru. Maklumlah raya dah nak dekat, mengecat rumahlah gayanya. Tapi disebabkan kemalasan dan kekurang arifan tentang edit-mengedit blog, maka ankel donlod je template yang sedia di alam maya nih.

Tapi tulah, kalau dah namanya template donlod-donlod nih, banyak masalah. Nak ubah ini tak boleh, nak ubah itu tak boleh.  Sama gak ngan template yang ini, banyak problem. Ankel dapat rasakan yang template ini tidak mesra pelayar yang menggunakan telefon bimbit. Tapi itu hanya sekadar perasaan ankel je lah.

Tapi apapun, ankel suka sangat template ini sebab ianya putih.... qu puteh... qu puteh... barulah putehhh.. Dan apa yang penting, ankel gembira .. sangat gembira... Huahuahuahuahuahua.































Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

39 comments:

  1. eee saya tak puas hati la. saya rasa saya ada jumpa lukisan macam ankel ni kat luar. ke ada orang ciplak? jengjengjeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui.. ye kerr? kat mana ya?? huhuhu... hmmm... biasalah tu. ankel pon dok tiru lukisan org lain... huhuhu

      Delete
  2. ankel, kenapa banyak sgt drop menu dengan menu kat header tu..
    kalau macam tu bagi sy menu nasi ayam la 1 ok..ikat tepi..

    hehe..yeah kaler putih biru mmg kool mcm blog saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. bro.. malas nak link menu2 tu lg... nanti lah... tak sempat.. nak buh apa pun tak tau lagi kuikuikui...

      nasi ayam?? bolehhh... nanti ankel pi tangkap ayam kat blkg umah dulu ya... kuikuikui

      Delete
  3. saya suka putih... xsakit mata... hehehe...
    kemas je blog ankel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. template donlod je mun... nak harap ankel edit2 sendiri... mmg ke sudah tak menjadi... kuikuikui

      Delete
  4. Yay ada byk menu. Hehehe apapa pun nice n simple blog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... byk menu pun tak guna... sume kosong... wakakakakkaka

      Delete
  5. yey geng biru jugak. nampak kemas tapi agak skema, huhuhu. tp takpe template belakang cerita yg penting blog best! bckgroud putih yg plg terbaik sbb kaler hitam buatkan mata gua berpinau lepas baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui.. ok la kan camni?? cerah.. takdelah gelap gelita cam dulu... kuikuikuikui

      Delete
  6. suka template camni..hehe..amboii suka sangat tu ankel.kemain gelak sakan tu..opsss tutup mulut :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. huahuahuahua... gelak macam penjahat filem2 pendekar tahun 80 an dulu... kuikuikui.. ak ah.. lagi bestlah warna cerah2 sebegini,... kuikuikui

      Delete
  7. you look blue.

    tapi tak blue sangat laaaa. masih nampak suci putih lagi... =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haip!! putihhhhh... walaupun bukan putih tp ankel tetap nak kata putihhhhhhh... sbb qu puteh... qu puteh... barulah putehhhhhh... kuikuikui

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Amboi ankel.. gelak tak masuk lalat ke?

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. senang nyer ht kau sampai ke bulan...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huahuahua... biasalah eita... gembira tak terkata namanya... kuikuikui

      Delete
  12. senang nyer ht kau sampai ke bulan...haha...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. terima kasih... tu lah... semenjak menggunakan produk qu puteh... ankel rasa diri ini semakin cantik dan jelita.....

      Delete
  14. tantikk dah blogg ankell ... Ngeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog je?? ankel tak tantikkkk?? akekekekeke

      Delete
  15. wahh lawa blog baru ankel..tumpang rehat2 jap sini amek angin sepoi2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... ok... ankel kuatkan kipas eh?? kuikuikui

      Delete
  16. amboi ankel.. berwajah baru siap guna qu puteh!!! siap bermenu bagai. ni da macam portfolio dah ni. hahaha. ke komik online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... template donlod la fairuz... tak tau nak boh apa kat menu bebanyak tu.... terpikir gak nak boh menu bergedil.. nasi goreng usa... bihun sup... tapi tah lah... kuikukuikui

      Delete
  17. Patut la cam ada gema org gelak2...rupanya ankel tengah happy n hyper rupanya. Kehkehkeh....Nice blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakaka... biasalah... gelak mcm watak penjahat dlm filem melayu 70 an... kuikuikui

      Delete
  18. Replies
    1. sbb menggunakan qu puteh.... kuikuikui

      Delete
  19. Terbaik la ankel.. Tapi kan? "Sama gak ngan template yang ini, banyak problem" tu apa maknanya? apa problemnya? sy tengok macam ok jek.. yang mobile pun ok.. ada satu template yang agak cun macam amoi. ni preview dia --> http://olive-oddthemes.blogspot.com/ dan ni aku setting untuk sekolah aku http://skmerchongjaya.blogspot.com/ .Bleh la try.. versi mobilenya pun macam cantik je siap ada slideshow dan menu lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... ok. Terima kasih sbb sharing...

      Bukan apa, template ini susah nak edit sbb coding dia mak datuk pelik bebeno... dah lah nak aktifkan komen ni susah. sia ori dia disable... jenuh nak pahamkan tuto dia... kuikuikui

      Delete
    2. O... hahahaha... hebat la ankel

      Delete
  20. melampau sangat ankel ni sampai gelak besau-besau. kite lagi lah tak pandai guna template bagai. tu yang putih aje blognye.

    ReplyDelete
  21. cantik background putih..nampak bersih dan senang baca

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger