GERAM TAHAP SUPER SAIYAN.



















Sebenarnya takde benda nak cerita, ankel nak tukar template blog je. hahaha. Lama sangat dok tengok template kaler itam kelabu nih. Rasanya dah sampai masa kena tukar. Mana tau nanti semangat berblogging datang kembali...  kuikuikui..

Tata...




Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

27 comments:

  1. ankel......ankel ni kartunis ujang eh?

    ReplyDelete
  2. Ankel wat kaler pink hello kitty please.. Wakakakaka

    ReplyDelete
  3. hahaha.. tak lah.. ankel dok la sampei tahap tu NADIA vs BERON.. huhu

    ReplyDelete
  4. lyn? hello kitty? ai ai ai.. takkanlah lyn budak yg suka beli kasut online dan mkn nasi ambeng minggu lepas... kuikuikui

    ReplyDelete
  5. kontrol ankle, kontrol kan sikit kemarahan tu.. naya screen komputer. sampai screen lee pun pecah kalo ankle tumbuk.

    ReplyDelete
  6. hahaha buatlah template apa pun, yg pasti haruslah ada muka ankel. btw, gua suka ankel versi rambut pendek. cool!

    ReplyDelete
  7. hahaha.. dah x terkontrol kemarahan ini bro lee... takpa. screen protector kan ado.. kuikuikui

    ReplyDelete
  8. haha zyraroxx.. muka ankel haruslyah enterfrem. tp rambut kena pnjg.. barulah rock n roll.. kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen angkel ada button reply, kenapa tak guna... koh koh koh...

      Delete
    2. pakai fon bro... x jadi apa bila tekan reply tu.. kuikuikui

      Delete
  9. samalah dengan blog saya jugak... dah bertahun samaaa jer tema dia... wkwkwkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. i loike that pierced lanun XP

      Delete
    2. Tu la ojin.. nak tukar lah.. dah lama sgt gelap gelita cenggini... nak buat template cerah sikit... qu puteh,... qu puteh... barulah putih... kuikuikui


      zyra Roxx.. ojinnya u loike taks.... kuikuikui

      Delete
  10. Baru semalam discover blog ankel jonni ni. memang kagum. :) nanti tukar template cerah sama macam blog kita. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep... nak boh kaler terang benderang mcm qu puteh.... kuikuikui

      Delete
  11. Ankell sabar.... kang meletop pulak blog ni :p heheheh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. takpe.. blog meletop kita kita panggil bomba... kuikuikuikui

      Delete
  12. klu bleh..tukar template kaler pink..ada bunga2 gitu..ada love2 ehh ankel..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhhh... taulah dia da nak kawennnnn... asyik yg love2 je... kuikuikui

      Delete
    2. hahahaha.. baru lerr nampak suweetnya..ada love2..nampak jiwang karat..

      Delete
    3. hahahaha.. baru lerr nampak suweetnya..ada love2..nampak jiwang karat..

      Delete
  13. rajin-rajinkan jari tukar template. wehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tapi masalahnya jari-jari ankel dah gemuk.... kuikuikui.. ayat remaja remaji skrg.... kuikuikui

      Delete
  14. perubahan yang bagus..kipidap ankel

    ReplyDelete
  15. tukarkan templet rietta sekali boleh?

    ReplyDelete
  16. nih kire cantik dah ni ankel. kite ni ha blog puteh aje dari dulu. tak reti nak bagi cantik.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger